CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 7732|Reply: 67

Lufya Omar Nafi Perkahwinan Batal, Namun Masih Rahsiakan Tarikh

[Copy link]
Post time 31-10-2016 03:33 PM | Show all posts |Read mode


Pelakon Lufya Omar menolak dakwaan perkahwinannya yang bakal dilangsung pada November nanti menemui masalah atau dibatalkan.


Ura-ura tersebut timbul bila Lufya dilaporkan membatalkan satu sidang media bagi mengumumkan perkahwinannya dengan tunangnya iaitu Che Muhammad Hafiz pada Oktober lalu.


Menjawab segala persoalan itu, Lufya menerusi Mstar Online berkata dia sedang sibuk membuat persiapan dan memohon maaf kerana terpaksa membatalkan sidang media terbabit.

"Saya mohon maaf terpaksa batalkan sidang media tersebut kerana masalah dalaman antara lokasi penaja dengan pihak kami. Namun, majlis perkahwinan akan tetap diteruskan dan persiapan perkahwinan dilakukan secara sederhana sahaja.

"Apa yang penting ialah perkahwinan itu dirahmati Allah dan kehidupan selepas berkahwin perlu dirancang dengan baik dari sekarang," katanya.


Dalam pada itu, Lufya nampaknya masih berahsia tentang tarikh sebenar perkahwinannya itu.

"Insya-Allah pada November ini dan tarikhnya nanti saya akan beritahu. Kami sudah buat keputusan untuk melangsungkan pernikahan dan resepsi pada hari yang sama," katanya lagi.


Tak mengapalah, moga segalanya nanti berjalan dengan lancar. Amin. - CARI






Foto: Mstar Online


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-10-2016 04:03 PM | Show all posts
Baeklahhh Lufya oiii.. apa apa jelahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 04:04 PM | Show all posts
Tahniah in advance ..

Semoga berbahagia #tilljannah.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
jambunyaaa bakal laki she
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Janganlah tak jadi....kesian kat sheols
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 04:31 PM | Show all posts
ermmm...fishy sgt..hope jodoh kuat..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 31-10-2016 04:34 PM | Show all posts
macam kakak dgn adik jerr....
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 04:40 PM | Show all posts
gaydar dah vibrate ke sis??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-10-2016 04:53 PM | Show all posts
Well if jadi dapat anak nanti mesti super cute
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmmm pretty boy bakalan suami dia.. nampak wangi harum semerbak
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutnye bulan nov ni kan..
Ari2 siap tnye mmbe uolss alamt nk send kad lagi
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensemm betoi bakal laki lufya
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia cantek sgt.... klu iols, iols ragu2 sudah
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
baru kuar closet ka

harapnya semua elok lah, siannya klu tak jadi
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 06:22 PM | Show all posts
takdelah lawa pun minah ni...mcm keling aje rupa

ps: sangkak sangat kad kawin ko lufya oii,,,bawak ke hulu ke hilir gelaran 'Dr.' suami ko tusampai ke cover kad kawin,,,perlu ke? dgn belt ada logo LV lagi..ke jadah...LV ada sponsor korang ke yg sampai tali pinggang pun korang nak tayang kat kad kawin? pprt ok?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 06:24 PM | Show all posts
"Lufya and Hafiz" plus tukar belt yg takde logo mana2 brand much better and classy...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-10-2016 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
MH3703 replied at 31-10-2016 06:22 PM
takdelah lawa pun minah ni...mcm keling aje rupa

ps: sangkak sangat kad kawin ko lufya oii,, ...

yess i pon berbulu je tengok doctors kalau kawen hadap sangat nak bubuh title doc tu kt kad kahwen.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 06:30 PM | Show all posts
mrsqueen replied at 31-10-2016 10:27 AM
yess i pon berbulu je tengok doctors kalau kawen hadap sangat nak bubuh title doc tu kt kad kahwen ...

kalu org puteh aka caucasian,depa takdenya nak bubuh camni kat greeting card depa..org malaysia pprt felda estet setinggan flat je yg hadap...
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Hafiz? Jangan la sejarah mungkin berulang.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe lah kalu x jadi pun
Bulan 12 pekin bakal available
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 10:04 PM GMT+8 , Processed in 0.075115 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list