CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

AES Bakal Dipasang Di Tujuh Lokasi Hahas

9-1-2017 09:19 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 2296| Komen: 14

Description: Kamera Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES) bakal dipasang di tujuh lokasi kemalangan yang dikenal pasti, lapor Sin Chew Daily yang memetik kenyataan Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Liow Tiong Lai.


Kamera Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES) bakal dipasang di tujuh lokasi kemalangan yang dikenal pasti, lapor Sin Chew Daily yang memetik kenyataan Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Liow Tiong Lai.


Kata beliau, lebih banyak kamera AES akan dipasang di kawasan lain jika mendapat permintaan, termasuk di Pagoh, di mana nahas bas ekspres baru-baru ini, dan di kampar, Perak.

“Kementerian akan hanya memasang kamera AES berdasarkan permintaan daripada pihak berkuasa tempatan, pertubuhan bukan kerajaan atau orang awam. Kami tidak memasang kamera ini sewenang-wenangnya."
  
Setakat ini 14 kamera AES sudah ada, bukan 200 seperti dilaporkan media sosial.- CARI

sumber foto: The Star



32

Bagus
10

Marah
13

Terkejut
23

Sedih
8

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (92 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dinopower 9-1-2017 09:20 AM
amenda hahas
Quote prettyuglybabe 9-1-2017 09:29 AM
pasang tiap 10km pun tak apa
Quote S|_BUTA 9-1-2017 09:37 AM
dinopower replied at 9-1-2017 09:20 AM
amenda hahas

Hahas adalah jenama ubat nyanyok yang dia guna.
@CARI-LTS
Quote qronaldo7 9-1-2017 10:31 AM
bagus AES ni. org lalu sume slow.
dah lepas sume pecut.
Quote Emperor95 9-1-2017 10:35 AM
Pasang berdekatan dekat kawasan kemalangan pun bagus.
Quote the_killer 9-1-2017 10:37 AM
tolong pasang di kawasan yang kononnye lebuhraya berhantu.....

@dino
Quote tiang@pi 9-1-2017 11:15 AM
Hahas ke Hahaha
Quote takayama 9-1-2017 11:44 AM
hahas tu perkataan baru ke

AES ni menyusahkan pun yea gak
mana xnya bila dah dekat semua pakat slow tetiba
bila dah lps AES semua pun menderu laju
Quote Bell 9-1-2017 11:55 AM
Bubuh di kawasan selalu berlaku nahas aku setuju/sokong.
Quote dinopower 9-1-2017 12:42 PM
the_killer replied at 9-1-2017 10:37 AM
tolong pasang di kawasan yang kononnye lebuhraya berhantu.....

@dino

tertangkap hantu le  
Quote MasturaHassan 21-1-2017 05:11 PM
saya sokong
Quote ustazahLASER 23-1-2017 02:39 AM
Kasihan AES
Quote ultra78 23-1-2017 07:21 AM
Pasang tiang dan kotak AES pun dah cukup.Kamera tak payah.
Quote gaara_X 23-1-2017 08:04 AM
ermmmmm.....untong ler...

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-2-2024 11:25 AM GMT+8 , Processed in 0.052109 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top