CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Penangan Aidijuma, 2700 Laris Terjual Sehingga Jam 11 Pagi

21-9-2015 11:40 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 14059| Komen: 105

Description: Sebanyak 2700 koleksi majalah Hijabista serta koleksi terhad 'black label' habis terjual sehingga jam 11 pagi. ...

sumber imej: sinarharian


Sebanyak 2700 koleksi majalah Hijabista serta koleksi terhad 'black label' habis terjual sehingga jam 11 pagi. 

Editor majalah Hijabista menjangkakan jualan akan habis pada jam 6 petang namun ia laris bak goreng pisang sebelum tengah hari.

Orang ramai sanggup bermalam sehari awal kerana takut kehabisan stok tersebut.


16

Bagus
9

Marah
7

Terkejut
24

Sedih
15

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (83 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote FOTHER-MUCKER 20-9-2015 09:08 PM
Edited by FOTHER-MUCKER at 20-9-2015 09:11 PM

Mana satu lobainita @mbhcsf  dalam gambar ni?
Quote rospinki 20-9-2015 09:08 PM
Hok aloh..
Quote alesandra 20-9-2015 09:12 PM
tahan lagi aku tudung juma dari tudung bodo bertingkat paritdah
Quote kelapaparut 20-9-2015 09:17 PM
patutla retis2 pun pakat jual tudung..
Quote cekelatkopi 20-9-2015 09:20 PM
lakunyaa kalau jual tudung kat msiaaa...
Quote mirage_46 20-9-2015 09:23 PM
sehari sebelum event dorang dah beratur...  giler betul..  macam iphone plak
Quote MissNigga 20-9-2015 09:29 PM
cer tunjuk sket cam ner ghuper design tudung nie ...
Quote lavastriker 20-9-2015 09:31 PM
HIDUP MELAYU niaga...





Quote missus_meow 20-9-2015 09:34 PM
2700 kire terhad ye .... kene tunggu yg ekslusif lah pulak ....
Quote jazaa100 20-9-2015 09:37 PM
lavastriker replied at 20-9-2015 09:31 PM
HIDUP MELAYU niaga...

Laaa....mcmana aku blh baca kau tulis HIDUP MELAYU NIGGA.....


Quote leni 20-9-2015 09:57 PM
aidiljuma memang ramai followers sbb harganya murah. ok la tu..utk tudung bawal cotton
Quote lavastriker 20-9-2015 10:03 PM
jazaa100 replied at 20-9-2015 09:37 PM
Laaa....mcmana aku blh baca kau tulis HIDUP MELAYU NIGGA.....

si nigga tu boleh pi mampos...

hidup pun tarak kesan langsung kay alam sekitar...


Quote MissNigga 20-9-2015 10:05 PM
mengata diri sundirik ke laba scotum tarak balls ...
Quote bioessence 20-9-2015 10:10 PM
Nigga? Me?
Quote bioessence 20-9-2015 10:12 PM
Masa banjir kelate hari tu dia siap offer sapa nak tumpang Lori dia dan also sapa nak join  volunteerism lagi
Quote bioessence 20-9-2015 10:13 PM
Brand Tudung no1 Malaysia, kata nya lah, tak mau copy csr Aidijuma ke?

Tak berkat tau kodokut2 ni....
Quote agusta 20-9-2015 10:29 PM
Tudung dia murah oii..labuh lg..comey2
..dr beli yg beratus2..pastu bertingket2 smpaikan pakai pon bersengket2..lgsung x berbaloi
Aku sentiasa support AJ ni
Quote lavastriker 20-9-2015 10:37 PM
@nolya ..tengok ni...melayu jual tudung pun boleh meletop wooo...

beli kain kat melayu..jahit kat makcik2 melayu...pekerja semua melayu..jual kat orang melayu..

tarak deal sama itu kaum pun boleh berjaya wooo...



Quote hanalisa 20-9-2015 10:46 PM
sanggup eh.. wa beli baju, tudung kat mydin jah..

Lihat semua komen(105)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 04:56 AM GMT+8 , Processed in 0.058142 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top