CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

"Jangan Percaya Semua Yang Kamu Baca Dalam Blog Atau Portal Berita" - Najib ...

30-9-2015 10:41 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 5948| Komen: 30

Description: supaya tidak mempercayai tulisan dalam portal atau blog berita....
Oleh Fyruz Hanna

sumber imej: Malaysiakini


Perdana Menteri mengingatkan pelajar Malaysia di Amerika Syarikat supaya tidak mempercayai tulisan dalam portal atau blog berita.

Ucapan Pm sebelum ini di Perhimpunan Agung PBB telah dikritik akhbar Washington Post, Sydney Morning Herald dan The Globe and Mail dari Kanada.

Baca selanjutnya: malaysiakini
19

Bagus
20

Marah
17

Terkejut
12

Sedih
15

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (105 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tepisket.. 30-9-2015 07:44 AM
Alahai, ingat ko hasut warga felda ke??
So lame
Quote bluehedgehog 30-9-2015 07:58 AM
mana USD700 juta , najib?
Quote MissNigga 30-9-2015 08:09 AM
ini olang aaaa.... manyak busyuk wooooo luar dan dalam...
talak tulur sumore .....
Quote alieyrina 30-9-2015 08:21 AM
Edited by alieyrina at 30-9-2015 08:24 AM

Zaman teknologi lg nak sekat2 org...ingat zaman bapak ang ka?
ehh depa kritik apa...aku tgk elok ja depa dok fokus smpai ternganga time najis berucap...tp mungkin gak depa tekejut najis xdak rasa malu dgn suma skandal yg terpalit...dia masih berucap mcm nothing hapened ...
Quote md.jie 30-9-2015 08:23 AM
di dalam dunia ni pakcik hanya pecaya najib sorang aje...
Quote namirulmukminin 30-9-2015 08:30 AM
Ye la tu... percayalah kata2 yg keluar dari bibir merah sahaja... Khhaarrrkkthuii!!!
Quote Munah_sporty 30-9-2015 08:39 AM
yg dok percaya pitnah2 blog tu lgi bodo dari macik2 felda suma hokayy..
Quote bluehedgehog 30-9-2015 08:48 AM
betul, wajib percaya hanya otosan, tb3, dan facebook najibrazak sahaja
Quote yenil95 30-9-2015 08:50 AM
sudah sudah la nak cover uncle...
Quote ctaz 30-9-2015 09:10 AM
STFU la najib..............
Quote BlueEagle 30-9-2015 09:27 AM
......apa2 jelah...
Quote scorpionkiki 30-9-2015 09:35 AM
bluehedgehog replied at 30-9-2015 08:48 AM
betul, wajib percaya hanya otosan, tb3, dan facebook najibrazak sahaja

Masuk Facebook najib lagilah teruk kata nista ditujukan pd dia...
Quote L211 30-9-2015 04:24 PM
bijaN.... takde sape nk percaya muka ko dah.. ko tu mmg xberkaliber lgsg jd pmimpin.. hired mat saleh jd penasihat.. weh jilake, ko igt ni zaman pemerintahan kolonial british ke.. hishhh takde karisma mahupon aura arwah bapak dia.. fuckkkk
Quote TravellingBear 30-9-2015 04:31 PM
Munah_sporty replied at 30-9-2015 08:39 AM
yg dok percaya pitnah2 blog tu lgi bodo dari macik2 felda suma hokayy..

Cian macik felda uol cakap camtu

Uol bukak thread merepek pasal eskrem coklat kat CI mulia lah sgt
Quote kemaruk 30-9-2015 04:32 PM
setakat ni bangkem tengok takde satu pon tuduhan terhadap najib yg benar2 terbukti..

biasa la meleis, gemar dengar gosip dan khabar angin
Quote batman_2007 30-9-2015 04:34 PM
Pray for Bijan..
Quote cHimo 30-9-2015 04:37 PM
Jibby sentiasa jujur jadi kita harus percaya ckp dia..
Quote giyomi 30-9-2015 05:16 PM
Hidup dewa bugis berdarah pahlawan dgn segala tohmahan. Mungkin dlm hati dia berkata..."cakap jer lar apa pon , aku ada ramai pyokong bodo yg begitu ramai yg menggangkat aku sebagai dewa, ada mak kesah".
Quote freebird 30-9-2015 05:47 PM
kita percaya otosan meloya sahaja!!!!

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 05:10 PM GMT+8 , Processed in 0.069728 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top