CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kesian Azhar Sulaiman Dapat Anak Perempuan Macam Ni,"- Leona Didakwa Tak Bermaruah, Melampau Seksi Menari

28-6-2022 05:28 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10481| Komen: 85|Original author: Saiful

Description: Anak perempuan Azhar Sulaiman sekali lagi menjadi bualan hangat selepas menari dengan memakai baju yang mencolok mata.Dalam rakaman tersebut, Kasih Iris Leona dilihat memakai baju hitam yang mendedahk ...
Anak perempuan Azhar Sulaiman sekali lagi menjadi bualan hangat selepas menari dengan memakai baju yang mencolok mata.

Dalam rakaman tersebut, Kasih Iris Leona dilihat memakai baju hitam yang mendedahkan bahu dan dadanya.

Foto: IG

Gaun tersebut kelihat sendat dan macam biasa Leona lincah menari.

Di ruangan komen ramai yang tak senang melihatnya.



Ramai juga yang bersimpati dengan Azhar kerana mempunyai anak gadis yang didakwa tidak menjaga maruahnya.


Antara komen:

“Orang penat berusaha naikkan martabat wanita"
 
“Jangan macam ni dik..”

“Hasil pengorbanan Mat Kilau.”



“Jangan sampai Zul Ariffin nampak.”

“Aku orang belanja okay ja tak banyak merungut.”

“Tolong belikan dia baju.”



“Kesian Papa.”

Doa sahajalah yang baik-baik, tak gitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote anony-mous 28-6-2022 05:30 PM
Makin trashy sheol ni ada org sexy tp boleh menten classy. Yg ni errr
Quote awex^returns 28-6-2022 05:36 PM
nak kesian buat apa
dah bapaknya pon bangga kan anaknya macam tu
popular atas usaha sendiri katanya
lagipon muda lagi
nanti dah tua dia pandailah berubah
tu pun kalau sempat tua lah kan
Quote KBW2 28-6-2022 05:44 PM
so dia popular, ramai pengikut berkat buat aksi-aksi fefeeling comel begitu jah ya?


HAHAHAHAHAHAHA

tak sangka acik-acik porom pun minat benda-benda bodoh begini.
Quote Redmyvi 28-6-2022 05:54 PM
she cute but look bimbo.. ampun ya terkutuk..
Quote Minami2013 28-6-2022 06:12 PM
I ter tgk youtube channel dia yg 1st day puasa. Actually family belah mak dia walau kaya raya tp basic ajaran agama tu nmpak mcm depa praktis. Siap ada kelas mengaji alquran dan solat terawih jemaah. I tak rase la dibuat2 sbb dia nk buat content yt. Cuma part aurat je la depa tak beratkan.

I rase dia cute je. Cuma sbb parents dia open minded, jadi bila dia buat ape2 dia tak fikir pun ape2 boundaries.
Quote kiah_mai_pulak 28-6-2022 06:17 PM
pakaian dh macam acik2 pelacur
Quote TerataiMelur02 28-6-2022 06:19 PM
Kenapa badan dia macam tu? Dah macam mak budak. Lepas tu rata je takde cutting.
Tapi ada jugak dah jadi mak orang badan macam anak dara.
Quote putu 28-6-2022 06:24 PM
Aiyoo confident nya dia tnjuk body mcm tu
Quote teen_angelJB 28-6-2022 06:27 PM
Dia ni mcm 'semacam' je..haha..ada kad 'khas' x dik
Quote purplelilac 28-6-2022 06:28 PM
TerataiMelur02 replied at 28-6-2022 06:19 PM
Kenapa badan dia macam tu? Dah macam mak budak. Lepas tu rata je takde cutting.
Tapi ada jugak dah ...

Bukan org lelaki suka ke badan sedap2 cmtu? Just xde pinggang jela
Quote mrsbale 28-6-2022 06:34 PM
Dulu2 nmpk cute jugak. Typical old money daddy’s little girl.

Fast forward 1@2yrs later, erkk kuat sgt nmpk bimbo & ke arah trashy tu..
body pun mcm mak2 org.
Quote missHaidiD 28-6-2022 06:50 PM
Sapa2 buka benang ank lufia hmpir kena culik tag je cuols.  Sian lufya kena belasah dekt muka.  
Quote airmineral 28-6-2022 07:01 PM
kan..parent dia pun xkisah netizen blh buat apa jurrr
Quote dory.thefish 28-6-2022 08:46 PM
Dia nampak murah pulak pakai cmtu. Xnampak seksi pun. [em:4:]
Quote aldinaa 28-6-2022 08:50 PM
Minami2013 replied at 28-6-2022 06:12 PM
I ter tgk youtube channel dia yg 1st day puasa. Actually family belah mak dia walau kaya raya tp bas ...

tu la rasanya memang macam tu la kut. dulu masa leona kongsi tips cemerlang spm.. dia kata salah satunya sebab mak dia akan stay kat sekolah solat sunat hajat etc during her papers. macam tu la kot. sorry kalau salah.
Quote Aneem 28-6-2022 08:53 PM
Orang dah belanja, tengok je la.
Bukan senang nak jumpa org siuman berkemban tengah2 pekan.
Quote Belibis 28-6-2022 08:55 PM
Apa masalah dia menari seksi??? Bukan level anak kakkm.
Quote chandrahusin 28-6-2022 08:56 PM
Minami2013 replied at 28-6-2022 06:12 PM
I ter tgk youtube channel dia yg 1st day puasa. Actually family belah mak dia walau kaya raya tp bas ...

Bab practice tu betul
Ku ada kenal sorang kakak Azhar
Mmg tak tinggal solat
Masuk kelas bljr bahasa Arab
Mmg beradap sgt
Cuma tudung mmg tak pakai
Tak tau lah skrg

Cuma itu lah
Bila org lain buat kena hina
Bab sheols tak apa plk
Quote intan244 28-6-2022 09:04 PM
mcm perasan comel yg x tahan tu. sejenis narcissist jugak.

Lihat semua komen(85)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:19 AM GMT+8 , Processed in 0.073818 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top