CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lucu! Pencuri Paling Bodoh Nak Larikan Diri, Termasuk Balai Polis Pula

11-4-2017 11:11 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6097| Komen: 22

Description: Seorang lelaki di China yang mencuri sebuah telefon bimbit digelar pencuri paling bodoh di dunia.
Seorang lelaki di China yang mencuri sebuah telefon bimbit digelar pencuri paling bodoh di dunia.

Menerusi rakaman video keselamatan, dapat disaksikan mangsa yang merupakan seorang wanita sedang menunggu untuk melintas jalan di satu persimpangan di daerah Longgang, Shenzhen.





Memetik laporan Daily Mail Online, tiba-tiba sahaja lelaki berkenaan terus berlari ke arah wanita itu sebelum meragut telefon bimbit yang sedang dipegangnya.

Malangnya, pencuri berusia 38 tahun yang kononnya mahu melarikan diri itu tanpa sedar terus masuk dalam balai polis yang terletak bersebelahan.

Dia ditangkap kira-kira hanya 10 saat selepas mencuri .-CARI


24

Bagus
13

Marah
17

Terkejut
34

Sedih
33

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (144 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote eyansss 11-4-2017 11:35 AM
padan muka... hahahaha...
Quote umbut 11-4-2017 11:37 AM
Kat china ni memang byk cctv ke? Mana2 spot dpt tangkap..
Quote aleesyasofia 11-4-2017 11:37 AM
bahana mencuri.. diri sendiri yg kantoikan.. terus kena tangkap.. tak boleh nak konar2 dah..
Quote harrypoter 11-4-2017 12:03 PM
umbut replied at 11-4-2017 11:37 AM
Kat china ni memang byk cctv ke? Mana2 spot dpt tangkap..

kl pun sama, pernah sekali sy tggu kawan dlm kete agak lama gak la dlm 45 min duduk dlm kete, tiba2 dtg 2 org polis tanya buat apa duduk lama2 kat sini? saya kata la tunggu kawan, dia kata "encik dh 45 minit tunggu kat sini" sy tanya mcmana encik tau, dia tunjuk cctv tu ada satu, sana ada satu, situ pun ader satu... boleh zoom sampai nampak lobang hidung katanya.... , mujurla tak buat benda tak senonoh masa tu
Quote Artemesiaa 11-4-2017 12:13 PM
Amateur lagi le ni tak check dulu area sebelum nak meragut kan dah mendapat
Quote cucuksikit 11-4-2017 12:15 PM
pencuri kaum paling bodoh didunia turun temurun
Quote DeeHanania 11-4-2017 12:23 PM
Hahaha
Senang keja Abam Polis
Quote catalina 11-4-2017 12:27 PM
siann.....baru nak mencebur diri career pencuri, dah terbantut
Quote paz 11-4-2017 12:27 PM
Macam main polis sentri ni... lari masuk rumah... terus masuk lokap
Quote matchstick 11-4-2017 12:36 PM
taktik nk masuk penjara kot..makan free tidur berbumbung
Quote diss69 11-4-2017 12:47 PM
emmm...padan muka..
Quote haryatie 11-4-2017 01:12 PM
..lawakkkkkkkkk
Quote chinta89 11-4-2017 02:19 PM
kenapa x cari tempat lain? berdekatan balai polis. kebodohan apakah??
Quote Mizlyn 11-4-2017 02:21 PM
sekali lari masuk balai... mau tak terkedu...
Quote kambeng_masam 11-4-2017 03:52 PM
pernah dengar tempat yg berbahaya juga adalah tempat yg selamat?
Quote mirandanicky1 11-4-2017 07:15 PM
Hahahahaha aduhai kantoiii
Quote gigahertz 11-4-2017 07:19 PM
harrypoter replied at 11-4-2017 04:03 AM
kl pun sama, pernah sekali sy tggu kawan dlm kete agak lama gak la dlm 45 min duduk dlm kete, tiba ...

itu ari mcgyver ada ajar mmacam mana nak escape muka tak masuk cctv
Quote Kahla 11-4-2017 08:08 PM
Hahahahaha tercengang dia
Quote hanasensei 11-4-2017 08:12 PM
umbut replied at 11-4-2017 11:37 AM
Kat china ni memang byk cctv ke? Mana2 spot dpt tangkap..

Kat china memg byk cctv..tour guide bgthu kalau ada2 accident/ crime ker dorg terus check cctv.. nnti bru pihak2 brkenaan report polis atau bwa ke makhamah..

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 06:19 AM GMT+8 , Processed in 0.060387 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top