CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bilik Fail Lama IPD Kuala Terengganu Terbakar

26-4-2016 03:27 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 6378| Komen: 28

Description: Hampir 80 peratus bilik tersebut musnah dalam kebakaran pukul 10:15 itu...


Oleh Fyruz Hanna


TERENGGANU: Sebuah bilik yang menempatkan fail serta dokumen lama di Cawangan Jenayah Ibu Pejabat Daerah (IPD) Kuala Terengganu terbakar malam tadi.


Hampir 80 peratus bilik tersebut musnah dalam kebakaran pukul 10:15 itu.


"Bilik berkenaan sentiasa digunakan oleh anggota cawangan tersebut. Kebakaran dapat dikawal dengan pantas daripada merebak ke stor simpanan senjata yang terletak berhampiran bilik berkenaan," katanya kepada pemberita.


Beliau berkata berikutan bekalan elektrik terputus, pihaknya turut memindahkan 58 Orang Kena Tuduh (OKT) termasuk tiga tahanan wanita ke Balai Polis Gong Badak.


Bilik berkenaan terletak kira-kira 30 meter daripada lokap IPD tersebut. 


Idris berkata pihaknya tidak menolak kemungkinan kebakaran berpunca daripada litar pintas. -CARI Infonet.


Sumber: Bernama


16

Bagus
18

Marah
11

Terkejut
30

Sedih
13

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (114 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Star_el 26-4-2016 03:38 PM
Haha automatik aku nak speku bebukan
Quote melinda_kerr 26-4-2016 03:38 PM
pulok dohhhhhh!!!!
Quote cmf_acura 26-4-2016 03:40 PM
macam tak biasa..terbakar ni.....
Quote Loxlaxman 26-4-2016 03:41 PM
Asik tebako je bilik fail..asik bilik fail jer tebako...
Quote cHimo 26-4-2016 03:41 PM
sygnya fail2 tuhh..
Quote whatsup33 26-4-2016 03:51 PM
ada makna ke file terbakar tu??
Quote asyriqa 26-4-2016 03:53 PM
Taim ni la ko nak terbakor nye..
Quote irwansuhadi 26-4-2016 03:56 PM
Kenapa terbakar time2 macam ni?

<babi>speku speku speku</babi>
Quote bluehedgehog 26-4-2016 03:57 PM
Burita dulu:
Kebakaran di bukit aman berpunca dari api
Quote kenarikelabu 26-4-2016 04:06 PM
bluehedgehog replied at 26-4-2016 03:57 PM
Burita dulu:
Kebakaran di bukit aman berpunca dari api

Kebakaran hanya melibatkan akhbar lama - KPN.
Quote lurve82 26-4-2016 04:13 PM
ada org main mercun kot...
Quote missfake 26-4-2016 04:32 PM
sumtin fishy sangat...asal terbakor je mesti bilik fail, dan bukanlah toilet ke, sel ke, bilik kebal ke
Quote prettyuglybabe 26-4-2016 04:33 PM
selalu ye bilik fail kat balai terbakar..
tak pernah lagi dengar bilik lain kat balai terbakar..
Quote AMDTurion 26-4-2016 04:36 PM
ade org suka duduk dalam tu sambil isap lokok..hehe.
Quote comel91 26-4-2016 04:47 PM
nak tutup kes yang baru dapat bukti baru???
Quote prizadane 26-4-2016 04:50 PM
bluehedgehog replied at 26-4-2016 03:57 PM
Burita dulu:
Kebakaran di bukit aman berpunca dari api

haha..takkan kebakaran berpunca dari air pulak kan..
Quote Jagendas 26-4-2016 04:57 PM
punca dari fenomena el nino
bukan ular je panas . kertas pon panas
Quote -electrifying- 26-4-2016 05:03 PM
Kebakaran hanya melibatkan kertas2 order roti canai dan teh o ais...
Quote becir 26-4-2016 05:09 PM
spontaneous combustion spekulasi aku..

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 03:04 AM GMT+8 , Processed in 0.084127 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top