CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Aksi Lucah Video "Henjut" Dara Sunti, Kak Mawar Mohon Maaf

20-7-2016 12:45 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 35942| Komen: 69

Description: Wanita yang dikenali sebagai Kak Mawar semakin dikenali ramai...

Oleh : Dean BZ


Wanita yang dikenali sebagai Kak Mawar semakin dikenali ramai ekoran tersebarnya dua video iklan produk kecantikan yang berunsur lucah.

Minggu lepas, video "henjut" dara sunti dikritik hebat oleh nitizen gara-gara video tersebut menampakkan kelucahan melampau.


Selain aksi lucah "double-meaning", kata-kata yang digunakan didalam video tersebut juga dikatakan keterlaluan dan tidak senonoh antaranya seperti "beromen".

Akibat dikritik dan menyedari kesilapan yang berlaku, Kak Mawar tampil memohon maaf atas segala salah silap yang berlaku dalam video sebelum ini.


Perkataan "lucah" yang terkeluar dari mulutnya ketika itu adalah secara sponton akibat diganggu oleh jurugambar ketika rakaman video tersebut dijalankan, jelas Kak Mawar lagi. - CARI


1

Bagus
9

Marah
10

Terkejut
3

Sedih
9

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (57 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote teen_angelJB 20-7-2016 01:09 PM
Npe hakok mawar ni punye muka semacam sgt..
Quote lorelai 20-7-2016 01:09 PM
Gigi pon mcm da xde.. ada hati bajet dara sunti
Quote kj83 20-7-2016 01:38 PM
kak mawar ni bapok ke .. sesuatu Sgt
Quote RamboMandul 20-7-2016 01:44 PM
Intai intai apa tu omar .. Ahhh .

Parking Sheet .
Quote Mary_jane 20-7-2016 02:34 PM
Lepas ni boleh lah panggil 'kak mawar henjut'. Astagfirullahalazim.
Quote cewekbopot 20-7-2016 02:34 PM
omar ke kameraman???
Quote MariaClara 20-7-2016 02:50 PM
x senonoh la makcik ni....tp nape dia mcm sesuatu sgt...mcm bukan real perempuan laaa
Quote jerukkedondong 20-7-2016 02:51 PM
Rasa  nak cili je cikpit kak mawar... Gedik ya hamatt..
Quote epis 20-7-2016 02:55 PM
igtkan parodi, rupanya iklan betul... tgk kak mawar tu semacam je....
Quote nut.legacy 20-7-2016 02:56 PM
wow..this is new! salahkan org lain padahal bole je edit tp dia yg x kisah
Quote -electrifying- 20-7-2016 03:02 PM
hahahaha choiiii
Quote oni313 20-7-2016 03:07 PM
dulu kan dia penah ada kes mahkamah kan?

sri wani choo abdullah,  husban dia dulu seorang dekan, saman dia kat court pasal jantina dia meragukan, rupanya dia mmg perempuan,... so laki tu bayar balik kos guaman semua...
Quote dubuk 20-7-2016 03:13 PM
videonya mana.. dari semalam minta link tak jawab pun
Quote Minami2013 20-7-2016 03:13 PM
Marketing strategy.... anywho, sooooo cheappppp...
Quote MissVixen 20-7-2016 03:27 PM
dia perempuan ke?
Quote Artemesiaa 20-7-2016 03:31 PM
Terlajak aksi susah orang nak lupa walau apa pun alasannya
Quote CARI-HBZ 20-7-2016 03:32 PM
dubuk replied at 20-7-2016 03:13 PM
videonya mana.. dari semalam minta link tak jawab pun



ada dekat artikel atas tu. klik kat situ



Quote Themilo 20-7-2016 03:34 PM
oni313 replied at 20-7-2016 07:07 AM
dulu kan dia penah ada kes mahkamah kan?

sri wani choo abdullah,  husban dia dulu seorang dekan,  ...

owh, dia ni la rupanya.. memang meragukan pun.. dok canang laki asik ajak beromen, rupanya janda gersang..
Quote devilito2 20-7-2016 03:51 PM
org ckp biar muka x cantik xpe asal perangai cantik...

Lihat semua komen(69)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 12:00 PM GMT+8 , Processed in 0.308208 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top