CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Hamil Usia 50 Tahun, Janet Jackson Teruja

13-10-2016 04:29 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5303| Komen: 21

Description: Mengejut tapi cukup membahagiakan bagi penyanyi antarabangsa, Janet Jackson, yang berusia 50 tahun kini sedang hamil buat pertama kalinya...
Kredit Foto:  Vogue.com

Mengejut tapi cukup membahagiakan buat penyanyi antarabangsa, Janet Jackson, yang berusia 50 tahun kini sedang hamil buat pertama kalinya hasil perkongsian hidup bersama suami, Wissam Al Mana.

Walaupun tidak dinyatakan bagaimana proses kehamilannya, adakah secara semula jadi atau tidak apa yang jelas kehamilan Janet ini menjadi tumpuan ramai terutama oleh seorang pakar kesuburan Dr Catherine Deugarte.

Pakar tersebut mengatakan, "Peluang untuk hamil selepas usia 49 tahun adalah kurang dari 1% dan pada usia 50 tahun, wanita yang hamil berisiko untuk melahirkan bayi abnormal."

Kredit Foto: People.com

Menurut sumber seperti yang dinyatakan Daily Mail, kandungan Janet baik-baik sahaja namun doktor menyarankan dia berehat dari melakukan sebarang aktiviti yang memenatkan.

Disebabkan terlalu sayang dengan kandungannya, Janet sanggup menangguhkan jelajah dunianya yang diberi nama 'Unbreakable' dan meminta para peminatnya faham dengan keadaannya.

Menurut sumber, Janet tidak pernah putus berdoa dari dulu supaya dikurniakan anak dan ianya telah menjadi kenyataan. Sekarang dia sedang sibuk mencari nama yang sesuai untuk bayinya.-CARI
8

Bagus
11

Marah
9

Terkejut
13

Sedih
15

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (66 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cherub 13-10-2016 05:06 PM
Ni bukan her first child. Dulu masa remaja dah pernah ada anak dgn mamat debarge yg dia kawin tu dulu. Anyway looks like a healthy mother to be.
Quote mirandanicky1 13-10-2016 05:36 PM
Can't wait to see your baby
Quote DeeHanania 13-10-2016 06:22 PM
X sabar menunggu...Janet pun nmpk sihat&ceria
Quote sueburn 14-10-2016 12:17 AM
Untung la.. umo 50 pun bleh mengandung lg
Quote fazamania 14-10-2016 10:30 AM
Kakak angkat dia, Ella pon gugur kan.. umur 50 an jugek.. semoga adik angkat kak janet, iaitu tokti pon dapat anak gak satu hari nanti.. amen
Quote lasagna 14-10-2016 02:03 PM
apa agama ek asben dia ni?
Quote Inezkhalidi 14-10-2016 03:40 PM
All the best Kak Janet!!!! Nampak Berseri2 gitu...
Quote -electrifying- 14-10-2016 04:03 PM
lasagna replied at 14-10-2016 02:03 PM
apa agama ek asben dia ni?

islam xsilap...
Quote lasagna 14-10-2016 04:20 PM

ohhh kisahnya islam rupanya.. islam yg tak practical la kot, sbb janet tak convert.. ishh pening laa..
Quote -electrifying- 14-10-2016 04:23 PM
lasagna replied at 14-10-2016 04:20 PM
ohhh kisahnya islam rupanya.. islam yg tak practical la kot, sbb janet tak convert.. ishh pening l ...

mcm yindia n yindon la, sorg islam sorg lg kistien.. ha mcm tu
Quote lasagna 14-10-2016 05:13 PM
-electrifying- replied at 14-10-2016 04:23 PM
mcm yindia n yindon la, sorg islam sorg lg kistien.. ha mcm tu

Fuhhh kaya giler asben dia ni rupanya, aku baru wiki td ni haa.. perghh billionaire.
Quote -electrifying- 14-10-2016 05:37 PM
lasagna replied at 14-10-2016 05:13 PM
Fuhhh kaya giler asben dia ni rupanya, aku baru wiki td ni haa.. perghh billionaire.

Yeszaaaa....
Quote akakmasihvogue 16-10-2016 11:22 AM
pernah dengar janet cakap insyallah...dressing pun cover semua cuma rambut masih lom cover...slow slow kot
Quote batman_2007 16-10-2016 10:22 PM
Kau ngeseks dgn tok arab 5-6x sehari mcm mna tak pregnant
Quote lasagna 17-10-2016 11:44 AM
batman_2007 replied at 16-10-2016 10:22 PM
Kau ngeseks dgn tok arab 5-6x sehari mcm mna tak pregnant

itu laa namanya rezki Allah nk bagi uols..
Quote cicicumel 23-10-2016 11:33 AM
Cantik heshe menutup awrat
Quote gerbera.memopad 24-10-2016 12:34 AM
Dia nak bagi nama anak dia Michael kan, nak honour her late brother.
Quote doublethread 24-10-2016 03:53 PM
Akak Janet, kau memberi harapan kepada diriku

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 04:01 PM GMT+8 , Processed in 0.101910 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top