CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Video@CARI Gaya Hidup Lihat artikel

MINISO Buka Cawangan Di Malaysia, Lebih 5 Ribu Produk Menjadi Pilihan Anda!

20-5-2016 10:07 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 13253| Komen: 30

Description: Jenama yang terkenal dengan barangan yang moden dan trendy, Miniso secara rasminya memasuki negara kita minggu lalu.


Artikel Oleh Vincent Loo  |  Video Oleh Desmond Ling |  Suntingan Visual Oleh Danny Ng



Jenama yang terkenal dengan barangan yang moden dan trendy, Miniso secara rasminya memasuki negara kita minggu lalu. Dua cawangan yang terletak di IOI City Mall dan NU Sentral telah mengadakan majlis pembukaan dengan penuh meriah!


Menurut Pengarah pengurusan Miniso Malaysia, Lee Kuan Foo, selepas kedua-dua cawangan tersebut dibuka, pihak syarikatnya sedang membuat persiapan  membuka lagi cawangan ketiga dan keempat di sekitar Lembah Klang. - CARI Infonet





25

Bagus
23

Marah
27

Terkejut
20

Sedih
20

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (139 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MeMeimei 20-5-2016 10:40 AM
best ke? apa beza dgn daiso

#Jgnkecamsaya
Quote mizkajura 20-5-2016 12:47 PM
tunggu. kalau lagi best drpd daiso...harus regular customer aiols kat sana
Quote red_cattleya 20-5-2016 01:29 PM
konsep kedai harga mampu milik ke apa neh?
Quote chebot81 20-5-2016 03:07 PM
yey......suker suker kedai ni.start jatuh cinta masa pegi guangzhou last year.
kat Hong Kong pon ada masa pegi baru2 ni tapi mahal skit..mmg best miniso ni,harap bukak la kat one utama dekat sket.
Quote kaki_mekap 20-5-2016 06:46 PM
MeMeimei replied at 20-5-2016 10:40 AM
best ke? apa beza dgn daiso

#Jgnkecamsaya

Brg dia berkualiti sikit la drpd daiso sis. Harga dia affordable. Ade murah ade mahal
Quote pearl.silver 20-5-2016 11:47 PM
Earfon n headfon die mhl gk..earfon min rm15  ade jual powerbnk kapasiti 10k mah dlm rm79 kot
Made in china..
Quote Aiira 21-5-2016 07:31 AM
Nampak lagi diversify produknya drpd Daiso. Bolehlah pergi sbb me suka kedai yang jual barang-barang macam ni konsepnye.
Quote FARRAZOOL 21-5-2016 08:04 PM
Yeaaaaaaa!!!!!
Quote MeMeimei 23-5-2016 11:13 AM
kaki_mekap replied at 20-5-2016 06:46 PM
Brg dia berkualiti sikit la drpd daiso sis. Harga dia affordable. Ade murah ade mahal

ok, noted. nanti free2 boleh la jalan2 kat miniso ni
Quote DayangKirana 23-5-2016 11:28 AM
baguslah ade banyak outlet macam ni...today's customers are spoilt for choice..
Quote L211 23-5-2016 08:25 PM
suka miniso sbb murah penah shopping kat shenzhen..plus mmg banyak choice..
Quote Minami2013 25-5-2016 09:48 AM
Dari China ye?
Quote minah_kidal 25-5-2016 04:14 PM
ok. mcm menarik. nnt blhla terjah.
Quote otomatic_prince 25-5-2016 04:20 PM
ni dari jepun ke china
Quote liesl 25-5-2016 04:39 PM
I think dr China tapi dorg supplier kpd produk Jpn, design item2 Miniso mcm Muji / Uniqlo~
Quote scents 27-5-2016 08:05 AM
Daison semua Rm5 kan , Miniso ne harga xtetap kn , kalu murah murah lah , kalu mahal mahallah kn , sesape cer citer sikit
Quote EvieWanKenobi 27-5-2016 12:26 PM
kualiti ok tak?
Quote melinda_kerr 29-5-2016 11:49 PM
dah tgk td kt ioi. kualiti brg rata2 better dr daiso. Cuma tk byk brg sgt. the outlet too small.
Quote PongKang 5-6-2016 11:24 PM
Mmg best sgt barang2 dia. Salu kirim colleague yg dok china belikan tudung miniso. Speaker n toys dia pun murah.

Lihat semua komen(30)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 06:24 AM GMT+8 , Processed in 0.070083 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top