CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kanak-kanak Parah Jatuh Dari Eskalator, Bapanya Anggota Polis!

18-10-2016 06:04 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 9638| Komen: 46

Description: Kanak-kanak yang jatuh dari tingkat satu ketika menaiki eskalator bersama bapanya di pusat membeli belah Bukit Jambul, Pulau Pinang semalam, difahamkan ayahnya adalah seorang anggota polis yang bernam ...

Kanak-kanak yang jatuh dari tingkat satu ketika menaiki eskalator bersama bapanya di pusat membeli belah Bukit Jambul, Pulau Pinang semalam, difahamkan ayahnya adalah seorang anggota polis yang bernama Zuraimihisham.


sumber foto:  laman facebook Friends of PDRM

Berdasarkan status yang tulis di laman facebook Friends of PDRM,  kanak-kanak tersebut berusia satu tahun 11 bulan dan bernama Nur Aqilah Amni. 

Difahamkan, kanak-kanak tersebut cedera parah di bahagian kepala dan mengalami keretakan pada tempurung kepala dan kini masih dirawat di bilik penjagaan rapi atau ICU di Hospital Pulau Pinang. 

Sama-sama kita mendoakan adik Nur Aqilah Amni kembali sembuh.


sumber foto: laman facebook Friends of PDRM



27

Bagus
8

Marah
19

Terkejut
14

Sedih
22

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (106 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Reborn_Atheist 18-10-2016 06:05 PM
tajuk cam sakai      
Quote ronapink 18-10-2016 06:11 PM
polis pun bukan semua cerdik...


cerdik tang rasuah je
Quote VirginLady 18-10-2016 06:18 PM
Ya Allah tgk  video bdk ni jatuh terkejut sangat, dek nak tgk anak laki dia sangkut kat eskelator, lupa anak pompuan dok atas bahu
Quote Keledek.kepam 18-10-2016 06:20 PM
VirginLady replied at 18-10-2016 06:18 PM
Ya Allah tgk  video bdk ni jatuh terkejut sangat, dek nak tgk anak laki dia sangkut kat eskelator, l ...

Weh tepek video. Dari tadi cari tak dapat  
Quote jengkoil 18-10-2016 06:21 PM
Moga moga ipan x nampak tred ni...

Semoga cepat sembuh dekk.. Pengajaran utk sume...dan mesti ada yg xpuas ati mintak father didakwa atas cuai atau kelakuan membahayakan
Quote tripleid 18-10-2016 06:22 PM
ronapink replied at 18-10-2016 06:11 PM
polis pun bukan semua cerdik...



cash sbb apaknya kaki suap kut.oppss..
Quote ronapink 18-10-2016 06:24 PM
tripleid replied at 18-10-2016 06:22 PM
cash sbb apaknya kaki suap kut.oppss..

oppsss,

dia rajin suap anak dia makan
Quote VirginLady 18-10-2016 06:25 PM
Keledek.kepam replied at 18-10-2016 06:20 PM
Weh tepek video. Dari tadi cari tak dapat

Haduh x reti

P tgk kat fb PENANG KINI, ada saksi pun comment sama cerita2 real story
Quote alieyrina 18-10-2016 06:29 PM
Semalam nk tgk kt tv pun takut..dahla aku memg takut tangga karen..lps ni xmau la aku bwk ank naik tgga karen lagi..

hhahaa..org kg panggey tgga karen ok..
Quote silampumeja 18-10-2016 06:51 PM
Polis ke tak polis... Memang tak sepatutnya dia letak anak dia ats bahu tu masa naik escelator
Quote kibodwatriuh 18-10-2016 06:51 PM
alieyrina replied at 18-10-2016 06:29 PM
Semalam nk tgk kt tv pun takut..dahla aku memg takut tangga karen..lps ni xmau la aku bwk ank naik t ...

hahahahahha tangga karen. klasik nama tu.
Quote tripleid 18-10-2016 06:53 PM
ronapink replied at 18-10-2016 06:24 PM
oppsss,

dia rajin suap anak dia makan

  

itu dah semestinya..
Quote ronapink 18-10-2016 06:56 PM

hahahhaa

kiri kanan suap ,kan

lapang hidup
Quote mirandanicky1 18-10-2016 07:00 PM
Allahuakbar tak baik korang buat dosa free mgata ayahnya mkn rasuah mkn suap..korang nmpk ke dia buat camtu..fitnah adalah dosa besar. baik doakan anaknya sembuh spt sediakala. Faktor panik dan kecuaian..perkara nak jd..
Quote pinky_lady 18-10-2016 07:04 PM
tang mana ayahnya anggota polis.C Company 2RS tu kan dah terang2 bagitau ayahnya tentera....ke aku yg silap baca nih....
Quote Changa 18-10-2016 08:18 PM
CARI-LTS replied at 18-10-2016 06:04 PM
Kanak-kanak yang jatuh dari tingkat satu ketika menaiki eskalator bersama bapanya di pusat membeli b ...

Cikki kah adik malang ini? Macam.pengkid jah rambut nya?
Quote she 18-10-2016 08:48 PM
Macik mmg x suka tengok bapak yg dukung anak kecik atas bahu dalam shopping mall

Hello situ bukan pantai atau padang permainan...dekat shopping mall tu byk kebarangkalian boleh berlaku insiden luar jangkaan..lantai licin jatuh tersungkur..anak tersadung papan tanda atau siling rendah..bapak berlaga bahu dgn orang lain..mall tu ada banyak level

Macik percaya golongan bapak begini adalah golongan bapak yg acah2 mahu dipuji atau dipandang mithali oleh orang ramai..bangga konon bapak yg best..padahal org dok pandang2 sbb risau tgk bdk atas bahu :
Quote Cyempaka 18-10-2016 08:54 PM
Kalau polis kenapa?
Quote dani-rox 18-10-2016 09:22 PM
semoga cepat sembuh, nak.

Lihat semua komen(46)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

28-5-2024 06:04 AM GMT+8 , Processed in 0.069234 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top