CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Penumpang Hainan Airlines Ini Menangis Kerana Pramugari Cantik

15-12-2015 03:16 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 11436| Komen: 80

Description: Pramugari muda yang cantik bernama Fan Xuesong melutut di depannya dalam penerbangan Hainan Airlines
Oleh Izzah Abbasy

Melihat pramugari cantik dikira perkara biasa kerana mereka sememangnya dipilih dalam kalangan yang cantik.

Namun berbeza dengan kisah yang sangat menyentuh hati ini. Seorang lelaki yang merupakan orang kurang upaya (OKU) dan penumpang
Hainan Airlines ini tidak boleh memegang sudu untuk makan.

Tetapi apabila seorang pramugari muda yang cantik bernama Fan Xuesong melutut di depannya dalam penerbangan Hainan Airlines (HU7302) dari Zhengzhou ke bandar Haikou, Hainan di selatan China sudi menyuapkan makanan kepada Niu, 71 tahun.

Niu, pesara yang pernah memegang jawatan profesor perubatan menjadi orang kurang upaya selepas separa lumpuh akibat diserang strok 2 tahun lalu. Niu juga bergantung kepada kerusi roda untuk bergerak.

Niu mengesat air matanya dengan tindakan Fan Xuesong itu malah membuatkan penumpang Hainan Airlines yang lain terharu dengan perbuatan tersebut. - CARI Infonet










12

Bagus
18

Marah
18

Terkejut
17

Sedih
14

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (93 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bottombikini 14-12-2015 02:37 PM
mate masok abok pulak...haihhhh
Quote cHimo 14-12-2015 02:38 PM
Baiknya pramugari tuh..
Quote ice_sky92 14-12-2015 02:39 PM
Siapa potong bawang ni...
Quote kemaruk 14-12-2015 02:40 PM
kalau pramugari tu tolong kocok2 kan pon boleh gak
Quote EJALTI 14-12-2015 02:41 PM
bagusnyeeeeeeeeeeee
Quote mak_wa95 14-12-2015 02:43 PM
profesor perubatan tu......


tapi, kalau dah sakit kan,
Quote kentel 14-12-2015 02:50 PM
MAS pun ade jer...
[youtube]ZOC3O1Bq86U[/youtube]
Quote Modngengade 14-12-2015 02:55 PM
Wah pasti ummah jinjang bangga dgn leluhur yg suci murni sebegini
Quote whadda 14-12-2015 03:01 PM
bergenang jap air mata..
Quote chinta89 14-12-2015 03:11 PM
touchingggggg
Quote spiderman80 14-12-2015 03:13 PM
Korang berhati tisu betul lah. Macam ni pun korang terharu dan menangis?
Quote bluehedgehog 14-12-2015 03:20 PM
Amoi cantekkkk
Quote CrowneGlory 14-12-2015 03:56 PM
Ramai la yg meminang lps ni...
Quote cumulonimbus 14-12-2015 03:57 PM
xtido mlm la atok nie... hurm....

mesti kaya atok nie kan... prof plak....
Quote MeetJoeFly 14-12-2015 04:01 PM
Humanity is the basic thing in serving people. Bila ade humanity ni tak kira org tu cantik ke tak, agama mana, tetap dia akan buat yg spatutnya for such condition. Well done
Quote batmana 14-12-2015 04:37 PM
bole buat drama melayu ni

pstu prof tu ada ank laki, single
pstu dia kenalkan
pstu smbung sndiri.
Quote reyust 14-12-2015 04:40 PM
huhuhu
Quote minahmanja 14-12-2015 04:41 PM
aku tgk pun dh bergenang2 air mata....nasib baik kat opis... kalau kat umah mesti dh meleleh..
Quote cmf_blingblings 14-12-2015 04:44 PM
Aku suka naik MAS, cabin crew sgt-sgt best, org lain tak tahulah, makanan sedap

Lihat semua komen(80)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-2-2024 08:18 PM GMT+8 , Processed in 0.061551 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top