CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Melucukan, Haqiem Rusli Terkejut Peminat Tunggu Luar Tandas

11-4-2017 10:24 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 28825| Komen: 218|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Pendatang baharu industri seni suara, Haqiem Rusli mengakui tidak menyangka kini dikenali ramai meskipun baru melancarkan satu lagu di pasaran.

Pendatang baharu industri seni suara, Haqiem Rusli mengakui tidak menyangka kini dikenali ramai meskipun baru melancarkan satu lagu di pasaran. 


Memetik laporan Astro Gempak, Haqiem, 19 turut berkata antara pengalaman melucukan termasuklah peminat menunggunya di luar tandas hanya untuk bergambar. 

"Saya akui masa awal pembabitan saya dalam bidang ini, tiada siapa yang mengenali saya.

"Tapi sekarang ke mana saya pergi ramai peminat perasan dan mereka mendekati saya kerana mahu bergambar.

"Malah terdapat juga peminat yang fanatik sehingga saya pernah lalui pengalaman diekori peminat wanita sehingga ke tandas.

"Mereka mahu bergambar dengan saya tetapi sanggup mengekori saya dan menunggu saya di luar tandas," katanya. 


Dia yang makin popular dengan lagu Segalanya turut mengamalkan prinsip untuk tidak bersalam dengan peminat wanita. 

"Saya harap mereka faham dan dan rata-rata mereka memahami dan menghormatinya," katanya yang bakal hadir dengan single kedua, Tergantung Sepi tidak lama lagi. - CARI 

Foto: Carian internet
24

Bagus
20

Marah
21

Terkejut
12

Sedih
22

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (112 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chikumanis 6-4-2017 11:05 AM
ngantuknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote IxoraP 6-4-2017 11:10 AM
sapa plak ni chuols? artis baru ker?
Quote ashcroft86 6-4-2017 11:13 AM
Ok. Who are yusss???
Quote ginbug 6-4-2017 11:20 AM
judgmental nya babi ni. nak perli pompuan2 ni sundal apa, tak reti jaga maruah sendiri. dosa buka aurat tu bukan dosa peminat tu dengan kau, jadi tak payah poyo terlebih acah2 polis. mengarut jah sampai tangan pun nak censored. saham tak saham, bukan urusan kau sampai nak malukan orang macam tu.


berhenti lah jadi retis kalau nak feeling holier than thou sangat. bosan lah retis pun kena berlakon maksum. padanlah ramai retis yang kena pressured pakai tudung lepas tu buka balik. dah culture hipokrit macam tu
Quote MH3703 6-4-2017 11:22 AM
not bad suara budak ni...mcm ni baru layak masuk realiti tv show..polish suara utk lebih bagus...bukan yg suara sampah takde value tu...
Quote True-X 6-4-2017 11:30 AM
Yg berhijab tapi mekap sekati.. atau tudung lilit2 warna warni sebatu dh nampak?... tuh juga menunjukkan kecantikan... haram gak tuh?
Quote kawahapi 6-4-2017 11:31 AM
Er bodoh nye
Quote fynnkakiblock 6-4-2017 11:32 AM
MH3703 replied at 6-4-2017 11:22 AM
not bad suara budak ni...mcm ni baru layak masuk realiti tv show..polish suara utk lebih bagus...buk ...

jarang ko nak puji khensss
Quote jahcomel 6-4-2017 11:33 AM
hmmmm bajet alimmm tp jd retis
Quote MousemickeyU 6-4-2017 11:34 AM
Ni nk minta puji ke ape? Baik tutup sekali muka fans2 tu,konon nk tutup aurat org tapi aib org???  
Quote MH3703 6-4-2017 11:34 AM

pujian tu mahal fynnkakiblock oiii...bukan semua layak dapat...ko pun tau kan...mcm tak biasa...
Quote Changa 6-4-2017 11:35 AM
ni yang penyanyi pengkid itu ke sis???
Quote Minami2013 6-4-2017 11:37 AM
Ni kalo ramai yg freehair puas die nak edit... anyway, good effort tapi tolong la istiqamah ye... jangan sbb baru mula2 nak naik nama je buat...
Quote dubuk 6-4-2017 11:38 AM
الحمد لله
Quote WajibulGhunah 6-4-2017 11:46 AM
Bagusla
Nk upkan diri ke apa?
Quote MH3703 6-4-2017 11:47 AM
dubuk replied at 6-4-2017 03:38 AM
الحمد لله

sarcastic atau realistic?
Quote fynnkakiblock 6-4-2017 11:49 AM
MH3703 replied at 6-4-2017 11:34 AM
pujian tu mahal fynnkakiblock oiii...bukan semua layak dapat...ko pun tau kan...mcm tak biasa...:l ...

heshe harus sujud syukurrrr yach
Quote mzzenma 6-4-2017 11:50 AM
siapa mamat ni? muka macam belum baligh ja
kesian pula tengok peminat2 tu..pprt sangat duk terhegeh2 tangkap pic dengan artis
Quote prettyuglybabe 6-4-2017 11:55 AM
padan muka hijabster yang terkinja-kinja jumpa retis tu..

Lihat semua komen(218)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 07:41 AM GMT+8 , Processed in 0.056685 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top