CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Rahman Dahlan Sengaja Cari Pasal Dengan Penganjur Bersih4.0- Saifuddin

7-9-2015 04:55 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 3593| Komen: 4

Description: Menerusi Facebooknya, Saifuddin memuatnaik status yang mendakwa Abdul Rahman dan kerajaan seolah-olah mahu menegakkan benang yang basah.


Oleh : TS LOO

sumber foto : www.freemalaysiatoday.com/


Bekas Timbalan Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Saifuddin Abdullah menyindir tindakan Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Datuk Abdul Rahman Dahlan yang sengaja mencari kesalahan penganjur Bersih 4.0.

Menerusi Facebooknya, Saifuddin memuatnaik status yang mendakwa Abdul Rahman dan kerajaan seolah-olah mahu menegakkan benang yang basah.

sumber foto : https://www.facebook.com/saifuddin61


Beliau mengaitkan tindakan Rahman memuatnaik gambar pejabat yang bukan pejabat penganjur Bersih 4.0.


Katanya, walaupun menyedari gambar rumah yang dimuatnaik di akaun Twitter itu bukan pejabat Bersih, namun Rahman tetap mahu mencari apa sahaja kesalahan terhadap penganjur Bersih biarpun kesalahan itu kecil dan remeh.

Sebelum ini, Rahman berkata pegawainya akan cuba menghantar sekali lagi bil pembersihan kepada penganjur Bersih 4.0 pada minggu hadapan selepas percubaannya yang pertama gagal kerana dihantar ke alamat salah.- CARI Infonet



17

Bagus
7

Marah
16

Terkejut
9

Sedih
12

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (78 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote stillen 7-9-2015 04:59 PM
Tunggu dan lihat ja la..Datuk Saifuddin Abdullah org yg terbuka
Quote mattzzx 7-9-2015 05:27 PM
rahman dah tak ada keje sangat tu.....
Quote magnus 7-9-2015 05:34 PM
Saifuddinn mmg sokong bershit pun..apa nak heran dia ckp camtu..rahman mmg tak sokong pun so biaqla dia buat kerja dia..pehal plak kata cari pasal..kos sampah ...bershit pun takmo byr..mengada...kutip duit 2.4 juta byk tu ..tp tak sure adakah itu utk 34 jam tu je
Quote otai_g 7-9-2015 05:35 PM
apabila 2 datuk bertekak, aa meh makan pop corn dulu.

Lihat semua komen(4)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 02:55 PM GMT+8 , Processed in 0.113023 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top