CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Kylie Jenner Buat Ruang Mewah Untuk Lelaki Di Rumahnya

15-11-2016 11:51 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11686| Komen: 57|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Walaupun baru berusia 19 tahun, ternyata kehidupan Kylie Jenner adalah sangat berbeza dari remaja lain yang seusia dengannya.
Sumber Foto: IG Kylie Jenner

Walaupun baru berusia 19 tahun, ternyata kehidupan Kylie Jenner adalah sangat berbeza dari remaja lain yang seusia dengannya. Adik kepada Kim Kardashian ini sudah memiliki rumah agam yang serba mewah di Hidden Hills di mana harganya mencecah sehingga USD 6 juta.

Bukan itu sahaja, rumah agam itu juga dilengkapi dengan ruangan khas untuk lelaki menginap di dalamnya.

Menurut Daily Mail, Kylie telah memuat naik gambar ruangan tersebut di akaun SnapChat peribadinya. Dalam gambar tersebut, dapat dilihat yang ruangan tersebut dilengkapi dengan beberapa majalah Playboy, dan bekas abu rokok.

Sumber Foto: Daily Mail

Walau bagaimanapun Klylie sendiri tidak menerangkan tujuan di sebalik ruangan tersebut. Namun menurut sumber, ia khas untuk rakan-rakan lelakinya, terutama Tyga yang sekarang ini boleh bersenang lenang di dalamnya.

Selain mendedahkan kewujudan ruangan khas tersebut, Kylie juga memperlihatkan ruangan keluarga yang penuh dengan hiasan gambar. Kylie juga menyatakan seni adalah sebahagian dari hidupnya dan mempraktikkannya di dalam idea untuk menghias rumahnya.

Tambah menarik, ada gambar Kylie yang menunjukkan rumah khusus buat anjingnya, dekat dengan pendiang api.

Sumber Foto: Daily Mail
Walupun tidak dapat melihat keseluruhan rumah, namun melalui apa yang dimuat naik, Kylie seolah-olah mengajak pengikutnya melihat ke dalam kediaman mewah tersebut.

Untung betul muda-muda sudah dilimpahi dengan kemewahan sampai semua ada ruangan khas yang sendiri, bagaimana menurut anda semua? -CARI

Sumber Foto: IG Kylie Jenner


28

Bagus
16

Marah
23

Terkejut
18

Sedih
27

Lawak
33

Bosan

Friends Rank (145 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Nenasketum 15-11-2016 12:14 PM
Wokay, worait manyak cantik. Nanti dah kerepot jangan lupa tukar jantina ye dik.
Quote mokcikKSKB 15-11-2016 12:19 PM
Tyga tu apalah fingsi dia dlm industri?femes pon idok..meluat.tp kylie pon sama jugak...mencapub di industri.umur br 19 tp bontot x real lip pon filler manjang
Quote acikhan 15-11-2016 12:20 PM
Da makin hauk pompuan nie ilang lawa die dodulu
Quote batman_2007 15-11-2016 12:30 PM
Tinggal kendall je yg waras kot
Quote MistrezHermanaz 15-11-2016 02:52 PM
muka dulu lagi sweet,sekrg mcm keras je muka tu
Quote mieymiey 15-11-2016 02:59 PM
Nampak fake sangat muka dia sekarang
Quote -electrifying- 15-11-2016 03:33 PM
ske tgk bdn dia, wlpon fake?
Quote NOWORD 15-11-2016 05:03 PM
Teringat dulu dia suka sgt duduk atas kepala bapak dia...bapak dia pun penyayang dgn anak....mesti dia nangis teringat zaman bapak dia jadi lelaki
Quote jiji85 15-11-2016 07:32 PM
dlm pd femes mcm tu tp becinta dgn lelaki hauk jah..kalaupun nak becinta dgn afrika america byk je yg hensem d sana..ke kylie ni jenis x laku sbb tu snggup jah memewahkan si tyga tu
Quote umbut 15-11-2016 09:23 PM
Kdg kesian juga dia ni. Mak dia mcm lebihkan kendall. Kendall tu tinggi, ada can jadi model terkenal. Dia ni mcm ada rasa jealous kat kendall.. tu yg dia rasa low confident. Last2 satu bdn ubah utk nampak lebih cantik. Aku rasa ler
Quote tipuware 16-11-2016 09:02 AM
Edited by tipuware at 16-11-2016 09:08 AM
umbut replied at 15-11-2016 09:23 PM
Kdg kesian juga dia ni. Mak dia mcm lebihkan kendall. Kendall tu tinggi, ada can jadi model terkenal ...

mmg pun.. masa awal2 KUWTK, masa Kendal dapat jadi model, Kylie pun minta mak dia htr dia utk casting, tak dapat rasanya, mmg dia tak secantik Kendal. Kylie ni aku nengok terlalu mendambakan bf dia tu.. dah jadi biawak da bf nye tu.

aku melihat kendal-kylie ni cam neelofa dgn adik tiri dia tu litlemisskhan tu.. try utk guna social media kumpul peminat, tapi produk takde. menghrpkan pada nama keluarga aje. kendal n neelofa dua2 berjaya dalam bidang masing2, adiknya cuma hrpkan nama keluarga aje la. still, kylie way better dari littlemisskhan tu pasal kylie ada kosmetik brand sendiri. si littlemisskhan sekadar mampu beli mekap byk2 then letak kat carpet.. tapi skills mekap takde pun mengkagumkan.. money can't buy you skilss kekdahnya
Quote mybarbie 16-11-2016 11:10 AM
tipuware replied at 16-11-2016 09:02 AM
mmg pun.. masa awal2 KUWTK, masa Kendal dapat jadi model, Kylie pun minta mak dia htr dia utk cast ...

wow.. barang makeup dia...
Quote tipuware 16-11-2016 12:07 PM
mybarbie replied at 16-11-2016 11:10 AM
wow.. barang makeup dia...

byk kan.. tapi sayang, tak digunakan utk tambah skill mekap, if she's interested.. muka still pprt cam tu aje. maybe she's a collector.. dia tau tak, mekap tu semua ada tarikh luput~~
Quote kamexkame 16-11-2016 02:57 PM
umbut replied at 15-11-2016 09:23 PM
Kdg kesian juga dia ni. Mak dia mcm lebihkan kendall. Kendall tu tinggi, ada can jadi model terkenal ...

kendall tu skg pun dh jd model famous..
despite org kenal dia sebab kim k dlu, kendall mmg born to become a model la..
dgn rupa & badan slim tinggi mcm tu.
kesian kylie effected pdhal dia pn cute je tp xde la kot nak dpt jd model catwalk cm kendall
Quote miyamiyo 16-11-2016 04:42 PM
Kylie asal-asal dah lawa. Habis satu badan renovate terus nampak macam fake. Memang rasa dia low self-confidence la sbb kendall boom, dia so so je. Hmm.

Quote Medusa 16-11-2016 06:06 PM
Quote cik_kitty 16-11-2016 11:49 PM
Xcantekk sgt kylie ni
Quote dani-rox 17-11-2016 12:01 AM
miyamiyo replied at 16-11-2016 04:42 PM
Kylie asal-asal dah lawa. Habis satu badan renovate terus nampak macam fake. Memang rasa dia low sel ...

gambar close up lg lah horror


umur belum 20thn tp muka dah rosak
Quote bazinga 17-11-2016 01:19 AM
dani-rox replied at 17-11-2016 12:01 AM
gambar close up lg lah horror



Erkk... Horror

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 04:28 AM GMT+8 , Processed in 0.106664 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top