CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kaki Berdarah Teruk, Dimamah Kutu Air Kelaparan

9-8-2017 10:36 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 12203| Komen: 76

Description: Seorang remaja yang dikenali sebagai Sam Kanizay berdarah teruk di kakinya selepas dimamah sejenis serangga ketika berendam dalam air laut di Brighton.
Seorang remaja yang dikenali sebagai Sam Kanizay berdarah teruk di kakinya selepas dimamah sejenis serangga ketika berendam dalam air laut di Brighton.

Selepas dihantar ke hospital, doktor yang bertugas buntu dan tidak dapat menjelaskan apa punca yang menyebabkan pendarahan pada kaki remaja berusia 16 tahun itu.

Foto: Daily Mail
Menurut laporan Daily Mail, disebabkan tidak berpuas hati, bapa remaja tersebut, Jarrod pergi semula ke pantai Dendy Street Beach di Brighton untuk menyiasat.

Menngunakan umpan daging segar dan jaring, dia terkejut apabila berjaya menangkap beratus-ratus makhluk misteri yang dipercayai pemakan daging.

Foto: Daily Mail

"Saya letakkan daging ke dalam air dan makhluk tersebut mengeruminya. Saya bawa pulang ke rumah, dan ia terus memakan daging tadi termaasuk darah sekali," katanya.

Hasil penelitian mendapati serangga yang dimaksudkan adalah sejenis kutu air.

Add Image Caption Here

Sementara itu doktor yang merawatnya berkata, “Saya mempunyai pengalaman 20 tahun dalam bidang ini, tetapi tidak pernah melihat sesiapa mengalaminya.” -CARI

28

Bagus
22

Marah
35

Terkejut
31

Sedih
27

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (164 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 9-8-2017 10:40 AM
org lain yg pegi sebelum ni, x penah kena ke..
Quote mh17 9-8-2017 10:42 AM
seramnya
Quote raradhia 9-8-2017 10:42 AM
takutnya, nasib baik i xsuka sgt pergi ke laut nak masuk berendam dlm tu. .kat tepi2 pantai tu boleh laa
Quote grouper 9-8-2017 10:43 AM
Makhluk dalam cite the sand ni...x sangka makhluk tu wujud...pasni takut nak main tanam2 kat pantai dah
Quote NE_KO 9-8-2017 10:44 AM
Takde video ke pasal critters tu?
Quote intanpurnama 9-8-2017 10:45 AM
Aduiii ngerinye....
Quote NE_KO 9-8-2017 10:46 AM
[youtube]iJhV_K_geNE[/youtube]
Quote lasagnaklcc 9-8-2017 10:51 AM
Meremang bulu roma tgk serangga gerak laju
Quote rospinki 9-8-2017 10:55 AM
td dh clik kena histeria terus..bole plak clik kt gmbr kutu tu tarpampang melekat kt skrin
Quote Artemesiaa 9-8-2017 10:57 AM
Scary weiii dah macam piranha
Quote haryatie 9-8-2017 11:14 AM
menakutkan..
Quote paz 9-8-2017 11:26 AM
Takutnya, first time dengar kutu air.
Quote vanillaninja 9-8-2017 11:31 AM
I tak berani play the video. Ngerinya
Quote insulin 9-8-2017 11:33 AM
Seramnya. Sampai berlubang halus kaki kau dibuatnya...
Quote nadie90 9-8-2017 12:25 PM
Kt Malaysia agk2 ad x....xmau la p laut klu ad kutu air
Quote Simunggu 9-8-2017 12:26 PM
weapon biologi baru ni......letak di laut sempadan...
Quote MyNameIsIris 9-8-2017 12:29 PM
ngilunyeeeee
Quote huJanBaTu 9-8-2017 12:30 PM
Maybe kaki dia ada luka kut. Jadi port utk kutu air ni menyerang. Tapi apsal orang lain tak kena pon?
Quote makton 9-8-2017 12:44 PM
ngerinya.. takut plak aku nak gi mandi laut

Lihat semua komen(76)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

17-4-2024 03:48 AM GMT+8 , Processed in 0.058899 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top