CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Romantik Sungguh, Aeril Bawa Wawa Nyanyi Hindustan Di Lombok

13-3-2017 11:28 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 18432| Komen: 111|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Bertuah betul pelakon Wawa Zainal dapat suami macam Aeril Zafrel. Demi menyambut hari kelahiran isterinya, Aeril membuat kejutan dengan membawanya ke Lombok baru-baru ini.
Bertuah betul pelakon Wawa Zainal dapat suami macam Aeril Zafrel. Demi menyambut hari kelahiran isterinya, Aeril membuat kejutan dengan membawanya ke Lombok baru-baru ini. 


Comel sangat bila Aeril menyatakan yang mereka berdua hanya mahu ke Langkawi namun bila sampai di lapangan terbang, rupa-rupanya Aeril sudah membuat perancangan lain.

Foto: IG Aeril Zafrel
Menurut Sinar Harian, kejutan lain yang dibawakan Aeril adalah dengan membawa satu produksi untuk merakamkan video pasangan tersebut menari lagu hindustan serta turut menghadiahkan sehelai tudung berserta ucapan daripada dirinya.

Difahamkan, Wawa sebenarnya sudah lama menyatakan hasrat untuk membuat rakaman video bersama produksi tersebut.



"Kali ini buat suprise birthday (kejutan hari lahir) kat Wawa, buatkan tudung special (istimewa) untuk dia dan jadikan dia heroin hindustan," tulis Aeril di laman Instagram miliknya.

Foto: IG Wawa Zainal
Wah, seronok betul melihat kemesraan merpati dua sejoli ni. Mesti ramai di luar sana yang mengimpikan suami romantik macam Aeril juga kan? -CARI
6

Bagus
14

Marah
8

Terkejut
9

Sedih
16

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (73 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Aizuzu 12-3-2017 05:53 PM
Sweet.....
Quote CiliPadiSedap 12-3-2017 06:52 PM
jom buat nak tak?  
Quote hangdenim 12-3-2017 08:51 PM
Gigih! Tahniah aeril sebab sanggup happy kan bini sampai tara tuuu
Quote ixorzarzs 12-3-2017 08:53 PM
hangdenim replied at 12-3-2017 08:51 PM
Gigih! Tahniah aeril sebab sanggup happy kan bini sampai tara tuuu

hahah kannn.... tp ok la tu...

asalkan korg happy sudoh ler....
Quote Loginlogoff 12-3-2017 09:08 PM
Moga bahagia sampai syurga.
Bahagia xperlu harta bertimbun
Bahagia xperlu pangkat berganda
Bahagia itu nikmat besar di dunia.gituwwwww

Quote haruslah 12-3-2017 09:08 PM
Ok jer
Tp.........
Quote pocongkiutss 12-3-2017 09:13 PM
Tak minat hindustan..so mcm buang tebiat bg iols

Iols suka izhamia punya video..cst gak yg buat kan

Btw bagusla airel nk sepraiskan bini dia..bukan org lain pun..kalau nak sepraiskan kekasih gelap..memang la kena penampor
Quote sepitsiput 12-3-2017 09:14 PM
semoga menjadi spt zulkifli zain - normala omar OR shidi - vanidah
Quote Meredith03 12-3-2017 09:23 PM
comel je dua dua
Quote mamakoya 12-3-2017 09:39 PM
ok laa..sweet je dedua ni
Quote cikus 12-3-2017 09:41 PM
Showing off sgt....jaga2...kang ada org lain teringin....jangan hangin la yekss....
Quote nia_salina 12-3-2017 09:43 PM
sepitsiput replied at 12-3-2017 09:14 PM
semoga menjadi spt zulkifli zain - normala omar OR shidi - vanidah

shidi n vidah pun dlm bahagia ke pej agama jua suatu ketika dulu uols.
bahagia itu biar kita je yg tau
Quote JerukBuaya 12-3-2017 09:43 PM
2x akad nikkah


akad nikkah pertama utk menghalalkan  seks


akad nikkah kedua sebab mengandung dan nak di bin kan anak dgn jantan yg pancut dalam  faraj wawa zainal.
Quote MissMamamia75 12-3-2017 10:36 PM
melnanzz replied at 12-3-2017 05:43 PM
Surprise Birthday dari Aeril untuk Wawa Zainal di LOMBOK



Sweet sesangat..tempatnya pun cantiknya la hai..
Quote Sonneblume 12-3-2017 11:17 PM
Tak suka pasangan ni:zz
Quote Duta lover 13-3-2017 12:16 AM
Bahaya ni.  Jgn bg rita tgk
Quote RatuDunia94 13-3-2017 12:20 AM
Sweet tp c Sunaril menari over nau nau..

Dulu kahwin kemain menyorok bawah dapur.. Skrg terlebih show off plak..
Quote chentadearhati 13-3-2017 12:27 AM
JerukBuaya replied at 12-3-2017 09:43 PM
2x akad nikkah



X paham...
Quote bantal_green 13-3-2017 12:34 AM
Bahagia x perlu nk ditunjuk2....x jeles pon..lgpon suami romntik bukan jaminan kebahagiaan....

Lihat semua komen(111)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 12:26 PM GMT+8 , Processed in 0.066626 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top