CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Yusof Haslam Mengaku Tak Boleh Menyebelahi Sesiapa- Pesanan Buat Puteri Sarah, "Semoga Tabah Dan Tenang'

20-6-2022 04:31 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8117| Komen: 57|Original author: Saiful

Description: Kemelut rumah tangga yang berlaku antara Syamsul Yusof dan Puteri Sarah masih hangat diperkatakan.
Kemelut rumah tangga yang berlaku antara Syamsul Yusof dan Puteri Sarah masih hangat diperkatakan.

Lagi kecoh bila Syamsul dikatakan nak kahwin dengan Ira Kazar.


Mengulas isu ini, Datuk Yusof Haslam ada pesanan buat menantunya Sarah.


Foto: Google

“Sebagai seorang ayah kita mesti terasa, sebagai orang tua saya mendoakan anak-anak saya.

“Saya tak boleh cakap berita benar, saya pun baca dekat media sosial sahaja. Saya harap benda tu tidak menjadi kenyataan. Saya dan Datin sayangkan rumah tangga anak saya, menantu saya, besan saya."




Sementara itu hubungannya dengan Syamsul masih baik.

“Kita sebagai orang tua hanya boleh memberikan nasihat, mendoakan yang terbaik. Itu sahaja. Sebab saya tak boleh bagi komen menyebelahi menantu saya, anak saya. Saya kena tengah-tengah. Dua-dua kita sayang."



Tambahnya, “Saya cuma doakan mudah-mudahan Sarah kuatkan semangat ya, kalau boleh pertahankan rumah tanggalah. Semoga Sarah terus tabah, istiqamah dan hadapi dengan tenang.

“Walaupun saya tahu bercakap memang mudah, menanggungnya di bahunya sendiri. Saya harapkan yang terbaik untuk Sarah, menantu saya." -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kepot 20-6-2022 04:45 PM
tgk stetmen mcm bapak pun dh tak blh buat apa dgn ank laki dia.
mharap je.
Quote bakawali_04 20-6-2022 04:52 PM
kalau dah takleh handle
letgo je Sarah
lelaki selagi tak dpt gitu la
amat letih utk bini bertahan
kalau dah jodoh sampai situ
kalau melepaskan itu lebih baik
better lah
kalau tak akan sntiasa never ending story
Quote mojarean_X 20-6-2022 04:54 PM
bakawali_04 replied at 20-6-2022 04:52 PM
kalau dah takleh handle
letgo je Sarah
lelaki selagi tak dpt gitu la


Tp talak di tangan sol. Skrg terpulang pd sol lah. Perlukah sarah mendesak minta dilepaskan
Quote prince_marhaen 20-6-2022 04:55 PM
teringat meols pada kontroversi DYH dengan NA dulu..sampai Datin larikan diri... huhuhuhu... (diorang ada ulas dalam rancangan ROMANTIKA astro ye..)
Quote bakawali_04 20-6-2022 04:58 PM
mojarean_X replied at 20-6-2022 04:54 PM
Tp talak di tangan sol. Skrg terpulang pd sol lah. Perlukah sarah mendesak minta dilepaskan

Pejabat agama ada
lawyer pun ada
kena usaha skit la
dari terus menerus makan hati
ada jenis suami yang dayus
sbb dia tau talak kuasa dia
thats y bini di gantung tak bertali
better lah pisah
then cari kebahagian masing2
Quote mojarean_X 20-6-2022 05:02 PM
Edited by mojarean_X at 20-6-2022 05:06 PM
bakawali_04 replied at 20-6-2022 04:58 PM
Pejabat agama ada
lawyer pun ada
kena usaha skit la


Empunya diri pun mcm jenis tunggu dan lihat je. Eh dia baru beli merc ye
Quote lady_bonia 20-6-2022 05:06 PM
Sayu pulak tengok dato komen, nampak dia kecewa betul tu.. untung sarah pak mak mertua sayang..
Sarah lebih baik move on jela sarah.. sarah cantik, pandai cari duit sendiri.. nak pertahankan apa lagi kan..kalau yg sebelah sana dah gila bayang ng perempuan lain..go sarah..
Quote LostStar 20-6-2022 05:08 PM
apa dia ni merempan ja.. cer duduk jek dlm rumah ala2 diva.. hujung bulan mintak duit.. settle.. wekend p main golf ala2 datin.. gitchuuuu
Quote susukambingbest 20-6-2022 05:11 PM
Bagus jwpn dato yusof. Teratur
Quote rainbowrainz 20-6-2022 05:16 PM
Bertabahlah.....
Quote Nnoor2 20-6-2022 05:18 PM
Benda ni dari dulu aku nk sebut...ko burukkan laki atau bini ko mcm.mana pun...tetap mak bapak kandung menyebelahi anak2 mereka...

Dlm kes ni walau apa pun jd masa depan tetap samsul ni disokong oleh mak pak dia ..sbg menantu hati2la dalam mengutuk suami kat mertua
Quote umbut 20-6-2022 05:25 PM
Atok selam memuda hencemmm..
Quote susukambingbest 20-6-2022 05:28 PM
Nnoor2 replied at 20-6-2022 05:18 PM
Benda ni dari dulu aku nk sebut...ko burukkan laki atau bini ko mcm.mana pun...tetap mak bapak kandu ...

Betul tu kaknor. Ttap la jg anak dia yg betul. Alih2 mnantu jg yg slh. 10% jer mrtua syg n bekap mnantu. 90% lg cnfirm akn sebelahkn ank dia wlaupun anak dia hauk
Quote Nnoor2 20-6-2022 05:30 PM
susukambingbest replied at 20-6-2022 05:28 PM
Betul tu kaknor. Ttap la jg anak dia yg betul. Alih2 mnantu jg yg slh. 10% jer mrtua syg n bekap m ...

Betul...kalau kita sbg menantu mengadu lebih2 burukkan laki..last2 nanti depa salahkan kita...

Mula2 mmg depa sokong tapi lama2 depa akan terasa hati bila kita asyik kutuk anak depa...

Hehe
Quote Lavender_Violet 20-6-2022 05:33 PM
Betullah apa DYH cakap tu...dia tak boleh menyebelahi sesiapa
Lebih banyak dia komen, dikhuatiri akan lebih memburukkan keadaan
Sbg org tua jgn masuk campur, nasihatkan aje
Quote Lavender_Violet 20-6-2022 05:34 PM
Kalau aku jadi IK, tngok support dari Datuk & Datin utk PS ni, bertter aku buck off je
Quote exclusive_vvip 20-6-2022 05:37 PM
Nnoor2 replied at 20-6-2022 05:18 PM
Benda ni dari dulu aku nk sebut...ko burukkan laki atau bini ko mcm.mana pun...tetap mak bapak kandu ...

btol..kat keliling iols dah berapa kali nampak jadi kat sedara n memember..walaupun mertua tu sayang kat menantu pompuan, awalnya siap halang anak jantan diorg dari kawen satu lagi..tapi once anak jantan diorg kawen jugak satu lagi, diorg akan terima juga menantu baru tu..kalu x depan2 pun, belakang menantu tu diorg layan jugak bini baru anak jantan diorg tu..
Quote hzln 20-6-2022 05:49 PM
Drpd cara tok usop komen + pakej kluar air mata jantan nih, nampak sgt sarah tu bertahan sampai tahap ini, sampai tak mampu keluar dan ambil haluan hidup sendiri sbb tewas dgn pujukan mentua. Sbb mertua sayang sangat nak lepaskan dia.
Kpd tok usop dan datin usop, sayang menantu bkn begitu caranya, bila kita sayangkan org, kita mahu dia hidup bahagia, utk apa dipujuk utk terus bertahan jika itu hanya menambah siksaan jiwa dia sahaja, kamu mahu dia bahagia atau kamu yg mahu bahagia (sbb dia masih sudi jadi sebahagian dr kluarga kamu) ni sebenarnya?
To PS: Hidup ini terlalu singkat utk sia2kan masa muda dgn terus-terusan hidup dgn jiwa lara dan sakit hati. Baik cari bahagia sendiri saja.
To solsolsol: ko jantan yg gagal...konek seketul pun tak reti jaga, bini sorang awek
sorang pun gagal nak handle, cuma berani maki hamun reputz ponen saja
To birah irakazar: ko mmg &$#@*&#@!
Quote Pak.dolla 20-6-2022 06:16 PM
Tok ucop ni dulu pernah kawin sebelum dia kawin mak soul kan? Lama jg dia kawin kan tp xda anak.

Lihat semua komen(57)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:28 AM GMT+8 , Processed in 0.072543 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top