CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Giliran Isteri Awie Pula Dilanda Penyakit Misteri

13-10-2016 03:31 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2844| Komen: 6

Description: Kalau sebelum ini Awie dilanda penyakit misteri, kali ini isterinya pula mendakwa yang dia turut terkena tempias penyakit tersebut...
Kredit Foto: Sinar Harian

Kalau sebelum ini Awie dilanda penyakit misteri, kali ini isterinya pula mendakwa yang dia turut terkena tempias penyakit tersebut.

Sharifah Ladyana Syed Shamsuddin, 29, yang baru sahaja mendirikan rumah tangga dengan selebriti terkenal itu mengalami masalah kulit yang gagal dikenal pasti puncanya oleh kaedah perubatan moden.

Wanita yang lebih mesra disapa sebagai Lady ini mengatakan yang sebelum ini dia langsung tidak percaya dengan ilmu hitam tetapi kepercayaannya itu berubah selepas menjalani rawatan perubatan Islam dan mengakui kewujudan 'benda' tersebut.

Namun, Lady tidak mahu menuding jari atau menuduh sesiapa sebaliknya mengamalkan bacaan ayat suci Al-Quran untuk mengelakkan sebarang gangguan.


Kredit Foto: IG Awieofficial
“Dulu saya sangsi adanya sihir tetapi selepas terkena batang hidung sendiri, saya mula mengambil langkah berjaga-jaga. Semuanya bermul dengan masalah gatal pada bahagian betis dan paha. Peliknya, ia hanya terasa menjelang waktu Maghrib," katanya kepada sebuah akhbar tempatan.

Walaupun takut menghadapi dugaan ini, Lady yakin dengan kuasa Tuhan dan menyerahkan segala-galanya kepada-Nya.
 
Sebelum ini, Awie juga sering dilanda penyakit misteri iaitu masalah kaki bengkak setiap kali terbabit dalam projek besar.-CARI


11

Bagus
10

Marah
4

Terkejut
7

Sedih
21

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (67 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote mrsLucky 14-10-2016 11:10 AM
I think...gatal2 tu biasa..sesekali kita pon kena...beberapa hari hilang lah....sikit2 sihir sikit2 sihir...memang ada sihir tapi kalau seseorang nak sihir kerana dendam atau benci...bukan hantar sihir remeh temeh cam gatal2 atau bengkak kaki...terus hantar busung sensara berbulan dan terus mati cam sepupu i..

Rasanya kalau setakat gatal2 dan bengkak kaki mungkin sakit biasa atau orang yang nak sihir tu acah2 jer...bersyukur lah tak disihir sampai menderita dan mati...atau gila seperti isteri jiran i ...
Quote HazeLJoseph 14-10-2016 10:25 AM
Aku just nak gitau.. kawan aku dulu ada gatal2 jt bahagian peha menjalar ke betis.. puncanya alergik air mani suami dia.Dia punya case la keluar masud wad dengarnya sebab agak teruk juga.Hujung2 sembuh juga lepas makan ubat dan sapu krim.Ni cerita dia lah.. nak kata gatal tetiba2 yg dia dpt lepas newly wed gituuu
Quote meklalala 14-10-2016 09:18 AM
semoga sihat seperti sedia kala..benda2 macam ni kadang kadang memang ada tpi sebab tak kena batang hidung sendiri so kita rasa benda tu propa..tp hanya Allah yang tahu..
Quote Nokiaman 14-10-2016 03:04 AM
Bomoh Islam kat Malaysia semua pundek..
menipu jer lebih..
jin taik kucing depa pakai..
Karghh ptuiikk
Quote jerut_dlur 13-10-2016 11:49 PM
bomoh malaysia ni takde ke yang boleh buat LCW menang pingat emas ke..
Quote mirandanicky1 13-10-2016 05:37 PM
Hmmm okay artis dan penyakit misteri mmg tak dpt dipisahkan..berbaliklah pd jln yg diredhai Allah. insyaAllah semuanya akn selamat.

Lihat semua komen(6)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 05:54 PM GMT+8 , Processed in 0.060172 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top