CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Jantan Gatal,"- Pakai Songkok Tapi Duduk Rapat-Rapat Dengan Anna Jobling, Ramai Menyampah Tengok Syed Iqmal

7-7-2022 02:03 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7812| Komen: 60|Original author: Saiful

Description: Sebelum ini Da'i Syed pernah dilanda kontroversi, didakwa mencabul dan melakukan persetubuhan luar tabii dengan pelajar kolej namun sudah dibebaskan daripada pertuduhan.
Sebelum ini Da'i Syed pernah dilanda kontroversi, didakwa mencabul dan melakukan persetubuhan luar tabii dengan pelajar kolej namun sudah dibebaskan daripada pertuduhan.


Namanya sekali lagi dikutuk selepas videonya bersama Anna Jobling menimbulkan rasa kurang senang banyak pihak.

Dalam rakaman yang dimuat nak di TikTok itu, dia dilihat duduk bersebelahan dengan Anna.


Foto: IG

"Hi Melur," tulisnya sebagai kapsyen.

Di ruangan komen ramai yang kata Syed Iqmal ni jantan gatal.




Tak menjaga ikhtilat dan boleh menimbulkan fitnah duduk dekat-dekat begini.

Lucutkan sahaja gelaran da'i yang bermaksud pendakwah itu.


Antara komen:

"Jantan gatal"

“Waww inilah dai Islam kita berapat rapatkan saff.”

“Ada title Dai sebab masuk competition je.”



“Ikhtilat gone dai ke apa ke. Salah tetap salah.”

“Mendatangkan fitnah.”



“Sebab inilah pembuka kepada fitnah-fitnah dahulu.”

“Dah boleh buang dah title dai tu.”

“Awak nak cabar siapa ni.”




Walaupun diserang bertubi-tubi namun setakat ini tiada sebarang respon daripadanya. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AbukRokok 7-7-2022 02:07 PM
jgn nti jubur digobblingkan
Quote Jennyrol 7-7-2022 02:11 PM
Dah la x hensem.. Bajet hensem plak tu.. Yarkkks
Quote epullipan 7-7-2022 02:27 PM
dia mau try anna la tu
Quote Fly_over 7-7-2022 02:50 PM
nauzubillah minzalik jambang heshe
Quote LembingDayanti 7-7-2022 02:50 PM
eee astaga kenapa bulu jambang dia mcm tu? macam hael punya... ni pun yg tanam kee aiyooooo
Quote mawarkhayalan99 7-7-2022 03:12 PM
rupa pun mcm siamang xyah la nak jet2 hensem puihhhh
Quote kiah_mai_pulak 7-7-2022 03:13 PM
geli lahhh lah.Nat ni
Quote eslimau 7-7-2022 03:16 PM
kaka tak boleh tengok muka dia ni. geli
Quote jalfa 7-7-2022 03:20 PM
Biasa jah duduk gitu gitu..retis kut....jaga jaga anna..heols sejenis luar tabii
Quote mizzmimi 7-7-2022 03:21 PM
Fly_over replied at 7-7-2022 02:50 PM
nauzubillah minzalik jambang heshe

Nape akak tergelak ngan komen nih haha
Quote dewi_rina 7-7-2022 03:22 PM
euwww muka dia, very the lombok
Quote mizzmimi 7-7-2022 03:23 PM
Mana jenggut sun wukong heols..
Quote dewi_rina 7-7-2022 03:24 PM
Lagu dia menjemput maksiat ye, gini ke Daei dan PU nak bimbing anak2 muda kita
Menyimpang jauh
Quote dudaberhias 7-7-2022 03:27 PM
ziziq... rupa macam orang utan pun masih ada cikki2 birah yang taste dekat komen2 ig heshe... tapi tak heran pun sebab tengok profile cikki2 tu pun wajahnya elok sikit je dari selipar jepun dan tapai basi... jadi tidak hairan lah jodoh mereka hewan sekalipun agitttewww...
Quote cicicumel 7-7-2022 03:29 PM
Jamban dia mcm benang yang di tetas kan
Quote Tembikaigoreng 7-7-2022 03:36 PM
Bukak jelah songkok tu kalau nak berzina mata
Quote kessah 7-7-2022 03:38 PM
geli lahhhhhhhhhhhh tgk muka jntan ni
Quote nanasno 7-7-2022 03:40 PM
bulu jambang macam bulu jembuttt. elok lagiii la meerqeen tu dpd heols ni
Quote MsKathryn 7-7-2022 03:42 PM
Eeeeeuuuuuwwwww
tang mana hensem pn x tau

Lihat semua komen(60)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 04:00 AM GMT+8 , Processed in 0.065680 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top