CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Lufya Omar Nafi Perkahwinan Batal, Namun Masih Rahsiakan Tarikh

31-10-2016 03:33 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 10541| Komen: 68|Original author: Oleh: Adib ZA

Description: Pelakon Lufya Omar menolak dakwaan perkahwinannya yang bakal dilangsung pada November nanti menemui masalah atau dibatalkan.

Pelakon Lufya Omar menolak dakwaan perkahwinannya yang bakal dilangsung pada November nanti menemui masalah atau dibatalkan.

Ura-ura tersebut timbul bila Lufya dilaporkan membatalkan satu sidang media bagi mengumumkan perkahwinannya dengan tunangnya iaitu Che Muhammad Hafiz pada Oktober lalu. 

Menjawab segala persoalan itu, Lufya menerusi Mstar Online berkata dia sedang sibuk membuat persiapan dan memohon maaf kerana terpaksa membatalkan sidang media terbabit. 

"Saya mohon maaf terpaksa batalkan sidang media tersebut kerana masalah dalaman antara lokasi penaja dengan pihak kami. Namun, majlis perkahwinan akan tetap diteruskan dan persiapan perkahwinan dilakukan secara sederhana sahaja.

"Apa yang penting ialah perkahwinan itu dirahmati Allah dan kehidupan selepas berkahwin perlu dirancang dengan baik dari sekarang," katanya. 

Dalam pada itu, Lufya nampaknya masih berahsia tentang tarikh sebenar perkahwinannya itu. 

"Insya-Allah pada November ini dan tarikhnya nanti saya akan beritahu. Kami sudah buat keputusan untuk melangsungkan pernikahan dan resepsi pada hari yang sama," katanya lagi. 

Tak mengapalah, moga segalanya nanti berjalan dengan lancar. Amin. - CARI 


Foto: Mstar Online

20

Bagus
19

Marah
23

Terkejut
16

Sedih
14

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (108 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote noodle.baby 31-10-2016 04:03 PM
Baeklahhh Lufya oiii.. apa apa jelahhh..
Quote rinur123 31-10-2016 04:04 PM
Tahniah in advance ..

Semoga berbahagia #tilljannah.
Quote mak.esah 31-10-2016 04:18 PM
jambunyaaa bakal laki she
Quote senduhazab 31-10-2016 04:21 PM
Janganlah tak jadi....kesian kat sheols
Quote kaklehot 31-10-2016 04:31 PM
ermmm...fishy sgt..hope jodoh kuat..
Quote zameyla 31-10-2016 04:34 PM
macam kakak dgn adik jerr....
Quote Themilo 31-10-2016 04:40 PM
gaydar dah vibrate ke sis??
Quote ReginaBeauty 31-10-2016 04:53 PM
Well if jadi dapat anak nanti mesti super cute
Quote budakshinchan 31-10-2016 04:55 PM
hmmmm pretty boy bakalan suami dia.. nampak wangi harum semerbak
Quote teen_angelJB 31-10-2016 05:51 PM
Patutnye bulan nov ni kan..
Ari2 siap tnye mmbe uolss alamt nk send kad lagi
Quote Levis502 31-10-2016 05:58 PM
Hensemm betoi bakal laki lufya
Quote aechae 31-10-2016 06:03 PM
Laki dia cantek sgt.... klu iols, iols ragu2 sudah
Quote hotmak 31-10-2016 06:05 PM
baru kuar closet ka

harapnya semua elok lah, siannya klu tak jadi
Quote MH3703 31-10-2016 06:22 PM
takdelah lawa pun minah ni...mcm keling aje rupa

ps: sangkak sangat kad kawin ko lufya oii,,,bawak ke hulu ke hilir gelaran 'Dr.' suami ko tusampai ke cover kad kawin,,,perlu ke? dgn belt ada logo LV lagi..ke jadah...LV ada sponsor korang ke yg sampai tali pinggang pun korang nak tayang kat kad kawin? pprt ok?
Quote MH3703 31-10-2016 06:24 PM
"Lufya and Hafiz" plus tukar belt yg takde logo mana2 brand much better and classy...
Quote mrsqueen 31-10-2016 06:27 PM
MH3703 replied at 31-10-2016 06:22 PM
takdelah lawa pun minah ni...mcm keling aje rupa

ps: sangkak sangat kad kawin ko lufya oii,, ...

yess i pon berbulu je tengok doctors kalau kawen hadap sangat nak bubuh title doc tu kt kad kahwen.
Quote MH3703 31-10-2016 06:30 PM
mrsqueen replied at 31-10-2016 10:27 AM
yess i pon berbulu je tengok doctors kalau kawen hadap sangat nak bubuh title doc tu kt kad kahwen ...

kalu org puteh aka caucasian,depa takdenya nak bubuh camni kat greeting card depa..org malaysia pprt felda estet setinggan flat je yg hadap...
Quote mieymiey 31-10-2016 07:08 PM
Hafiz? Jangan la sejarah mungkin berulang.
Quote hzln 31-10-2016 07:17 PM
Takpe lah kalu x jadi pun
Bulan 12 pekin bakal available

Lihat semua komen(68)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 12:10 PM GMT+8 , Processed in 0.223661 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top