CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Rapat Dengan Lelaki Berstatus VIP, Izreen Azminda Bakal Bergelar Datin?

15-11-2016 10:45 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 24448| Komen: 120|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Siapa yang tidak mengenali pelakon berbakat besar dan jelita, Izreen Azminda yang sering muncul membawa watak yang versatil dalam lakonan.

Sumber Foto: IG Izreen Azminda
Siapa yang tidak mengenali pelakon berbakat besar dan jelita, Izreen Azminda yang sering muncul membawa watak yang versatil dalam lakonan.

Memang tidak dapat dinafikan lagi, personaliti ini mempunyai keistimewaannya sendiri dan baru-baru ini baru sahaja melancarkan set wangian jenamanya sendiri iaitu Lurve Me.

Bukan itu sahaja, menurut Utusan Online,  Izreen sekarang ini sedang rapat dengan seorang lelaki berstatus Datuk. Hubungan tersebut sudah berada di tahap yang serius dan ada harapan akan berakhir ke jenjang pelamin tak lama lagi.



Wah, kalau sudah dipinang oleh Datuk tersebut, nampaknya Izreen akan bergelar Datin tidak lama lagi. Ada sumber yang mengatakan lelaki berstatus VIP itu merupakan orang kuat dalam perniagaan Izreen sekarang ini. Betul ke?

Izreen pun sudah dua tahun menjalani hidup sebagai seorang ibu tunggal, jadi tak salah kalau dia rapat dengan mana-mana lelaki.


Bagi peminat di luar sana, kita doakan sahaja kebahagian Izreen dan bakal suaminya itu. Apa-apa pun, jangan pula cepat membuat spekulasi. Tunggu yang empunya diri mengesahkan cerita ini, okay? -CARI

16

Bagus
12

Marah
22

Terkejut
15

Sedih
11

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (88 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jalfa 15-11-2016 10:48 AM
Dato terencat mane nak dgn IA?
Quote jalfa 15-11-2016 10:48 AM
Dato terencat mane nak dgn IA?
Quote damian_lee 15-11-2016 10:50 AM
untunglah .......
Quote noell 15-11-2016 10:51 AM
datok red yellow orange ka camna??
Quote mokcikKSKB 15-11-2016 10:51 AM
CARI-MRO replied at 15-11-2016 10:45 AM
Sumber Foto: IG Izreen Azminda


Datin pprt
Quote Cleocatra 15-11-2016 10:52 AM
jalfa replied at 15-11-2016 10:48 AM
Dato terencat mane nak dgn IA?

Sesuai la sama-sama terencat...
Quote Vanilla_lette 15-11-2016 10:55 AM
Untunglah....asal jgn datuk Merah tu sudahh..
Quote atahanje 15-11-2016 10:57 AM
semoga mendapat jodoh yang baik
Quote noraidil_06 15-11-2016 10:59 AM
good luck izreen. u deserve someone btter
Quote she 15-11-2016 11:04 AM
Kekadang bg lah peluang kt sheols

Kemain chuols hencap
Quote CrowneGlory 15-11-2016 11:04 AM
datuk2 selevel datuk kertu laki azharina kot

hopefully bukanla...
Quote kucen_miang 15-11-2016 11:07 AM
noraidil_06 replied at 15-11-2016 10:59 AM
good luck izreen. u deserve someone btter

hopefully much better than mat ketot.
Quote mieymiey 15-11-2016 11:14 AM
jangan pula cepat membuat spekulasi

Amboi TT, cakap diri sendiri kerr?
Quote prettyuglybabe 15-11-2016 11:34 AM
datuk single kah atau datuk berbini?
exbf kawin dan dan up cerita datuk ajak kawin
Quote lasagnaklcc 15-11-2016 11:35 AM
Izreen ni kalau dalam keadaan pegun cantik muka melayu. Once dia bercakap, potong terus.
Quote wanitajelita 15-11-2016 11:36 AM
apa laa nak hadap sangat datok.. pastu bercerai atau dimadukan.. tah hapa2 la artis ni.. diorang janji dapat bertanding sesama sendiri sapa dpt tangkap datok & living luxury lifestyle
Quote kiah_mai_pulak 15-11-2016 11:41 AM
Jgn ko Ckp Dato note 2 sudehh
Quote fuzzyfuzzy 15-11-2016 11:42 AM
dia ni mmg tak bole hidup tanpa jantan ke mcm mana??
asyik la gossip psl bercinta dgn org tu..bercinta dgn org ni..
mudah sgt jatuh cinta...

desperate much ke ko ni izrenn oiiii????
Quote Adeakukesah11 15-11-2016 11:43 AM
Asalkan ngko bahagia izreen oi

Lihat semua komen(120)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 02:13 PM GMT+8 , Processed in 0.109452 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top