CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Jom Lihat Koleksi Kenderaan Jelajah Artis Antarabangsa

18-12-2015 02:58 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 6432| Komen: 6

Description: Artis-artis antarabangsa sentiasa melakukan jelajah ke seluruh dunia untuk konsert-konsert mereka....

oleh : Fyruz Hanna


Artis-artis antarabangsa sentiasa melakukan jelajah ke seluruh dunia untuk konsert-konsert mereka. Dan seringkali pengangkutan yang mereka gunakan kebiasaannya adalah van, bas ataupun kapal terbang.

Jom kita lihat koleksi gambar artis-artis antarabangsa dengan kenderaan yang mereka gunakan semasa jelajah. -CARI Infonet.




Metallica, 1991

































16

Bagus
14

Marah
15

Terkejut
21

Sedih
21

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (94 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mujer_in_espejo 18-12-2015 12:53 AM
Motorhome artis USA. Senang gerak jelajah bt konsert
Quote nicuya 18-12-2015 08:58 AM
metallica sempoi gler dlu2...van skolah je bw g tour....skang xtau..
black sabbath cantik tp scary
Quote Artemesiaa 18-12-2015 12:13 PM
Metallica paling sempoi mesti ni zaman baru2 nak up
Quote mayong 22-12-2015 02:11 PM
black sabbath paling cool..
Quote ctaz 22-12-2015 02:21 PM
Edited by ctaz at 22-12-2015 02:25 PM

metallica tu gambar gimik la....
time album master dia org dah kayo
kalau taun 91...tu time album black...lagi la kaya giler babeng
Quote mizz_fatyn 23-12-2015 02:13 PM
perghh..black sabbath. gerunnya design bus.

Lihat semua komen(6)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 04:43 AM GMT+8 , Processed in 0.198446 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top