CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Mesti Dia Nak Tayang Body Lepas Bersalin Tapi Segan' - Neelofa 'Berfesyen' Tak Macam Diana Amir

21-9-2022 06:12 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11540| Komen: 132

Description: Umum maklum, penghijrahan Neelofa memberi inspirasi buat kaum hawa lain untuk menjadi wanita muslimah yang lebih baik.
Umum maklum, penghijrahan Neelofa memberi inspirasi buat kaum hawa lain untuk menjadi wanita muslimah yang lebih baik.


IG Neelofa & Diana

Namun, penampilannya bekas pengacara MeleTOP itu berjubah baru-baru ini menimbulkan rasa kurang senang kebanyakan pihak.

Melalui video yang dimuat naik pengguna TikTok, Neelofa memakai sepasang jubah berwarna hijau sambil keluar dari kereta ketika ingin bertemu selebriti yang juga penghijrahan dikagumi banyak pihak iaitu Diana Amir.


TikTok

Kebanyakan netizen mendakwa fesyen diperagakan Neelofa lebih kepada hendak berfesyen kerana jubah dipakainya terlalu labuh hingga jelas kelihatan dirinya menghadapi kesukaran ketika berjalan.



Justeru, segelintir warga maya membandingkan cara pemakaian Lofa dengan Diana dan rata-rata mendakwa pemakaian Diana adalah contoh sebenar yang perlu diikuti kerana tidak terlalu berlebihan.






Sumber: BeautifulNara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miszclassique 21-9-2022 06:21 PM
Jubah meleser tolong sapu jalan sekali, kang terkena taik kucing setepek baru tau
Quote miszclassique 21-9-2022 06:23 PM
Btw, harini je dah 3 ke 4 thread yg penulis cari publish pasal nilopak... Memang artis kt malaysia ni ade dia sorang je ke
Quote Masukkeluar 21-9-2022 06:25 PM
ketat gila baju smpai nampak bekas bcg. slide gmbr last
buang jelah purdah tu!

[ig]https://www.instagram.com/p/Ciu2Hympbks/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f3040fd5-b03a-49a5-b28b-cfdefe9b425a[/ig]


Quote miszclassique 21-9-2022 06:31 PM
Masukkeluar replied at 21-9-2022 06:25 PM
ketat gila baju smpai nampak bekas bcg. slide gmbr last
buang jelah purdah tu!

Kenapa fabrik kain tu nampak macam sangat2 cheap punya kain?
Quote Aneem 21-9-2022 06:38 PM
Tak lama lagi terbanglah purdah tu.
Dh tak payah pakai mask kan.
Kena lak pubird keluarkan fatwa, purdah tak wajib. Semua yg bebal mengangguk suka.
Benak pun sujud syukur jahudi kembali mendunia.
Takbirrr
Quote Fei.z 21-9-2022 06:53 PM
Tapi i rengsa jgk dgn DA dh bniqob comei dh tp asyik la pkai lens berwarna. Nk tnjuk mata kt sape
Quote VespaSilbe 21-9-2022 07:00 PM
macam hantu komkom
Quote Sachacha 21-9-2022 07:04 PM
Aneem replied at 21-9-2022 06:38 PM
Tak lama lagi terbanglah purdah tu.
Dh tak payah pakai mask kan.
Kena lak pubird keluarkan fatwa, pu ...


Benak cakap rindu nak tengok muka intenesinal jah
Quote menjad 21-9-2022 07:05 PM
Edited by friedfishsoup at 22-9-2022 11:45 PM

Dah macam apa dok angkat jubah gitu. Bio ajer lah meleret.
Quote makadek 21-9-2022 07:08 PM
Jah jual air detox nenas promo kt sinar
Cam shendu je dia tk war2 kt ig ke
Quote makadek 21-9-2022 07:09 PM
Masukkeluar replied at 21-9-2022 06:25 PM
ketat gila baju smpai nampak bekas bcg. slide gmbr last
buang jelah purdah tu!

Selekeh perasan naaa
Quote Perawankota 21-9-2022 07:30 PM
Tak geli ke klu masuk toilet.. Mesti time duduk kt toilet seat tu kain tu terjurai2.. Ishh.. Aku lak geli
Quote Pak.dolla 21-9-2022 07:33 PM
Org xda bakat tp nk popular nak buat camno?
Quote jihyomelly 21-9-2022 07:49 PM
Perawankota replied at 21-9-2022 07:30 PM
Tak geli ke klu masuk toilet.. Mesti time duduk kt toilet seat tu kain tu terjurai2.. Ishh.. Aku lak ...

iols yakin dia x pegi toilet/masuk toilet..pakai pampers sesiap!!! xkan p.a dia nak masuk sama toilet jd balaci tolong pegang angkat lain meleret tu..- done ati itam
Quote Hypothetically 21-9-2022 07:55 PM
Diana Amir very sempoi, kasut pun sneakers je.
Quote putricitrasari 21-9-2022 08:00 PM
Perawankota replied at 21-9-2022 07:30 PM
Tak geli ke klu masuk toilet.. Mesti time duduk kt toilet seat tu kain tu terjurai2.. Ishh.. Aku lak ...

ni setuju, I ada sehelai jubah arab princess cut style kembang gila. Ya ampun nak masuk toilet jenuh tarik pegang kain. Yg jah ni dgn tudung lagi, sah2 lagi meleret2.
Quote alieyrina 21-9-2022 08:18 PM
Pengotornya. Balik2 bawah kain semua hitam berdaki. Belum segala taik seret bwak masuk rumah. Ewww
Quote Diamondmoney 21-9-2022 08:25 PM
Masukkeluar replied at 21-9-2022 06:25 PM
ketat gila baju smpai nampak bekas bcg. slide gmbr last
buang jelah purdah tu!

Bini approve baju cmni. Apa nk kata

Quote AcikBuncit 21-9-2022 08:30 PM
Xtau plk acik yg diana amir dh brniqab. Btw jah.. Ya allah.. Xsesuai la bju labuh2 sgt cmtu.. Xcntik pn. Nmpk semak je.. Nk jln pn susah. Hang dh katik.. Jgnla pakai meleret.. Duit bnyk xkn xleh hntr alter.. Aduhai. Sakit mata tgk. Mcm selekeh

Lihat semua komen(132)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 07:53 PM GMT+8 , Processed in 0.098964 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top