CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lelaki Guna Zakar Bionik Sedia Lakukan Seks Kali Pertama

8-1-2016 12:12 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 13977| Komen: 75

Description: Lelaki pertama yang menggunakan zakar bionik...


oleh : Fyruz Hanna

SCOTLAND: Lelaki pertama yang menggunakan zakar bionik dijadual akan melakukan seks buat kali pertama minggu hadapan.

Lelaki tersebut yang kehilangan zakar selepas terlibat dalam kemalangan semasa kecil merupakan pemilik zakar bionik.

Mohammad Abad, kehilangan zakar serta buah kerandutnya dalam satu kemalangan yang sangat jarang berlalu seterusnya bertemu dengan Charlotte Rose, ketua aktivis seksual.


"Saya menunggu lama untuk saat ini -  ini sangat bagus untuk permulaan tahun baru.

"Zakar saya berfungsi dengan sempurna dan saya tak sabar untuk lakukan itu," tambah Abad.

Dilaporkan, lelaki ini telah menggunakan zakar bionik ini pada 4 tahun lalu dan zakarnya berfungsi sepernuhnya apda Julai lepas selepas menjalani pembedahan kali kedua.

Kemaluannya dicantum menggunakan kulit lengan yang akan aktif jika dia menekan suiz 'on' pada testikelnya. -CARI Infonet.

17

Bagus
11

Marah
15

Terkejut
12

Sedih
6

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (81 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Changa 8-1-2016 11:40 AM
heshe bakal henjut puki cikki ini, macam jejans jah cikki ini?

Quote GhostWalking 8-1-2016 11:43 AM
kalau cenggitu ciknenya la, penis bionic 9 injap pun cikki taknak kecuali cikki atas ni lah
Quote AbukRokok 8-1-2016 11:48 AM
kuasa hidraulik
nanti boleh jadi superhero Hentai Kamen
Quote sabar_sabariah 8-1-2016 11:51 AM
terkedu aku baca artikel ni..
Quote Bedah.Cun 8-1-2016 11:54 AM
Neh ade risiko kena AIDS ke tak? Ade risiko kena HIV ke tak neh? Dah toktek tue bionik? Buat pakai besi ker hape? Barai la fookss tercabut2 mutiara bertatah tue kang, yang hoiii!
Quote bellaa 8-1-2016 11:57 AM
boleh kembang kucup x kepala bana bionic waktu setiim
Quote Changa 8-1-2016 11:57 AM
sabar_sabariah replied at 8-1-2016 11:51 AM
terkedu aku baca artikel ni..

teringin ke sis nak merasa konek bionic??
cikki kokesen itu siap dah tempah awal2...free of charge lagi
Quote Bedah.Cun 8-1-2016 11:59 AM
Changa replied at 7-1-2016 03:57 PM
teringin ke sis nak merasa konek bionic??
cikki kokesen itu siap dah tempah awal2...free of ...

Hadoo pic tak, yang?
Quote bangcak 8-1-2016 12:01 PM
bellaa replied at 8-1-2016 11:57 AM
boleh kembang kucup x kepala bana bionic waktu setiim

...sekali ngan pancutan laser stars wars kot??
Quote lindarafee 8-1-2016 12:02 PM
nama mcm muslim. muslim ke? then war2kan kau nak berzina kat satu dunia. wth
Quote kucen_miang 8-1-2016 12:12 PM
gelak guling aku baca komen korang
Quote bluehedgehog 8-1-2016 12:14 PM
mod jgn potong tacang ya...ni info biologi
Quote HOHA 8-1-2016 12:14 PM
lindarafee replied at 8-1-2016 12:02 PM
nama mcm muslim. muslim ke? then war2kan kau nak berzina kat satu dunia. wth

pakai konek palsu pon dikira berzina ke..
Quote bluehedgehog 8-1-2016 12:15 PM

mod jgn potong tacang ya...ni info biologi
Quote bluehedgehog 8-1-2016 12:16 PM

mod jgn potong tacang ya...ni info biologi
Quote mommymonster82 8-1-2016 12:16 PM
Hahahaha..ada button on off lagi...
Quote mommymonster82 8-1-2016 12:17 PM
bangcak replied at 8-1-2016 12:01 PM
...sekali ngan pancutan laser stars wars kot??

Bang cak....tersembur kopi iols membayangkannya.....
Quote Bedah.Cun 8-1-2016 12:17 PM
OMG comeinye tokttekkk bionic tue
Quote mommymonster82 8-1-2016 12:18 PM
Bedah.Cun replied at 8-1-2016 11:59 AM
Hadoo pic tak, yang?

K bedah..tu ada gambar tu.. tgklah puas2..hahahaha

Lihat semua komen(75)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 08:50 AM GMT+8 , Processed in 0.103744 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top