CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Hukuman Bertambah Selepas Merayu Ia Dikurangkan

29-9-2015 04:38 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 7050| Komen: 22

Description: didapati bersalah merogol anak arwah kawannya sendiri..
Oleh Fyruz Hanna

sumber:sinarharian


Azaha Rasdi,52, yang didapati bersalah merogol anak arwah kawannya sendiri dijatuhkan hukuman 11 tahun penjara dengan 5 sebatan. 

Dia yang merayu untuk hukumannya dikurangkan ditolak hakim malah hakim menambah lagi sehingga menjadi 22 tahun penjara.

Baca selanjutnya: sinarharian

34

Bagus
10

Marah
14

Terkejut
17

Sedih
16

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (106 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BlueEagle 29-9-2015 01:52 PM
kasik sebat sekali la...100 kali cukup tu...
Quote nh83 29-9-2015 01:54 PM
alang2x 22 taun kasi seumur hidupla...dah tua tak dak akai rogol budak2x..
Quote BlueEagle 29-9-2015 01:56 PM
nh83 replied at 29-9-2015 01:54 PM
alang2x 22 taun kasi seumur hidupla...dah tua tak dak akai rogol budak2x..

ramai pe orang tua perangai setan macam ni....
Quote midori_katana 29-9-2015 02:01 PM
Tapi yg membunuh tanpa niat tu agak kesian jigak la...
Quote Decaffeinated 29-9-2015 02:11 PM
ahkak ghost boleh adjust tak gambar tu agar selari dengar cerita.

Knowing forummer cari, I takut akan ada yang menyangka itulah wajah perogol....


Quote prettyuglybabe 29-9-2015 02:16 PM
2 berita dalam satu column
Quote chinta89 29-9-2015 02:33 PM
Sementara itu, Mahkamah Tinggi turut menolak rayuan bekas kakitangan Jabatan Kesihatan agar diringankan hukuman selepas didapati bersalah membunuh rakannya tanpa niat semasa memburu.

chopp.. ni start berita kedua ke ek. adoi pending pulak start thari nim.
Quote nononcrux 29-9-2015 02:39 PM
rasain lo. .(ayat sinetron)
Quote Star_el 29-9-2015 02:40 PM
Bwahaha memula baca sekilas lalu, tak faham dia bunuh siapa, budak tu ke ayah budak tu sbb ada perkataan "arwah rakannya".

Ni ler dia yg dok kata aku dulu kena pukul elok je hidup. Jadi org je.
Quote GhostWalking 29-9-2015 02:41 PM
chinta89 replied at 29-9-2015 06:33 AM
Sementara itu, Mahkamah Tinggi turut menolak rayuan bekas kakitangan Jabatan Kesihatan agar diringa ...

hahahahaha ni mesti monday blues macam aku berjangkit ke tuesday
Quote GhostWalking 29-9-2015 02:44 PM
Decaffeinated replied at 29-9-2015 06:11 AM
ahkak ghost boleh adjust tak gambar tu agar selari dengar cerita.

Knowing forummer cari, I takut  ...

ok dah letak nota kat ujung gamba
Quote reyust 29-9-2015 02:55 PM
moga sempat btaubat
Quote reyust 29-9-2015 02:55 PM
rahmat Allah besar
Quote chinta89 29-9-2015 02:55 PM
GhostWalking replied at 29-9-2015 02:41 PM
hahahahaha ni mesti monday blues macam aku berjangkit ke tuesday

mood : malas.

malas = lambat loading. hahaha
Quote Jagendas 29-9-2015 03:21 PM
patah tulang pungong kena sebat
Quote haryatie 29-9-2015 03:42 PM
ambik ko..masa merogol x ingat
pikir syok sendiri jerk..
padan muka..
pasni nak bertaubat..bertaubat la...
Quote mattzzx 29-9-2015 03:52 PM
semoga dia insaf  dan bertaubat bila terima hukuman tersebut...
Quote supernaturalee 29-9-2015 04:15 PM
tak sengaja tembak
tp sian nya hukuman tu mcm lama
Quote qronaldo7 29-9-2015 04:27 PM
Xpe bang. Redha je la. Belajar dr kesilapan. Dunia ni sementara jek

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 01:57 PM GMT+8 , Processed in 0.065557 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top