CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Amboi, Sakan Kak KM Meraikan Kemenangan Kes Saman Fitnah

31-7-2022 11:54 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 8212| Komen: 56|Original author: LilRose

Description: Hampir setahun selepas mendedahkan mengenai kes saman fitnah yang dibuat bekas abang iparnya sendiri, Kak KM akhirnya menarik nafas lega setelah memenangi kes saman tersebut.Kredit foto: IGUsahawan ko ...
Hampir setahun selepas mendedahkan mengenai kes saman fitnah yang dibuat bekas abang iparnya sendiri, Kak KM akhirnya menarik nafas lega setelah memenangi kes saman tersebut.



Kredit foto: IG

Usahawan kosmetik dengan nama sebenar Liana Rosli yang juga anak kepada pelakon veteran terkenal, Normah Damanhuri itu menerusi hantaran di Instagram (IG) bersyukur di atas kemenangannya itu.

Berita gembira itu dimaklumkan peguamnya, Fakhrul Azman Hassan dari Azainie & Fakhrul dalam satu panggilan video.



Difahamkan, bekas suami kakaknya itu sebelum ini memfailkan saman selepas dia mengambil tindakan mempertahankan diri menerusi siaran langsung di IG tahun lalu.

Seperti dipetik mStar, difahamkan kes berlaku apabila bekas abang ipar Kak KM 'sentap' dengan apa yang diperkatakannya.


Kredit foto: IG

Kak KM menjelaskan nama individu terbabit langsung tidak 'dipetik' ketika sesi LIVE berlangsung, namun individu itu yang terasa sendiri hingga mengambil tindakan undang-undang.

Sakan Kak KM dan semakin sakit hatilah bekas abang iparnya itu. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 1-8-2022 12:13 AM
Kes apa ni
Quote jalfa 1-8-2022 07:40 AM
Kes biasa biasa kami x nak amik tahu..kami nak tahunkes ik dgn ps bila nak masuk court
Quote hareeeesah 1-8-2022 08:25 AM
loyer tu x geli ke vc dgn client camtu.. muka xmandinya. Confident level deme ni lain mcm
Quote AWEKSAMURAI 1-8-2022 08:41 AM
Kak Km sapa? Artis mana? Anak artis je kan?
Quote daiman 1-8-2022 08:49 AM
Entah kenapa aku syok pulak tengok pergaduhan antara abg ipar dan kak km
Quote KamikuP 1-8-2022 09:10 AM
Bekas laki kak nona kah? Meolls rasa kak Nona ni very the sweet one
Quote imransulaiman 1-8-2022 09:17 AM
hareeeesah: loyer tu x geli ke vc dgn clie ...

Muka tak suci bersih mandi wajib
Quote Acikgomen 1-8-2022 09:19 AM
Dia ni mmg dressing konsep street whore ke
Quote TerataiMelur02 1-8-2022 09:24 AM
AWEKSAMURAI replied at 1-8-2022 08:41 AM
Kak Km sapa? Artis mana? Anak artis je kan?

Dia penah berlakon tapi tambahan je la
Quote AWEKSAMURAI 1-8-2022 09:34 AM
TerataiMelur02 replied at 1-8-2022 09:24 AM
Dia penah berlakon tapi tambahan je la

Hahahaha mcm tu masuk kan lah nenek aku sekali dlu nenek aku pernah sekali jd tambahan dlm drama tok usop watak lalu lalang kuar tv 4 saat
Quote TerataiMelur02 1-8-2022 09:49 AM
AWEKSAMURAI replied at 1-8-2022 09:34 AM
Hahahaha mcm tu masuk kan lah nenek aku sekali dlu nenek aku pernah sekali jd tambahan dlm drama t ...

Boleh sangat..sila2
Quote dejure 1-8-2022 10:25 AM
AWEKSAMURAI replied at 1-8-2022 09:34 AM
Hahahaha mcm tu masuk kan lah nenek aku sekali dlu nenek aku pernah sekali jd tambahan dlm drama t ...

Aku tak sure akk atau adik dia pernah berlakon dlm filem puteri impian.jd geng amy mastura minah2 kilang tu
Quote sue_liah 1-8-2022 10:35 AM
ada sekali tu si km buat kontent sambut birthday laki dia
paper beg branded bukan main byk konon hadiah utk lakinya
tapi kantoi dlm tu paper beg kosong je
lakinya kemain sengih2 berlakon dpt hadiah..phuiii sgt
Quote AWEKSAMURAI 1-8-2022 10:57 AM
sue_liah replied at 1-8-2022 10:35 AM
ada sekali tu si km buat kontent sambut birthday laki dia
paper beg branded bukan main byk konon had ...

Yup beb sama mcm kete2 mewah adik beradik dok pandu sume kereta sewa nyah ... Tiap tahun bagi mak hadiah kete padahal propa je .... Konon beli umah mewah padahal sewa je jah hahahahaaa..... Pikir logik lah weh meniaga apa sgt je takkan duit bersepah kat kaki ....ada org berniaga bagai nk rak pun blom bleh jd jutawan lagi sekadar ckup idup selesa sesikit
Quote Miss_LoveLeen 1-8-2022 06:29 PM
Meolss pun suka tgk kak Nona tu. Senyuman dia cantik.
Quote Nenasketum 1-8-2022 10:37 PM
Dengan loyar pun gigih tayang cleavage, low class naw ko ni anak beranak.
Quote hyie 1-8-2022 11:08 PM
Nenasketum replied at 1-8-2022 10:37 PM
Dengan loyar pun gigih tayang cleavage, low class naw ko ni anak beranak.

bila lagi nak tayang kan
Quote Fazzbulous 1-8-2022 11:12 PM
AWEKSAMURAI replied at 1-8-2022 10:57 AM
Yup beb sama mcm kete2 mewah adik beradik dok pandu sume kereta sewa nyah ... Tiap tahun bagi mak  ...

tu yg i pluk..sblum ni dia pnh bg mak dia hrv...alih2 thn ni bg cheque suh mak din bli kete honda..pelik btol
Quote AWEKSAMURAI 1-8-2022 11:25 PM
Fazzbulous replied at 1-8-2022 11:12 PM
tu yg i pluk..sblum ni dia pnh bg mak dia hrv...alih2 thn ni bg cheque suh mak din bli kete honda. ...

Rumah aku pun berlambak buku cheq hahaha .... Setakat nak bagi cheque tendang tu no hal.lah hahahah

Lihat semua komen(56)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:15 AM GMT+8 , Processed in 0.075992 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top