CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pasangan Gay Teringin Lakukan Hubungan Songsang Dengan Ganas, Seorang Maut Akibat Sesak Nafas

26-2-2024 02:57 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 8380| Komen: 69

Description: Seorang lelaki ditemukan maut dalam keadaan badannya berbalut dengan pita pelekat hitam di dalam sebuah bilik hotel yang terletak di Pacet, Cianjur Indonesia pada Rabu.

Seorang lelaki ditemukan maut dalam keadaan badannya berbalut dengan pita pelekat hitam di dalam sebuah bilik hotel yang terletak di Pacet, Cianjur Indonesia pada Rabu.

Memerik laporan portal Oke Zone, mangsa dilaporkan maut selepas mengalami sesak nafas sewaktu melakukan hubungan songsang dengan cara menggunakan kekerasan dan keganasan dengan seorang lelaki yang berusia 24 tahun.

Menurut Polis Cianjur, AKBP Aszhari Kurniawan pihaknya menerima laporan daripada kakitangan hotel yang menjumpai mayat mangsa dalam keadaan tidak sedarkan diri.

Hasil siasatan mendapati mangsa difahamkan memuat naik hantaran mengajak orang ramai melakukan aktiviti tersebut dengan cara memakai topeng dan menggunakan pita pelekat di media sosial.

Suspek yang tertarik dengan hantaran dimuat naik kemudiannya berjumpa dengan mangsa sebelum menyewa sebuah bilik di sebuah hotel dan melakukan hubungan terlarangan tersebut.


"Namun, apabila suspek mengeluarkan kemaluan mangsa, dia terkencing lalu memukul suspek sehingga menyebabkan suspek menjadi marah.

"Suspek kemudiannya meninggalkan mangsa dalam keadaan muka bertopeng dan badannya berbalut dengan pita pelekat".

Suspek kini berjaya ditahan dan bakal didakwa melakukan pembunuhan yang boleh membawa hukuman penjara selama 15 tahun sekiranya disabitkan kesalahan.

Sumber: Oke Zone/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 26-2-2024 03:05 PM
Teringat norita.


Quote Yoonggi 26-2-2024 03:16 PM
ni sadomasochism gone wrong ler ni
Quote nafham 26-2-2024 03:20 PM
Nak sangat dedi dedi choke me dedi khuen...
Quote KamikuP 26-2-2024 03:26 PM
Apa yg meolls baca ni yaa amporno.. ekekeke
Sapa yg terkencing? Mangsa ke okt? ekekekeke
Quote I.K.A888990 26-2-2024 03:30 PM
dasyat kau bang
samapi mati kau buat org tu
Quote Kitty_catz 26-2-2024 03:33 PM
apa jadi kalo terkecing dlm al jubori?

sedap? hangat? lembab? cer citer cer citer
Quote dio5774 26-2-2024 05:44 PM
yindon banyak video gay..muka pakcik2 gnas misai cangkuk tapi menoron jubo bocah2 jantan belasan tahun..jijik
Quote sharlenetexas 26-2-2024 06:21 PM
Mangsa - mati - top - pukul suspek

Suspek - bottom - terkencing - pukul mangsa

Quote _kelly 26-2-2024 06:29 PM
sharlenetexas replied at 26-2-2024 06:21 PM
Mangsa - mati - top - pukul suspek

Suspek - bottom - terkencing - pukul mangsa

oo saling bertumbuk ke camne dalam keadaan badan penuh tape tu..pening mak baca, nak imejin pon tak pandai
Quote zuuu 26-2-2024 06:35 PM
sharlenetexas replied at 26-2-2024 06:21 PM
Mangsa - mati - top - pukul suspek

Suspek - bottom - terkencing - pukul mangsa

Makin bpusing pulak kepala aq baca explaination ko...biasanya yg bottom yg diikat bagai ni
Quote sayangselamah 26-2-2024 07:13 PM
sharlenetexas: Mangsa - mati - top - pukul su ...


Kalau top kena ikat macam mana dia nak fakk bottom.aahh tapaham..awal2 tak nak kencing masa nak main lah ko kencing mana tak marah kawan tu LOL
Quote sayangselamah 26-2-2024 07:14 PM
Terkencing pun nak marah lain lah masa ko fakk tu terkincit
Quote mojarean_X 26-2-2024 07:56 PM
Hinanya cara kematian. Semoga kita semua dijauhkan mati ketika buat dosa
Quote sharlenetexas 26-2-2024 09:21 PM
_kelly replied at 26-2-2024 06:29 PM
oo saling bertumbuk ke camne dalam keadaan badan penuh tape tu..pening mak baca, nak imejin pon ta ...

Ko la buat peta minda.

Quote sharlenetexas 26-2-2024 09:22 PM
zuuu replied at 26-2-2024 06:35 PM
Makin bpusing pulak kepala aq baca explaination ko...biasanya yg bottom yg diikat bagai ni

Jom buat peta minda utk kefahaman semua.

Quote Jitu 26-2-2024 09:26 PM
jijiknya
Quote Decaffeinated 26-2-2024 10:19 PM
Ya ka terkencing? Tapi akak @kakikuDibibirmu kata kalau 'ter' tak apa sebab tak sengaja

Quote Perwira2022 26-2-2024 10:26 PM
Tak pakai planta la tu
Quote gideoncross 26-2-2024 10:30 PM
dio5774 replied at 26-2-2024 05:44 PM
yindon banyak video gay..muka pakcik2 gnas misai cangkuk tapi menoron jubo bocah2 jantan belasan tah ...

Thai ngan Pinoy pun bnyk, Mlayu pun bnyk, trdesak je sorg time menalla

Lihat semua komen(69)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 10:23 AM GMT+8 , Processed in 0.294018 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top