CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kereta Mewah Ditahan Bawa Patung Beruang Gergasi

7-1-2016 04:05 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 8075| Komen: 8

Description: Seorang pemandu kereta 'sport' mewah ditahan pihak polis di bandar ini setelah didapati membawa satu patung beruang gergasi di belakang kenderaan itu.


Oleh : TS LOO

sumber foto: http://4.bp.blogspot.com/


Seorang pemandu kereta 'sport' mewah ditahan pihak polis di bandar ini setelah didapati membawa satu patung beruang gergasi di belakang kenderaan itu.

Gelagat pemandu kereta berwarna hijau tersebut turut sempat dirakamkan oleh beberapa pengguna jalan raya yang lain sebelum dimuat naik menerusi laman sosial di China.




sumber foto: 

Beberapa gambar menunjukkan patung beruang gergasi itu diikat di belakang kenderaan berkenaan sehingga menutup langsung bahagian cermin belakang kereta tersebut.

Anggota polis yang bertindak menahan kereta itu dilihat berbual-bual dengan pemandu berkenaan sebelum dia mengeluarkan kertas saman.

Anggota penguat kuasa itu kemudian dikenal pasti sebagai selebriti tempatan, Tan Qiao yang sebenarnya mengetuai jabatan penerangan polis Chengdu.

Tan secara kebetulan juga merupakan hos sebuah rancangan televisyen bagi mempromosikan aspek keselamatan jalan raya di bandar tersebut.

Keadaan itu menyebabkan ramai netizen beranggapan kemungkinan kejadian berkenaan sebenarnya sudah dirancang lebih awal.

Bagaimanapun, Tan menafikan dakwaan berkenaan dan meminta orang ramai menonton episod terbaharu rancangan televisyennya itu. 



sumber info : dailymail.co.uk/
9

Bagus
3

Marah
17

Terkejut
9

Sedih
6

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (62 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zamzarai 7-1-2016 04:17 PM
cerita lama kot
Quote mattzzx 7-1-2016 04:29 PM
terlebih muatan........
Quote CiliPadiSedap 7-1-2016 05:22 PM
tt mu baru keluar gua batu caves ke? line p1 wimax xde?
Quote prettyuglybabe 7-1-2016 05:30 PM
napa bear tu berlobang kat celah kangkang?
Quote uori 8-1-2016 09:06 AM
prettyuglybabe replied at 7-1-2016 05:30 PM
napa bear tu berlobang kat celah kangkang?

kan! sesuatu sangat   
Quote watie_na 8-1-2016 09:58 AM
prettyuglybabe replied at 7-1-2016 05:30 PM
napa bear tu berlobang kat celah kangkang?

aku pun perasan dan tertanya2
tapi.. bersangka baik, mungkin terkoyak masa dia ikat kat kereta
Quote lindarafee 8-1-2016 10:29 AM
watie_na replied at 8-1-2016 08:58 AM
aku pun perasan dan tertanya2
tapi.. bersangka baik, mungkin terkoyak masa dia ikat kat kereta  ...

hahahahahah
banyak2 gambar part terkoyang kat kangkang tu semua orang perasan ye
Quote halcyon 8-1-2016 12:15 PM
bahahahhhh... otak semua dah terkoyak baca komen uols semua ni..

Lihat semua komen(8)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 01:24 PM GMT+8 , Processed in 0.071549 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top