CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Jerung Beri Kesan 'Love Bite' Pada Pelancong Ini

28-12-2015 03:58 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 11060| Komen: 15

Description: mangsa yang bernasib baik kerana hanya menerima kesan luka digigit ...


Oleh : Fyruz Hanna

Cristina Ojeda-Thies mungkin antara mangsa yang bernasib baik kerana hanya menerima kesan luka digigit jerung dan bukannya dijadikan santapan jerung tersebut.

gambar diatas merupakan kesan gigitan yang ditinggal oleh jerung ketika berenang pada malam Krismas lalu.

Dalam tweeternya, dia menulis : Hari ini saya bersemuka dengan jerung.Perkara yang berlaku ketika kamu berenang di Pulau Canary".

Cristina menambah, dia merasakan seperti digigit namun tak mempedulikannya kerana mungkin merasakan gigitan seperti anjing.

"Ketika menghampiri pantai, saya merasakan sekali lagi tangan saya seperti ditarik dan ketika memandang nya saya nampak jerung sedang menggigit saya. 

Saya menyiku menggunakan tangan kanan dan jerung itu berenang meninggalkan saya. Semua berlaku dalam sekelip mata." kata Cristina.

Kejadian tersebut membuatkan dia takut untuk berenang dan mujur dia sempat untuk bertindak menyiku jerung tersebut. -CARI Infonet.

sumber:Metro.Uk
17

Bagus
13

Marah
9

Terkejut
16

Sedih
16

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (83 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote red_cattleya 28-12-2015 05:39 PM
tu baru kena siku..klu flying kick agaknya dah maut jerung tu
Quote DaisyD 28-12-2015 07:24 PM
luka lepastu kena air laut mesti sakit gila
Quote menjad 28-12-2015 08:26 PM
Ngeri tgk berlubang2 gitu
Quote ffawwaz 29-12-2015 01:47 PM
fuh..seriau je..
Quote azie5zoe 29-12-2015 03:15 PM
red_cattleya replied at 28-12-2015 05:39 PM
tu baru kena siku..klu flying kick agaknya dah maut jerung tu

hahaha..kuatkan perempuan tu..kena gigit pun selamba jur(boleh ingat anjing yang gigit)..main siku jur..

Quote -electrifying- 29-12-2015 05:06 PM
rilek dan cool
Quote MellyNad 30-12-2015 11:25 AM
hebat betul penangan siku die..jerung pon give up..
Quote siape_aku 31-12-2015 10:42 AM
DaisyD replied at 28-12-2015 07:24 PM
luka lepastu kena air laut mesti sakit gila

luka kena air garam tak pedih.....die rase sedap....hehehe....seriously....ni bukan main2...kalao taruk irect garam ke luke tu mungkin pedih la.....kena air masin tak pedih...
Quote crazecousa 31-12-2015 02:46 PM
power la siku dia
Quote haniryan 31-12-2015 10:51 PM
boleh berbangga dengan member2 "aku pernah ditokak jerung"
Quote Perkele 1-1-2016 02:02 AM
tattoo ori ni...semulajadi
Quote mizz_fatyn 4-1-2016 04:56 PM
pehh..nasib baik panjang umoq lg.
Quote Artemesiaa 4-1-2016 05:25 PM
Euwww mengerikan tengok lukanya tu
Quote barfi 9-1-2016 05:45 PM
Nasib baik banyak isi
Quote aTiKah_aYuNi 10-1-2016 12:06 PM
Ngeri tgk berlubang2

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 06:42 PM GMT+8 , Processed in 0.072584 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top