CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Suami Adira Bikin Panas, Datuk Red Kahwin Kali Ketiga Pula?

13-4-2017 10:18 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 35250| Komen: 208|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Siapa yang tidak mengenali Datuk Red. Pemilik nama sebenar Datuk Seri Adnan Abu memang sering mencetuskan kontroversi.
Siapa yang tidak mengenali Datuk Red. Pemilik nama sebenar Datuk Seri Adnan Abu memang sering mencetuskan kontroversi.

Merupakan seorang pengamal poligami, Datuk Red telah berkahwin dengan isteri pertamanya yang dikenali sebagai Datin Red sebelum bernikah pula dengan penyanyi Adira di Songkhla Thailand.

Foto: IG Datuk Red

Tidak berhenti di situ, Datuk Red bikin panas lagi dengan kisah kontroversi percintaannya dengan pelakon Ruhainies.

Namun kisah tersebut lenyap begitu sahaja dan baru-baru ini isteri pertamanya, Datin Red telah memuat naik sebuah gambar yang menyatakan Datuk red sudah berkahwin untuk kali ketiga pula!

Biar betul? Dalam gambar tersebut, Datuk Red berdiri bersebelahan dengan sebuah kereta yang rosak.

Kapsyennya berbunyi, "Baru balik nikah no 3 kereta breakdown kat highway hahaha padan muke, tapi aku jugak dia call suruh ambil. Laki aku playboy laki kau???? Siapa tak tahan gurau pergi jauh2.

Foto: IG Datin Red
Disangkakan benar Datuk Red dah kahwin lagi, rupanya sekadar bergurau sahaja.

Apa pun didoakan agar keluarga ini terus berbahagia hingga ke akhir hayat. -CARI
21

Bagus
15

Marah
26

Terkejut
17

Sedih
21

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (123 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bellxx 11-4-2017 02:25 PM
laaaaaa tambah lagii kahhhh
Quote bobok_berhabok 11-4-2017 02:27 PM
betul ke uolls
Quote terpaku 11-4-2017 02:27 PM
kalau dua-dua merajuk, ana kawen tigaaa
Quote terpaku 11-4-2017 02:27 PM
yang kedua tengah pantang khuenz.... haruslah bebird dia rengsa minta lepas
Quote qiqi 11-4-2017 02:27 PM
lahh lagi ke...adira dh branak blom?
Quote annabellaruz2 11-4-2017 02:29 PM
erkk...bini 2nd dlm pantang, dia ambk peluang tambah cawangan??
Lahabau punya jantan...sapa bini no. 3 dato red??
Quote iylegend 11-4-2017 02:29 PM
Laki aku playboy ,laki kau?  
Quote beautifulliar 11-4-2017 02:31 PM
Klo btol la menikah laki,mmg spesis kote kena kerat..
Quote annabellaruz2 11-4-2017 02:35 PM
Tak tau betul ke atau datin tu bergurau...
Tp.....gurau kasar nampakkkk???
Quote wookiehoney 11-4-2017 02:36 PM
ehhh kaya raya nape kete rosak?
maintenance takleh jaga ke?

lg nk kawen lebih.puih
Quote MINNIElove 11-4-2017 02:37 PM
Muda lagi tp bini dh 3
Quote sheetRock 11-4-2017 02:37 PM
gurau kot........
Quote catalina 11-4-2017 02:38 PM
why stop at 2 kaedahnya
Quote terpaku 11-4-2017 02:40 PM
wookiehoney replied at 11-4-2017 02:36 PM
ehhh kaya raya nape kete rosak?
maintenance takleh jaga ke?

maintenance ciknek lebih penting dari mentenen kete
Quote ninnamina 11-4-2017 02:40 PM
adoiii sian bini2 dia sume kalau betul la dia nikah lain,.
Quote KelisaOren 11-4-2017 02:41 PM
Dato red devil ni memang wajib tambah cawangan ke kalau bini dlm pantang
Quote chinta89 11-4-2017 02:41 PM
qiqi replied at 11-4-2017 02:27 PM
lahh lagi ke...adira dh branak blom?

Dah beranak. nama Anggrik.
Quote shania88 11-4-2017 02:42 PM
sempoi betul datin red ni
Quote juliez 11-4-2017 02:43 PM
annabellaruz2 replied at 11-4-2017 02:29 PM
erkk...bini 2nd dlm pantang, dia ambk peluang tambah cawangan??
Lahabau punya jantan...sapa bini no ...



Dulu pun masa datin red baru lepas beranak jugak dia kawin dgn adira kan

Lihat semua komen(208)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 10:40 AM GMT+8 , Processed in 0.070079 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top