CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tak Boleh Puaskan Hati Semua Orang, Zulin Aziz Reda Dikata Gemuk

27-12-2016 10:23 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11956| Komen: 70|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Menjadi lumrah dalam kehidupan artis apabila sering 'dilempar' komen-komen pedas oleh netizen di laman sosial. Kalau dah suka, buat macam mana pun tetap dipuji. Tetapi kalau dah tak suka tu, buat baik ...
Menjadi lumrah dalam kehidupan artis apabila sering 'dilempar' komen-komen pedas oleh netizen di laman sosial. Kalau dah suka, buat macam mana pun tetap dipuji. Tetapi kalau dah tak suka tu, buat baik macam mana sekalipun, tetap akan dijadikan bahan kritikan.


Demikianlah yang berlaku kepada pelakon dan juga penyampai radio, Zulin Aziz atau nama sebenarnya Farah Azleenda Abd. Aziz, 27, yang masih digelar gemuk oleh segelintir netizen walaupun berat badannya sudah susut sebanyak 10 kilogram.



“Kalau saya kurus pun belum tentu mereka berhenti menghina saya. Kita bukan boleh puaskan hati semua orang dan ada sahaja yang tidak kena di mata mereka.

“Pada saya, mereka (netizen yang mengutuknya) ini mungkin ada banyak masa terluang untuk menghentam orang dan menjadikan perbuatan itu sebagai aktiviti pada masa lapang. Jadi, saya reda sahajalah. Nak cakap banyak pun tidak guna,” katanya kepada Kosmo! Online.



Sumber foto: IG Zulin Aziz

Terdahulu, gurauannya menulis tweet 'angkat' nikah memberi kesempatan kepada netizen untuk mengecamnya, dalam masa sama turut mengejek fizikalnya.

Macam-macamlah netizen ni. Ada sahaja bahan yang nak dijadikan topik perbincangan. Kalau dah jadi artis, memang tak dapat elak dari komen-komen negatif. Bersabarlah ya. - CARI
21

Bagus
35

Marah
13

Terkejut
17

Sedih
24

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (125 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote putehkundor 27-12-2016 10:29 AM
hmmmm...okay
Quote cicicumel 27-12-2016 11:00 AM
Aku tgk trailer filem sampah Bo Peng lakonan Nabil kt TV..si zulin ni ada gak.filem zaman bila tah.buruk n kepam giler dia dlm tu.
Quote cik_tonggek 27-12-2016 11:03 AM
Mana gambo penuh heshe yg kurus tuh akak nak tgk sket
Quote bambimo 27-12-2016 11:04 AM
Hehehe asyik close up muka tu pun sisi tepi je cmna nak tau dia ni gemuk ke kurus
Sapa2 ada gmbr full dia?
Quote mokcikKSKB 27-12-2016 11:07 AM
CARI-MAL replied at 27-12-2016 10:23 AM
Menjadi lumrah dalam kehidupan artis apabila sering 'dilempar' komen-komen pedas oleh netizen di lam ...

Alhamdulillah..pasrah itu menyerah redha itu ikhlas
Quote fishcracker 27-12-2016 11:16 AM
gambo full mane...gambo
Quote lazim 27-12-2016 11:20 AM
rakyat malaysia ni dh kenapa. asal nk menghina je kata gemuk. dia gemuk org lain yg tertekan
Quote cahaya_almas 27-12-2016 11:29 AM
Dia nmpk makin cantik skrg...
Quote sepitsiput 27-12-2016 11:38 AM
camne nk ckp eh...imej dia tua dr usia gitew...sryle tudung pun x mcm retis...stok2 acik2 kepam jah..

mohon hire image consultant...body bam bam tp stylish mcm sherry ke...dottie ke...ok la jugak
Quote melinda_kerr 27-12-2016 11:40 AM
berapa berat dia? bg i kalau dah berat 65kg ke atas tu mmg gemok.
Quote emelia1509 27-12-2016 12:01 PM
iols suka je tengok bideo yang si zulin ni cakap berbagai bahasa...

tapi mmg gemok kot, so x payah nak emo sgt..
Quote MousemickeyU 27-12-2016 12:14 PM
Modal dia berita pasal jantan dan berat bedan je sila berambus dlm dunia seni
Quote zameyla 27-12-2016 12:33 PM
tp makin cantik dia sekarang....
semlm tertengok The House yg tok Vida tu, ada Zulin dok karok dgn tok vida..mmg Nampak gemuk pun...
Quote bambimbom 27-12-2016 12:34 PM
sian zulin.. bertabahla...
Quote card_reader 27-12-2016 01:02 PM
memula tgk dolu ingatkan umor dalam 30an, rupanya baya aku je pon.....

mulut kepochi gak dia nie......
Quote jofizo 27-12-2016 01:19 PM
https://www.facebook.com/thesiakapkeli/?fref=ts
Quote zaraaqilah 27-12-2016 01:33 PM
i rs drpd dulu...oklah sikit sekarang..nampak sweet n chomel gitew...
kalau bergambar xdelah over nau
Quote maxim 27-12-2016 01:49 PM
Maaf, smpai skang aku xnmpak apa yg bestnya die ni. Nk wat lawak pn mcm trying so hard. Dlm sitkom jkk aritu pn mcm ntah pape belakon.
Quote maxim 27-12-2016 01:50 PM
Kembar die sherry al-watever tu nmpak ok lg dari die ni walaupun lg gemuk

Lihat semua komen(70)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 04:01 PM GMT+8 , Processed in 0.082655 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top