CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Video@CARI Gaya Hidup Lihat artikel

Car Boot Sale, Trend Baharu Beli-Belah

4-3-2016 03:02 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 6030| Komen: 12

Description: Car boot sale kini semakin menjadi tumpuan dan trend orang ramai untuk berkunjung dan sekaligus mendapatkan barangan yang mereka inginkan dengan harga yang paling murah.


Artikel & Video: FirdausZ


Car boot sale kini semakin menjadi tumpuan dan trend orang ramai untuk berkunjung dan sekaligus mendapatkan barangan yang mereka inginkan dengan harga yang paling murah. 

Selain itu, car boot sale juga memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang ingin berniaga atau me njual segala barangan lama yang tidak digunakan lagi  di rumah. 

Syaratnya pula tidaklah berat, malah tiada bayaran dikenakan. Asalkan barang yang ingin dijual mestilah dalam keadaan baik dan masih boleh digunakan.

Jika anda seorang pengumpul barangan lama, bolehlah tambahkan koleksi anda dengan bertandang ke car boot sale.

Jom kita lihat visual yang sempat Cari Infonet rakamkan! - CARI Infonet
32

Bagus
37

Marah
35

Terkejut
29

Sedih
42

Lawak
30

Bosan

Friends Rank (205 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote piao 4-3-2016 03:23 PM
bestnya video ini, best lagi carbootsales
Quote blackvanilla 5-3-2016 05:54 PM
tapi jgn pulak jual barang buruk
Quote qronaldo7 6-3-2016 06:31 AM
Bkn kne bayar ke tapak sales tu. Bese rm10
Quote kambeng_masam 6-3-2016 08:52 AM
mmg bagus konsep ni. Boleh bantu rakyat buat dua kerja atau lebih!
Quote missus_meow 6-3-2016 09:23 AM
One mans junk is another mans treasure
Quote shernazz 6-3-2016 01:54 PM
penah join cbs ni...
tp aku x jual.preloved..aku jual.cookies
saja try..hehe
penat la.hoi.. sebab aku bawak anak.skali kan..hahahaha..
Quote clarizsa 7-3-2016 12:15 AM
Lama dh aih... tp i x pernah p jenguk pun..
Quote pestol 10-3-2016 01:48 PM
barang antik dah ssh dpt dah skng...
Quote cmf_conan 11-3-2016 12:25 PM
sini baru nak trending..
overseas sana berzaman2 dah orang dok buat..
teringat sorang anak kecil jual toys die..
die cakap 'please buy my toys, i dont need it anymore'
Quote misscendol 15-3-2016 12:59 PM
Kalau matsaleh dorang buat garage sale utk barang terpakai. Car boot sale ni bukan je barang terpakai but barang baru2 pon jual skali. Jimat pon jimat xyah bukak kedai
Quote Jagendas 16-3-2016 11:22 AM
qronaldo7 replied at 6-3-2016 06:31 AM
Bkn kne bayar ke tapak sales tu. Bese rm10

ni free
memang free pon
setiap ahad 7 pagi
dulu mase aku pegi kt sini tak ramai
tp skang dah ramai sgt org niaga
siap 5 pagi dah ade org book tempat
Quote Jagendas 16-3-2016 11:29 AM
save pon save la kt sini
tp panas sket la sbb matahari terik bila sampai jam 9-10
mainan budak2 pon murah
kne pandai tawar ler

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 05:51 PM GMT+8 , Processed in 0.095010 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top