CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Polis Akan Panggil Tun Dr Mahathir Atas Pembabitan Bersih 4.0

2-9-2015 12:22 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 7958| Komen: 41

Description: Polis akan memanggil mantan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad...

Oleh Fyruz Hanna

sumber imej: Reuters


Polis akan memanggil mantan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad di atas pembabitan beliau minggu lalu pada perhimpunan Bersih 4.0.


Ketua Polis memberitahu penahanan tersebut adalah atas kenyataan yang dikeluarkan pada perhimpunan tersebut.


“Kita akan panggil beliau… beliau telah membuat ucapan dan pelbagai tuduhan, kita pun nak tahu lebih lanjut apa maksud beliau, dari mana maklumat itu diperoleh.


“Contohnya kenyataan Tun katanya Ketua-ketua Bahagian UMNO telah dirasuah, jadi kita hendak tahu lebih lanjut… harap dia beri kerjasama,” ujarnya. -CARI Infonet.


sumber:FMT


21

Bagus
22

Marah
18

Terkejut
20

Sedih
23

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (122 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ifanonline 2-9-2015 11:16 AM
takde keje lain PDRM ni...jenayah meningkat pun blum settle lagi
Quote ketekodok 2-9-2015 11:19 AM
statement mcm dungu je, mcm tak buat kerja selama ni.
Quote revolusi_30 2-9-2015 11:21 AM
Habisla Jibby n Co.

Lg buat rakyat menyampah.
Quote mattzzx 2-9-2015 11:21 AM
ada ke yang berani ambik tindakan terhadap beliau??
Quote harkktuih 2-9-2015 11:22 AM
nasib la che det..gigih kena gi balai..piyem kalu polis, sprm kasi call jer..untung2 pakai wassap..
Quote MeghanK 2-9-2015 11:24 AM
semata2 nak jilat najib n kak mah..teruskan la biar orang lagi benci so nanti pru14 geng bn boleh melingkup sama dgn najib ngn kakmah
Quote gaara_X 2-9-2015 11:27 AM
ermmmmm.....kemah
Quote MatDeghem 2-9-2015 11:31 AM
[youtube]/1lpJ9qz09qk[/youtube]

Siasat. Bertahun siasat tang sana siasat tang sini. Tapi masaalah tak selesai juga.
Ape cerita 1MDB sudah habis siasat kah?


Quote AbukRokok 2-9-2015 11:37 AM
bagus PDRM...jalankan tugas sehingga ke titisan peluh terakhir
#TangkapMadey

wait n see  
Quote melia_star 2-9-2015 11:48 AM
Woff....woff...woff...woff....okey BOSS!!

woff...woff...woff..wofff
Quote kecimpret 2-9-2015 11:50 AM
kalo iku teori macai Tun M ni diperkuda DAP



Quote fredza 2-9-2015 11:52 AM
hidup che det
Quote chinta89 2-9-2015 12:07 PM
pdrm sibuk psl bersih. kes noorita ngn altantuya n kes2 jenayah lain korang bila nk sttle?
Quote nolya 2-9-2015 12:52 PM
ifanonline replied at 2-9-2015 11:16 AM
takde keje lain PDRM ni...jenayah meningkat pun blum settle lagi

Memang dah kerjanya pun PDRM diarah untuk menyiasat.  Tempoh hari TPM kata ada senarai nama2 orang2 yg nak jatuhkan kerajaan, PDRM dah siasat ke elum? Hasilnya tak diumumkan?  Betul ke atau satu fitnah.  Kalau fitnah, yg sebarkan fitnah tak ade tindakan kerana PDRM 'yes boss'.
Quote NAT_11 2-9-2015 12:59 PM
Nak tengok gak, SEJAUH MANA HASIL SISATAN PDRM ke atas
Tun Det ni. Beranai ke dia nak bicarakan Tun Det kat mahakamah.....????


Aku rasa, habis setakat 'SIASAT' jahlah.
Kalau benda ni naik mahkamah, MELETOPLAH berita ni satu DONIA.
MAHADIR DI BICARAKAN KERANA MENYERTAI PERHIMPUAN MENUNTUT
KERAJAAN YANG BERSIH!!!!!!..........................................

KAHKAHKAH..............Mampo ke Najib menerima cemohan satu donia....?????
Quote Orange1 2-9-2015 01:29 PM
Bangsattt najibb n hamidii ni dah melampauuu sgtt pegangg negara mcm negara dorg punya. Yg najib salah guna kuasa pm fired AG utk elak dia didakwa ada polis siasat? Yg najib lumpuhkan badan siasatan yg siasat dia dgn tukar n fired org sana sini ada polis siasatt?? Bangsattt sgtt!
Quote namirulmukminin 2-9-2015 01:36 PM
IGP ni dah macam kampetai Jepon dah perangainya...

"ummai ada main radio ka?? Uammai pigi Malaka.. Kapla potong!!!""
Quote dzaraa 2-9-2015 01:36 PM
Orange1 replied at 2-9-2015 01:29 PM
Bangsattt najibb n hamidii ni dah melampauuu sgtt pegangg negara mcm negara dorg punya. Yg najib sal ...

org otak dunggu, n blajaq pun tak habis mmmg jadi mcm nih...........sbb tu negara tunggang langgang hasil dr Perdana Menteri yg blajaq tak habis..gi oversea pun berpoya2 jaaa...tup tup bapak meninggal kena balik........hancurrr malaysia kalau biarkan najib terussss meneruss mcm nih...
Quote dragger 2-9-2015 01:42 PM
aik.. berani ker usik Tun M?

mgkin sekadar nak siasat je kot.. nak menampakkan PDRM tu buat kijer..  lu punya balaci mmg lawak la jibby.. kui3

Lihat semua komen(41)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 08:25 PM GMT+8 , Processed in 0.101872 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top