CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Viral Pasangan Bercumbu Di Sekolah Bukan Kerja Di Bawah Kem. Pendidikan- Mahdzir Khalid

23-9-2016 10:33 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7588| Komen: 21

Description: Baru-baru ini paparan video sepasang guru bercumbu di sekolah yang tersebar luas di laman media sosial, hasil siasatan mendapati mereka yang terbabit bukan dari golongan guru.
Oleh : TS LOO



sumber foto: http://assets.nst.com.my/ & Astro Awani


Baru-baru ini paparan video pasangan kekasih bercumbu di sekolah yang tersebar luas di laman media sosial, hasil siasatan mendapati mereka yang terbabit bukan dari golongan guru. 

sumber foto: akaun twitter Mahdzir Khalid

Menurut laporan Bernama, menteri Pendidikan Datuk Seri Mahdzir Khalid menerusi catatan terbaharu dalam laman Facebook dan Twitter beliau menjelaskan tiada warga kerja mana-mana institusi di bawah Kementerian Pendidikan yang terlibat dalam video berkenaan. 


Tambah beliau, dipercayai rakaman video itu dilakukan di pejabat sebuah ladang di Segamat, Johor lapan tahun lepas. 

Bagaimanapun, tegas beliau kementerian akan terus menjalankan bagi mengenal pasti identiti mereka yang terlibat dalam video itu.- CARI
9

Bagus
11

Marah
6

Terkejut
13

Sedih
10

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (60 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote OmJualGas 23-9-2016 11:15 AM
Edited by OmJualGas at 23-9-2016 11:18 AM

pejabat di sebuah ladang segamat johor 8 tahun lepas...ok...
skarang sapa identiti itu orang?...
Quote marumaru 23-9-2016 11:33 AM
Org lelaki suka record2 aktiviti sukan  derang kan..banyak dah koleksi video skrg ni...

girls kena berhati2 la...jgn la bagi senang sngt..lepastu cctv pun banyak..jgn sampai terkantoi...
Quote DeMax 23-9-2016 11:50 AM
Mana bukti  videonya?
Quote nabila11 23-9-2016 12:05 PM
Beria je tuduh cikgu cikgi
Quote HazeLJoseph 23-9-2016 12:38 PM
Lokasi dan waktu dah dapat tracking,laju sungguh malaysia ni bab siasat mensiasat
Quote xtahumenahu 23-9-2016 01:00 PM
Tgk video cam rakaman oleh lelaki ty sendiri
Quote Intanmahsuri 23-9-2016 01:03 PM
Boleh kongsi video atau gambarnya? ekekekkee
Quote devilito2 23-9-2016 03:14 PM
sila tunjukkan bukti
Quote emmet_23 23-9-2016 03:44 PM
Mana bukti kata sakti kau laungkan..ohh hooooo
Quote Cik_Andak 23-9-2016 03:52 PM
Lapan tahun lepas?entah2 sipelaku lelaki tu dah arwah....
Quote Rhyno 23-9-2016 04:05 PM
Bukan cikgu.

umah Malaysia dah fitnah berpisah tiada.
Quote kucing_gebu 23-9-2016 05:03 PM
Patut la pesen akak tu nmpk dolu2 sgt.....
Quote mujer_in_espejo 23-9-2016 10:13 PM
Tgk kualiti video dan fesyen tudung pmpuan pn dah tau tu vid lama. Knpa tiba2 muncul vid pla ni? Siap tuduh pelaku tu cikgu. Motip suka sebar2 bnda pitenah n aib org?
Quote Decaffeinated 23-9-2016 10:20 PM
yang bercumbu itu tidak sekeji mereka yang menyebarkan video tersebut....

apa ko ingat dosa ko pada cikgu sahajakah syaiton....  lutut tu OK ka?...

Quote tobby 23-9-2016 11:14 PM
fitnah jer kerja dorang ni ..

perangai serupa dapigs @dodolgemok
Quote HannahMontana 24-9-2016 12:27 AM
amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii semenjak teknologi tanpa sempadan ni habiss kemaluan serupa mainan anak2 saja
Quote silampumeja 24-9-2016 10:29 AM
benda gini jadi issue besar sangat dalam malaysia ni... dahla aib... jantan sengal sangatla kalu dia sendiri yg rakam.... perempuan2 semua oiii berhati2 lah jangan duk mudah sangat bagi harga diri kat laki  jahanam gini... sebab aibnya berpanjangan... itu yg orang kate buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali...sekali buat walaupun dah bertaubat, tetiba muncul benda mcam ni arghhh sedih
Quote AyaqMeloSuam 24-9-2016 10:36 AM
Cuma nk habaq.... BODOH la ppuan ni... yg biaq muka hg dirakam watpa? Jantan tu tipu bini dia mnyundalz ngn ko.... lg ko biaq dia rakam adengan ko wit him??? How many % kepercayaan boleh diratingkn kt mamat tua tu? Bongokkkk...
Quote abbyhoney 24-9-2016 03:14 PM
xtahumenahu replied at 23-9-2016 01:00 PM
Tgk video cam rakaman oleh lelaki ty sendiri

tu lah pasal, yg perempuan pun kenapa pendek akal sgt smpaikan boleh senyum2 lagi kt camera video tu... dahlah buat maksiat, boleh happy mcm tu? laki bini sendiri pun tak berani nk buat mcm tu, inikan pulak bukan laki sendiri.... tak fikir masa depan agaknya... malu kalau video tersebar......sekrg dah tersebar pun kan? mana nk letak maruah diri? mungkin dah bertaubat kot tapi maruah yg dah tercemar tu boleh dpt balik ke? silap2 rumahtangga boleh hancur sebab malu.

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 07:05 AM GMT+8 , Processed in 0.121828 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top