CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Wanita Ditahan Polis Akibat Disyaki Bunuh Suami & Anak!

26-9-2016 06:19 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6640| Komen: 24

Description: Seorang wanita menelefon bapa mertua untuk dapatkan bantuan, menurutnya, suami dan dua orang anak telah mati, tetapi disebabkan pihak mendapati kejadian kes itu mempunyai banyak keraguan, maka wanita ...
Oleh : TS LOO

sumber foto: Chinese Portal Cari Internet


Seorang wanita menelefon bapa mertua untuk dapatkan bantuan, menurutnya, suami dan dua orang anak telah mati, tetapi disebabkan pihak mendapati kejadian kes itu mempunyai banyak keraguan, maka wanita terbabit telah dibawa ke balai polis untuk siasatan.

Kes pembunuhan tersebut berlaku di sebuah apartmen yang bertempat di Segambut, Kuala Lumpur. 

Menurut laporan, bapa kepada mangsa kematian telah menerima panggilan minta tolong daripada menantunya pagi Isnin yang mengatakan suaminya dan anaknya telah meninggal dunia dalam rumah, justeru segera bergegas ke lokasi kajadian.

Ketika pihak polis tiba di lokasi kejadian, mendapati selain mayat suaminya dalam keadaan sempurna, kedua mayat anaknya yang berusia 3 tahun dan 7 bulan telah dibalut dengan beg plastik dan masing-masing disumbat ke dalam kotak simpanan.


Menurut siasatan awal pihak polis, ketiga-tiga mangsa telah pun meninggal dunia sekurang-kurangnya tiga hari, jadi pihak polis menahannya untuk bantu siasatan kerana mengesyaki wanita berkenaan yang bunuh suami dan anaknya.

Difahamkan, suami isteri terbabit telah berkahwin beberapa tahun, mempunyai 3 anak lelaki dan seorang anak perempuan.  Dua orang lagi anak lelakinya sempat mengelak daripada dibunuh berikutan kebetulan mereka berdua itu tinggal bersama bapa mertuanya.- CARI



13

Bagus
14

Marah
7

Terkejut
16

Sedih
10

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (76 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Reborn_Atheist 26-9-2016 06:32 PM
THREAD SAMA SUDAH ADA     
Quote Reborn_Atheist 26-9-2016 06:33 PM
http://mforum.cari.com.my/forum. ... &extra=page%3D1
Quote nikola.tesla 26-9-2016 06:49 PM
apa punya Bahasa Melayu la forum cari ni guna.
Quote ultra78 26-9-2016 06:52 PM
Dia ingat polis tak suspect la bila dia sendiri yg report. Ingat senang ke nak menipu, mereka cerita dan lupuskan bukti?
Quote Sayaaa 26-9-2016 07:49 PM
sakit mental ke? allah risau betul zaman sekarang ni
Quote matamata 26-9-2016 07:52 PM
Oit....oit....thread dah ada laaaa....apa ni bukak thread cerita sama....?
Quote noraidil_06 26-9-2016 09:29 PM
TS loo krgn anda semakin improve
Quote krustykrab 27-9-2016 05:02 PM
hazabnya bahasa malaysia ts loo ni....
tu lah kecik2 dulu dihtr ke sjk, dah besar duk dlm kelompok sendiri
Quote Modngengade 27-9-2016 05:05 PM
tak per lagi byk tered yg sama lagi meriah konsep nyer...choiii sgt
Quote zorrro_03 27-9-2016 05:09 PM
Reborn_Atheist replied at 26-9-2016 06:33 PM
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1016902&extra=page%3D1

biar lah dia nak buka thread banyak2.  takkan nak biar aku sorang je buka thread mcm taik.  pengisian entah apa2...  

Quote pooh~key 27-9-2016 05:17 PM
Sayaaa replied at 26-9-2016 07:49 PM
sakit mental ke? allah risau betul zaman sekarang ni

Jangan risau jangan khowathir sister. Ini dugaan buat keluarga tersebut.
Quote Reborn_Atheist 28-9-2016 12:07 AM
zorrro_03 replied at 27-9-2016 09:09 AM
biar lah dia nak buka thread banyak2.  takkan nak biar aku sorang je buka thread mcm taik.  pengis ...

otak ko penuh taik kan   
Quote sukacactus 28-9-2016 06:09 AM
Bila tulis dapat mengelak dari dibunuh, ingatkan lg 2 org ank tu dok skali dlm apartment tu
Apa punya tulisan ntah...camtu pun gigih jd reporter cari
Quote dodolgemok 28-9-2016 06:37 AM
matamata replied at 26-9-2016 07:52 PM
Oit....oit....thread dah ada laaaa....apa ni bukak thread cerita sama....?

Wartawan cari dah stress nak kena cukup kuota kalau x akan dibuang kerja. Sbb tu ada iklan tawaran kerja oleh admin semalam
Quote zorrro_03 28-9-2016 11:25 AM

dasar etis pengotor...

Quote rosasa 28-9-2016 01:23 PM
ya rabbi TSLOO, apa benda yang ko taip tu , susahnya nak faham..bapa kepada mangsa kematian kejadah? cakap jelah bapa mangsa yang mati / bapa mentua ke
Quote whatsup33 28-9-2016 02:16 PM
bukan dah ada ke thread ni..
Quote Star_el 28-9-2016 02:27 PM
rosasa replied at 28-9-2016 01:23 PM
ya rabbi TSLOO, apa benda yang ko taip tu , susahnya nak faham..bapa kepada mangsa kematian kejadah? ...

tergelak saya baca, sis XD

Komen majoritinya berkaitan bahasa
Quote phonon 28-9-2016 02:44 PM
Star_el replied at 28-9-2016 02:27 PM
tergelak saya baca, sis XD

Komen majoritinya berkaitan bahasa

kesian editor cari nih... penat2 dia translatekan dan type balik... alih2 dah ada bebenang yg sama... lepas tuh kena lahar...

Lihat semua komen(24)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 04:47 PM GMT+8 , Processed in 0.101617 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top