CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16857|Reply: 97

Kenapa Pilih Saya? Saya Tak Boleh Dengar – Video Touching Syawal & Fiqa

[Copy link]
Post time 17-6-2015 11:07 AM | Show all posts |Read mode
Kenapa Pilih Saya? Saya Tak Boleh Dengar – Video Touching Syawal & Fiqa



Hujung minggu lalu telah berlangsungnya perkahwinan pasangan juara musim pertama Pelamin Fantasia di antara Syawal dan Fiqa.

Kenapa Pilih Saya? Saya Tak Ada Apa-Apa





Selepas beberapa jam dimuat naik, video yang berdurasi selama 3 minit itu sehingga kini telah mendapat lebih 200 share oleh pengguna Facebook.

Ternyata kisah yang cuba dipaparkan cukup menyentuh hati. Kami taknak cakap banyak, korang tengok lah sendiri ye.

**Mata masuk habuk lagi sekali..


https://www.facebook.com/cstproduction/videos/10153021971298434/

-- OhBulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2015 11:15 AM | Show all posts
Edited by kaksom at 17-6-2015 12:02 PM

ohhhh mmg touching sgt tgok bideo niii...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 11:23 AM | Show all posts
cam x seswai buat video cenggitu... kita dah tau kekurangan si fiqa ni... xyah la nk wat simpati bagai.. producer la beria lebeh!
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 11:33 AM | Show all posts
Hahaha. Lawak sungguh video ini.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 11:41 AM | Show all posts
Jodoh & Ajal maut, tuhan yg menentukannya
Pasrah lah itu jodohnya... Gembira lah hendaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 11:41 AM | Show all posts
Mata masuk habuk
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-6-2015 11:54 AM | Show all posts
kaksom replied at 17-6-2015 11:15 AM
ohhhh mmg touching sgt tgok bideo niii...

kenapa u rasa nak muntah di saat orang lain mata masuk habuk?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 11:56 AM | Show all posts
cikrosienona replied at 17-6-2015 11:54 AM
kenapa u rasa nak muntah di saat orang lain mata masuk habuk?

terlalu tacing sampai tersalah icon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2015 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok akak sedih.tp x de lak'emoticon nangis
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulia sungguh hati syawal ni. Dia boleh dpt org lain yg lebih sempurna kalau dia nak, tp dia tetap ikhlas nakkan fiqa. Semoga kasih sayangnya terhadap fiqa akan berkekalan selamanya.. (asyik selsema je kalau baca cerita diorg ni..)
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 12:25 PM | Show all posts
semlm aku tgk ulangan pelamin fantasia sebelum resepsi derg.. syawal ni baik sgt nampak..bercakap hormat org semua.. pastu bila dia ckp ngan fiqa tu nmpk sungguh2 sgt, mmg nmpk dia syg sgtla ngan fiqa tu.. aku plak touching tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcner diorg start kenal?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
fcl29 replied at 17-6-2015 11:23 AM
cam x seswai buat video cenggitu... kita dah tau kekurangan si fiqa ni... xyah la nk wat simpati bag ...

Selalu mcmtu la sebab nak jual story
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 12:30 PM | Show all posts
aku mute je kot. berjujuran air mata. sobs.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mdmvava replied at 17-6-2015 12:25 PM
semlm aku tgk ulangan pelamin fantasia sebelum resepsi derg.. syawal ni baik sgt nampak..bercakap ho ...

Aku pun tgk gak ulangan tu. Bagus syawal ni. Sungguh2 sayangkan fiqa. Syawal kata hadiah aircond yg dorg dapat tu nak pasang kat rumah fiqa.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa pilih saya. Saya tak ada apa2 dekat alam ini - fiqa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2015 12:37 PM | Show all posts
aha..macam mana dorg kenal??
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 12:40 PM | Show all posts
aha..macam mana dorg kenal??
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 12:49 PM | Show all posts
aha..macam mana dorg kenal??
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2015 01:09 PM | Show all posts
contrived and staged though i believe her tears were genuine.

sape buat video ni mmg manipulative. or probably tasteless.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 12:31 AM GMT+8 , Processed in 0.085842 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list