CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Posing Manja Neelofa Tarik Perhatian Netizen

19-6-2015 11:43 AM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 37685| Komen: 117

Description: Menerusi laman Instagram Malek, dia telah memuat naik gambar bersama Neelofa yang seterusnya menjadi perbualan di kalangan netizen.
Oleh Adib Za

Baru-baru ini, artis cantik, Neelofa dikatakan telah mengadakan satusesi fotografi #naelofaraya di Pulau Pinang sempena Hari Raya Aidilfitri.


Salah seorang model yang terlibat dalam sesi tersebut ialah Malek Marcus Mccronee, seorang model yang sedang meningkat naik. Model lelaki tersebut merupakan kacukan Malaysia dan Kanada.

Menerusi laman Instagram Malek, dia telah memuat naik gambar bersama Neelofa yang seterusnya menjadi perbualan di kalangan netizen. Ini kerana ia berpunca daripada gambar tersebut yang memaparkan aksi Neelofa meletakkan tangan di bahu Malek.



(Sumber foto: Instagram Malek)

" Had so much fun working with @noorneelofa over the weekend. Such a wonderful person! #naelofaraya #outdoorshoot #penangtrip.." ujar Malek menerusi Instagramnya.

Peminat mula memberikan pelbagai reaksi lantaran imej berhijab Neelofa dikatakan kurang bersesuaian dengan 'posing manja' sedemikian.

Apa pun, diharapkan Neelofa lebih berhati-hati di kemudian hari kerana dengan adanya media sosial ini, semua tindak tanduk selebiriti khususnya sememangnya segera dibau oleh para peminat. - CARI Infonet

7

Bagus
3

Marah
10

Terkejut
8

Sedih
20

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (53 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mixed 18-6-2015 05:40 PM
awat kepala lofa cam unta jah bertenggek di bahu

pelik sungguh
Quote fynnkakiblock 18-6-2015 05:41 PM
mixed replied at 18-6-2015 05:40 PM
awat kepala lofa cam unta jah bertenggek di bahu

pelik sungguh

Mungkin photoshop kihkih
Quote Kak-Leen 18-6-2015 05:41 PM
Manja2 sopan...
Quote fynnkakiblock 18-6-2015 05:43 PM
Kak-Leen replied at 18-6-2015 05:41 PM
Manja2 sopan...

Komen pun kena sopan kan haha maklumla puasa kihkih
Quote bellaa 18-6-2015 05:48 PM
neelopa ke tuu..

panjang betoi tengkuk dia.. jauh boleh landing atas bahu
Quote sarah_ary2 18-6-2015 05:52 PM
Bukan lopa diri belakang malek? Cuma tangan seolah diletakkan dekat atas bahu malek . Lopa tetap comey
Quote msrobotic 18-6-2015 05:55 PM
lain pulak muka lopa dalam gambar tu
Quote fynnkakiblock 18-6-2015 05:57 PM
Gambar tu dari IG Malek. Kalu dikatakan edit, motip si Malek nak edit gambar neelofa lentok atas bahu dia?
Quote timahterung 18-6-2015 06:04 PM
Ehhh? I ada kawan melayu tulen muka sebijik macam malek makrus nih..
Quote merrissa 18-6-2015 06:12 PM
muke iras si remy..............
Quote cahayahati 18-6-2015 06:52 PM
camera trick je ni..
Quote abangbeca 18-6-2015 07:56 PM
Macam juma lak....
Quote Felycya 18-6-2015 08:20 PM
Nape pelik je lofa tu ?.
Quote sukacactus 18-6-2015 08:25 PM
Mcm camera trick je
So lofa xbersentuhan  dgn laki tu
Entah la...
Quote ciksepatu 18-6-2015 09:54 PM
Tu camera trick je la..lofa blakang laki tu..
Quote September14 18-6-2015 10:01 PM
camera trick je tu.. mcm duk dlm gua komen masing2..
Quote mokcikKSKB 18-6-2015 10:01 PM
Tt ni miss kepoh ker?
Quote ditepi_pantai 18-6-2015 11:00 PM
Cantik lopa.
Quote solstice 18-6-2015 11:06 PM
Iman manusia ni naik turun
kdg kita terlalai juga
Lofa pon mungkin masih menyesuaikan diri dgn tudung
maklumlah... berpuluh tahun dik menyeksi & pose himpit2 ngan lelaki
semoga beliaw terus istiqamah

Lihat semua komen(117)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 10:07 AM GMT+8 , Processed in 0.061312 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top