CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Jamal Yunos Akhirnya Berjaya Ditahan Polis Indonesia

3-7-2018 09:37 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 10005| Komen: 99

Description: Semalam Menteri Dalam Negeri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mengesahkan pihak pihak berkuasa Indonesia telah berjaya menangkap ketua UMNO Bahagian Sungai Besar Datuk Seri Jamal Md Yunos.


Semalam Menteri Dalam Negeri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mengesahkan pihak pihak berkuasa Indonesia telah berjaya menangkap ketua UMNO Bahagian Sungai Besar Datuk Seri Jamal Md Yunos.



sumber : FMT

Memetik laporan Bernama, Jamal yang menjadi buruan lebih sebulan itu ditangkap oleh Polis Kebangsaan Indonesia (Polri) pada pukul 6.15 petang, ketika sedang mendapatkan perkhidmatan di salon rambut di Jakarta Selatan.

"Polis Malaysia sudah dihubungi untuk penghantaran balik pemimpin kumpulan Baju merah itu dalam masa terdekat ini," tambah Tan Sri Muhyiddin.

Jamal kini disiasat untuk sekurang-kurangnya enam kesalahan, termasuk mencetuskan gangguan awam dengan memecahkan botol alkohol untuk membantah Festival Beer Better di bangunan sekreteriat negeri Selangor, Oktober lalu.


Polis melancarkan pencarian selepas dia didapati lari dari wad di Hospital Pakar Ampang Puteri, 25 Mei lalu.- CARI
8

Bagus
15

Marah
7

Terkejut
13

Sedih
10

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (70 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tanakkampung1x 2-7-2018 08:36 PM




Quote tanakkampung1x 2-7-2018 08:36 PM
Quote phonon 2-7-2018 08:36 PM
lorr... bukan tuhh... pelanduk dua serupa gituh... bapak Jamal masih di Malaysia...
Quote tagas 2-7-2018 08:37 PM
hanjeng giler dpt masuk jerat

kasi tembak bg mampos ini hanjeng

jgn kasi lps lg
Quote Reymz 2-7-2018 08:40 PM
Jamal jalan jalan jumpa jamil. Jamil jolok jubur jamal, jamal jerit jangan jamil jangan!
Quote shernazz 2-7-2018 08:43 PM
Yang dikatakan ada di mesia ni sapa
Saka.dia ka
Quote sepiITUindah 2-7-2018 08:45 PM
kata tak kemana-mana
org UMNO ni memang cakap tak pernah betul
Quote jofizo 2-7-2018 08:46 PM
Kah kah kah...kunun siap mengaku masih kt msia...

La....kunun pecahkn botol arak nk tunjuk sensitiviti pd islam tp kes lain bawa pistol dlm keadaan mabuk....puiiiii

Musti kebangaan org Sg. Besar....kuikuikui
Quote harkktuih 2-7-2018 08:56 PM
So nk kena wat demonstrasi ke ni?
Quote harkktuih 2-7-2018 08:56 PM
So nk kena wat demonstrasi ke ni?
Quote matamata 2-7-2018 09:00 PM
Laaa...ada kat Indon rupanya ....apa pulak statement putar alam malaun sekor ni nanti
Quote bangcak 2-7-2018 09:02 PM
jom @tobby kita berhimpun depan kedutaan yindon.
ketua bahagian u kene tangkap pak pulisi takkan senyap menikus je??
Quote namieamuro 2-7-2018 09:04 PM
kire pak jamal x nyambut eid ul fitr bersame keluarge tercinte ke? sanggup la jd pelarian
Quote Choc-chip 2-7-2018 09:05 PM
Finally... Tahniah untuk pak polisi...
Quote namieamuro 2-7-2018 09:05 PM
abes yg dikatekan pak jamal ade je kt msia tu sape..qarin die ke
Quote tanakkampung1x 2-7-2018 09:08 PM
bangcak replied at 2-7-2018 09:02 PM
jom @tobby kita berhimpun depan kedutaan yindon.
ketua bahagian u kene tangkap pak pulisi takkan s ...

You guys nak baling tahi ke kedubes indon ke???
Quote minahsenget 2-7-2018 09:09 PM
Alolololo kesian kau jamal
Quote EJALTI 2-7-2018 09:13 PM
Padan muka Jamal jamban lahanat gangster pondan taik kucing...
Quote sharlenetexas 2-7-2018 09:18 PM
namieamuro replied at 2-7-2018 09:05 PM
abes yg dikatekan pak jamal ade je kt msia tu sape..qarin die ke

Hantu raya???

Lihat semua komen(99)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 09:51 PM GMT+8 , Processed in 0.058051 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top