CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Berat Suami Kau Tanggung Dosa", Sharifah Sakinah Teruk Dihentam Netizen

13-4-2017 04:03 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 29581| Komen: 161|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Perangai 'gila-gila' Sharifah Sakinah memang sudah lama diketahui para peminat sejak dari awal kemunculannya dalam industri hiburan.
Perangai 'gila-gila' Sharifah Sakinah memang sudah lama diketahui para peminat sejak dari awal kemunculannya dalam industri hiburan.

Walaupun sedang hamil anak pertamanya, pelakon ini tetap aktif bersenam dan berkongsi aktivti hariannya  di Instagram.

Foto: IG Sharifah Sakinah

Baru-baru ini, Sakinah ada memuat naik gambar dirinya bersama suami dengan kapsyen,

"Boys are stronger than Girls #bolaVsbaby @alpjml Oh Please!! Can you carry a 7pound baby in your stomach for 9months. u setakat angkat bola nak kecoh."

Apa yang menjadi isu apabila kapsyen ini telah mengundang pelbagai reaksi dari peminatnya.

Ada yang menghentam Sakinah yang seksi dan tidak menutup aurat.



Bukan sahaja dibanjiri komen di instagram, malah netizen kecoh memperkatakan tentang gambar tersebut di Twitter.

Walau bagaimanapun, ada juga yang menyebelahi aktres Girlfriend Aku Dari Neraka ini dengan mengatakan tiada apa yang salah dengan kapsyen yang dimuat naiknya itu.



Mungkin hanya sekadar gurauan bersama suami kesayangan, orang lain pula yang melebih-lebih menghentam, kan? -CARI
28

Bagus
12

Marah
26

Terkejut
13

Sedih
21

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote eldacute 13-4-2017 04:08 PM
Sebok rakyat Malaysia dok jaga dosa laki org.. Dosa sendiri yang laki dok tanggung x pk lak.. Klu tutup aurat tp mulut x reti nk tutup dr mengata org sama je ko heret laki ko ke neraka..
Quote pearl.silver 13-4-2017 04:12 PM
Bagus ye dia...
Preggy2 pun masih buat fitness
Pas beranak nnt mesti solid je badan
Quote apedehal 13-4-2017 04:14 PM
Kejadaah rakyat meleis ni.. yg bertutup litup gesel menggesel suwit pulak.. ramai naw ustaz ustazah jadian..fefeeling sgt
Quote zafira 13-4-2017 04:15 PM
adoiii... pasal ni pun nak kecoh... lantak pi lah dia nak pakai apa...
Quote sasha.25 13-4-2017 04:17 PM
rakyat malaysia mmg suka amik tahu hal org ..kbai
Quote Keledek.kepam 13-4-2017 04:17 PM
Ustagajah menyebok. Anak sendiri gesel2 ngn pakwe terberanak pastu bunuh tak nampak pulak? Cabut je la tudung tu kalau tudung melambangkan iman sgt. Atas tutup bawah terbuka lobos bak terowong
Quote shernazz 13-4-2017 04:19 PM
kagum dengan dia masih buat senaman bagai...
iols masih menuju berat ideal neh..lama tinggL zumba n such...

Quote meteorspeed 13-4-2017 04:21 PM
aku dulu takut nak senaman time peggy tp skrg aku tgk kinah ok jer senaman..pas nie boleh nest baby aku try cara dia..tak seksa sangat kalu diet time pas berANAK
Quote Siputjelly 13-4-2017 04:21 PM
bagus naa sakinah ni, preggy pun masih daya nak berfitness, nanti beranak mesti senang je.

ehh rakyat malaysia ni, tak sah kalau tak kecam. kalau yg berlakon duk peluk gesel tu kemain puji suwit sawit.
Quote mizzy 13-4-2017 04:23 PM
I just can't brain la these people. Kalau dah laki dia sendiri pun tak kisah, yang kau pulak nak sebuk2 dosa pahala dia dah kenapa
Quote matchstick 13-4-2017 04:23 PM
acik kepam jelesz tgk body kinah lawa..aku pun jelesz.

malas lah nk kira dosa dia. dh ramai tlg kira
Quote Aduradura 13-4-2017 04:23 PM
Betul la cakap dia, mampu ke lelaki nak angkat berat2 kat perut selama beberapa bulan.. angkat bag shopping pun dah bising
Quote duri_durians 13-4-2017 04:26 PM
tahinya perangai masing-masing. kira dosa pahala orang.  haktuih
Quote mummy75 13-4-2017 04:29 PM
x salah nak menegur tp gunalah bahasa yg sesuai dan x menghina..mcm iklan kt tv..adab kt mana...

tp salute la kt kinah still exercise even preggy..
Quote siputsedut 13-4-2017 04:34 PM
Boleh plak kinah ni aktif je kan..aku br 5 bulan lebih preggy pon..haritu try slow jog..x sampai 50 meter perut rasa senak...pastu kaki cramp terus malam tu..choyyyy...padahal sblm preggy aku almost everyday jogging atau homeworkout..tp ye lah..first few months mmg jd dugong terdampar je gain berat byk gila...sbb tu agaknya
Quote siputsedut 13-4-2017 04:34 PM
Netizen mmg acah2 diri maksum..puiii
Quote fynnkakiblock 13-4-2017 04:35 PM
apedehal replied at 13-4-2017 04:14 PM
Kejadaah rakyat meleis ni.. yg bertutup litup gesel menggesel suwit pulak.. ramai naw ustaz ustazah  ...

janji litup pernah pergi haji jual tudung dannnn spm dpt 10A
Quote barfi 13-4-2017 04:35 PM
matchstick replied at 13-4-2017 04:23 PM
acik kepam jelesz tgk body kinah lawa..aku pun jelesz.

malas lah nk kira dosa dia. dh ramai tlg  ...

Body kinah mmg oklah. Fit. Tapi muka dia cengkung sgt. Biji mata macam nak terkeluar. Dia berisi sikit dlu lawa je muka..
Quote cheergirlz 13-4-2017 04:39 PM
sj jer die up mcm tue..dh taw akn hencapan netizen...

Lihat semua komen(161)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 02:34 PM GMT+8 , Processed in 0.067505 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top