CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Berang Seks Ditolak, Lelaki Bunuh Dan Larutkan Mayat Wanita Guna Asid

27-12-2016 11:07 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7145| Komen: 43

Description: Di Mexico City, seorang lelaki disyaki membunuh wanita yang dikenalinya melalui aplikasi bertemu jodoh, Tinder.
Di Mexico City, seorang lelaki disyaki membunuh wanita yang dikenalinya melalui aplikasi bertemu jodoh, Tinder.

Emmanuel Delani Valdez Bocanegra, 26, dipercayai membunuh wanita tersebut gara-gara mangsa menolak ajakan seks darinya sebelum melarutkan mayat tersebut menggunakan asid.



Emmanuel Delani Valdez Bocanegra, Foto: Dailymail.co.uk
Menurut laporan Daily Mail, wanita terbabit, Francia Ruth Ibarra, 26, dilaporkan hilang pada 3 Disember lalu oleh keluarga dan rakan yang bimbang selepas dia tidak pulang ke rumah.

Kali terakhir Ibarra dilihat semasa dia keluar untuk pergi ke Universiti Guanajuato dan dalam usaha mencarinya, rakan sekelas menjejak media sosialnya sebelum mendapati yang Ibarra sudah beberapa kali bertemu dengan Bocanegra sebelum ini.


Menurut polis, Bocanegra berang selepas Ibarra enggan melakukan seks dan menggunakan asid untuk menghancurkan mayat itu supaya semua orang menyangka mangsa sengaja menghilangkan diri.


Francia Ruth Ibarra, Foto: Dailymail.co.uk
Polis menemui beg berisi tulang di dalam bekas mengandungi soda kaustik serta asid hidroklorik manakala enam kilogram daging manusia yang masih melekat tulang berkenaan membolehkan pihak berkuasa mengenal pasti mangsa menggunakan ujian DNA.

Bocanegra ditangkap di Mexico City selepas berjaya dikesan pihak berkuasa.-CARI
35

Bagus
27

Marah
28

Terkejut
27

Sedih
20

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (159 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote applemy 27-12-2016 11:13 AM
Super kejam siot! Ada jual ke asid tu kat hardware store?

Teringat movie retrohorror Horror of Frankenstein.. bunuh guna asid gitu
Quote qronaldo7 27-12-2016 11:16 AM
perghh. sbb tu je pn
Quote irwansuhadi 27-12-2016 11:17 AM
breaking bad
Quote AbukRokok 27-12-2016 11:19 AM
teruk btul lelaki melayu. lelaki melayu babi

- cik sunsilk-
mix dan high taste intelectual
Quote batmana 27-12-2016 11:52 AM
dlm film 'don't breath'
ada tutorialnye.
Quote pyropura 27-12-2016 11:54 AM
Bocanegra= mulut hitam ... nama pun, hihi
Quote sabbath_shalom 27-12-2016 12:14 PM
Ko main pelacur je lah
Quote saladin780 27-12-2016 12:19 PM
AbukRokok replied at 27-12-2016 11:19 AM
teruk btul lelaki melayu. lelaki melayu babi

- cik sunsilk-

motif ko ungkit kisah lama
Quote insulin 27-12-2016 12:19 PM
Jahatnya kau mat. Harap kau tidak terlepas dari hukuman penjara seumur hidup.
Quote Rainrein 27-12-2016 12:21 PM
Jahatnye.  Orang x nak move on je la.  Kejadah betul sampai bunuh dengan asid segala.
Quote gaara_X 27-12-2016 12:35 PM
memacam hal manusia nie...
Quote Jajabeans 27-12-2016 01:13 PM
applemy replied at 27-12-2016 11:13 AM
Super kejam siot! Ada jual ke asid tu kat hardware store?

Teringat movie retrohorror Horror of Fr ...

soda kaustik ni nak beli n guna kena ada lesen.
Quote jazaa100 27-12-2016 02:15 PM
Nasib baik kwn kwn dia mcm @cik_tonggek . Csi sampai dpt...


Quote ronapink 27-12-2016 02:36 PM
jantan giler
Quote crystel 27-12-2016 03:11 PM
Gambar kejadian ada??)
Quote nut.legacy 27-12-2016 05:17 PM
skang ni guna asid pulak utk lupuskan mayat.. saiko betul
Quote ultra78 27-12-2016 05:46 PM
Caustic soda ni ada je dijual di kedai hardware.Biasanya digunakan utk paip tersumbat dan cleaning agent. Benda ni boleh larutkan bahan organik seperti daging,minyak,lemak dan rambut.Untuk kes yang pernah berlaku di Mexico, biasanya mayat akan direbus dalam tong drum bersama caustic soda.

Tapi caustic soda tak berkesan utk tulang. Untuk larutkan tulang kena guna asid.Asid yg biasa dipakai adalah asid hidroklorik atau asid sulfurik.
Quote emelia1509 27-12-2016 05:56 PM
motip la nak bunuh bagai..

cari je la pompuan lain..psycho mamat ni
Quote WhiskeyScotch 27-12-2016 06:05 PM
Psycho!!!! Humban si pembunuh dalam asid balik.

Lihat semua komen(43)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-7-2024 03:58 AM GMT+8 , Processed in 0.368762 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top