CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Ramai Terkesan Tonton Video Syawal & Fiqa

19-6-2015 12:23 PM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 22038| Komen: 97

Description: Menarik sekali, video yang dihasilkan oleh CST Production itu telah menyentuh perasaan ramai netizen.
Oleh Adib Za

Video pra perkahwinan seolah menjadi trend pada masa ini. Tidak lengkap rasanya perkahwinan yang bakal dibina tanpa adanya album atau video pra perkahwinan.


Ini juga yang berlaku pada pemenang Pelamin Fantasia, Syawal dan Fiqa yang tampil dengan video mereka.

(Sumber foto: CST Production)


Menarik sekali, video yang dihasilkan oleh CST Production itu telah menyentuh perasaan ramai netizen. 

Ini kerana babak dan mesej yang disampaikan begitu mengharukan dan terkesan di hati ramai orang yang menontonnya. 

Video yang bertajuk "Saya tidak ada apa-apa dekat alam ini, Carilah orang lain" - Fiqa itu dimuat naik melalui facebook CST Production. 


(Sumber video: Facebook CST Production)

Ia telah mendapat hampir 2,000 'share' dan lebih 60,000 'view' dalam masa kurang 3 hari dimuat naik. Begitu juga dengan reaksi pengguna laman sosial ramai yang menyatakan kesedihan, perasaan terharu dan tidak kurang juga memuji produksi ini menghasilkan sebuah video yang istimewa buat kedua pasangan ini.

Jom tonton video berdurasi 3.05 minit ini. Jangan lupa sediakan tisu ya. - CARI Infonet




34

Bagus
23

Marah
17

Terkejut
14

Sedih
22

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (133 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kaksom 17-6-2015 11:15 AM
Edited by kaksom at 17-6-2015 12:02 PM

ohhhh mmg touching sgt tgok bideo niii...
Quote fcl29 17-6-2015 11:23 AM
cam x seswai buat video cenggitu... kita dah tau kekurangan si fiqa ni... xyah la nk wat simpati bagai.. producer la beria lebeh!
Quote dinamokiev 17-6-2015 11:33 AM
Hahaha. Lawak sungguh video ini.
Quote juecy 17-6-2015 11:41 AM
Jodoh & Ajal maut, tuhan yg menentukannya
Pasrah lah itu jodohnya... Gembira lah hendaknya.
Quote honey_d7881 17-6-2015 11:41 AM
Mata masuk habuk
Quote cikrosienona 17-6-2015 11:54 AM
kaksom replied at 17-6-2015 11:15 AM
ohhhh mmg touching sgt tgok bideo niii...

kenapa u rasa nak muntah di saat orang lain mata masuk habuk?
Quote kaksom 17-6-2015 11:56 AM
cikrosienona replied at 17-6-2015 11:54 AM
kenapa u rasa nak muntah di saat orang lain mata masuk habuk?

terlalu tacing sampai tersalah icon
Quote noraidil_06 17-6-2015 12:03 PM
Ok akak sedih.tp x de lak'emoticon nangis
Quote virgo19 17-6-2015 12:17 PM
Mulia sungguh hati syawal ni. Dia boleh dpt org lain yg lebih sempurna kalau dia nak, tp dia tetap ikhlas nakkan fiqa. Semoga kasih sayangnya terhadap fiqa akan berkekalan selamanya.. (asyik selsema je kalau baca cerita diorg ni..)
Quote mdmvava 17-6-2015 12:25 PM
semlm aku tgk ulangan pelamin fantasia sebelum resepsi derg.. syawal ni baik sgt nampak..bercakap hormat org semua.. pastu bila dia ckp ngan fiqa tu nmpk sungguh2 sgt, mmg nmpk dia syg sgtla ngan fiqa tu.. aku plak touching tgk..
Quote dewimalam78 17-6-2015 12:27 PM
Mcner diorg start kenal?
Quote fynnkakiblock 17-6-2015 12:29 PM
fcl29 replied at 17-6-2015 11:23 AM
cam x seswai buat video cenggitu... kita dah tau kekurangan si fiqa ni... xyah la nk wat simpati bag ...

Selalu mcmtu la sebab nak jual story
Quote LipasComel 17-6-2015 12:30 PM
aku mute je kot. berjujuran air mata. sobs.
Quote albob90 17-6-2015 12:34 PM
mdmvava replied at 17-6-2015 12:25 PM
semlm aku tgk ulangan pelamin fantasia sebelum resepsi derg.. syawal ni baik sgt nampak..bercakap ho ...

Aku pun tgk gak ulangan tu. Bagus syawal ni. Sungguh2 sayangkan fiqa. Syawal kata hadiah aircond yg dorg dapat tu nak pasang kat rumah fiqa.
Quote albob90 17-6-2015 12:35 PM
Kenapa pilih saya. Saya tak ada apa2 dekat alam ini - fiqa
Quote nuralisa 17-6-2015 12:37 PM
aha..macam mana dorg kenal??
Quote maxim 17-6-2015 12:40 PM
aha..macam mana dorg kenal??
Quote scarlett-jo 17-6-2015 12:49 PM
aha..macam mana dorg kenal??
Quote silver_acid 17-6-2015 01:09 PM
contrived and staged though i believe her tears were genuine.

sape buat video ni mmg manipulative. or probably tasteless.

Lihat semua komen(97)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 08:02 AM GMT+8 , Processed in 0.099581 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top