CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Gadis Terkejut Dengar Tangisan Bayi Ketika Sidai Kain

20-11-2015 10:43 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 11519| Komen: 79

Description: Seorang gadis bernama Mimi Asmidah Mohamad Arsad, 20 yang sedang menyidai kain terkejut
Oleh Izzah Abbasy

Bayi yang masih bertali pusat dipercayai baru dilahirkan ditinggalkan di hadapan sebuah rumah di Felda Jengka 3, Maran.


Gambar Hiasan

Seorang gadis bernama Mimi Asmidah Mohamad Arsad, 20 yang sedang menyidai kain terkejut mendengar tangisan bayi perempuan.

Menurut Mimi Asmidah ;

"Dia yang mendengar tangisan bayi memeriksa sekeliling rumah dan menemui bayi itu, yang tidak dibaluti seurat benang pun, di atas meja batu di hadapan rumahnya".

"Dia terus memberitahu ibunya yang kemudiannya membawa bayi itu ke Poliklinik Jengka 3".


Ketua Polis Daerah Maran Deputi Superintendan Mat Rizal Mat Radzi berkata bayi itu kini ditempatkan di wad kanak-kanak Hospital Jengka dan Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) Maran telah dimaklumkan mengenai kes itu.

Info : MStar



22

Bagus
12

Marah
5

Terkejut
10

Sedih
8

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (74 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote crazecousa 20-11-2015 08:25 AM
mcm x kena je tajuk "angker" tu
Quote zulka 20-11-2015 09:21 AM
suka hati je letak tajuk
Quote meeza83 20-11-2015 09:27 AM
apa nak jadiiiiiiiiii
kok ye pon selimut laaaaa dulu anak tuuu kot kau tak nak punnnnn
Quote periakuning 20-11-2015 09:31 AM
Motif anak dara jemur kain pukul 12 tgh hari? Baru bangun tido ke..

Kesian baby letak atas meja batu tengah2 hari panas wehh..silap2 dah masak baby tuh..celaka la jugak org yg buang tu..sengaja nak seksa baby tu agaknya..
Quote Jagendas 20-11-2015 09:33 AM
tajuk tak lucu sis
Quote VioletsAre_Blue 20-11-2015 09:33 AM
Edited by VioletsAre_Blue at 20-11-2015 09:35 AM

Pahang lagi..banyaknya kes buang bayi kat sana
Quote mokcikKSKB 20-11-2015 09:34 AM
Nasib mak dia letak depan pintu.kalau kt tpt aku ni harus kena gigik hanjing
Quote -electrifying- 20-11-2015 10:02 AM
Boleh plak tak terkantoi pmpn tu ltak bayi dia kt rumah org lain... Pndai coverline snyap2 buat kerja...
Quote alinone78 20-11-2015 11:15 AM
masa letak baby tu
baby tak bunyi langsung k

syesyuatu lah
Quote gujiwa 20-11-2015 11:23 AM
tajuk dah macam bod misteri jah bunyi nya...
Quote gurlzpeace 20-11-2015 11:24 AM
periakuning replied at 20-11-2015 09:31 AM
Motif anak dara jemur kain pukul 12 tgh hari? Baru bangun tido ke..

Kesian baby letak atas meja b ...

salah ke nak sidai kain pukul 12?

Quote prettyuglybabe 20-11-2015 11:44 AM
semoga mak bapak yang buang baby ni mandul selama-lamanya..
lagi bagus klu rahim maknya rosak, bapaknya kena cancer prostate
Quote dewi 20-11-2015 11:57 AM
angker tu hapa?

sib baik la tak buang dlm tong sampah ker , kat semak , tpt tak de org.
obviousy dia nak org jumpa anak dia

not saying apa yg di buat tu elok . but its better than dia cuba bunuh baby tu
Quote GhostWalking 20-11-2015 01:41 PM

bagi cadangan plz harini otak beku
Quote Jagendas 20-11-2015 03:11 PM
GhostWalking replied at 20-11-2015 01:41 PM
bagi cadangan plz harini otak beku

beku ke pasal mlm tadi mlm jumaat letew

ini sbenarnya baby valentine hahaha
Quote GhostWalking 20-11-2015 03:30 PM
Jagendas replied at 20-11-2015 07:11 AM
beku ke pasal mlm tadi mlm jumaat letew

ini sbenarnya baby valentine hahaha

hahahaha lagi kejam dekkk
Quote sara_thrash 20-11-2015 03:35 PM
bagi aku org yg jumpa baby (yg still bernyawa) org yg bertuah.. dia terpilih utk menjadi penyelamat. cer kalau dia tak jumpa maybe sesuatu yg yg buruk pd baby akan berlaku..  
Quote Suchi 20-11-2015 04:18 PM
periakuning replied at 20-11-2015 09:31 AM
Motif anak dara jemur kain pukul 12 tgh hari? Baru bangun tido ke..

Kesian baby letak atas meja b ...

maybe tu batch ke 2 kot.
kira pg tadi dah jemur pastu ada lg sambung basuh baju so yg pg dah kering jemur yg batch ke 2 plak.
iols biasa tgk gini mesin basuh satu hari berkali2 basuh baju dr pg sampai ke mlm jenis tak suke kumpul baju kotor.
Quote yasinfi 20-11-2015 05:10 PM
alinone78 replied at 20-11-2015 11:15 AM
masa letak baby tu
baby tak bunyi langsung k

tak perlula sangsi sangat...
cuba fikir positif sikit..mana tau baby tu time letak tengah tidor..atau diberi ubat tidor..
nasib baik baby tu tak jatuh atau tk da binatang liar ambik..
terima kasihla pada org yg jumpa tu..

Lihat semua komen(79)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 05:44 AM GMT+8 , Processed in 0.052145 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top