CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Hari Raya 2015 Juadah Kuih Lihat artikel

Berbuka puasa di menara KL hingga 10.00 malam!

18-6-2015 04:18 PM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 7230| Komen: 3

Description: Berbuka puasa di menara KL semestinya seronok, tak gitu! Ditambah dengan adanya selebriti Chef Ismail..
Oleh Adib Za

Berbuka puasa di menara KL semestinya seronok, tak gitu! Yang menariknya lagi menu dan juadah mendapat resipi oleh Chef Ismail sendiri dengan bertemakan masakan ala kampung.

Tarikh telah ditetapkan pada 23 Jun 2015 hingga 12 July 2015, dan waktunya ialah 6.30 petang hingga 10.00 malam. Pesta makan ke apa sampai 10.00 malam!

y6.jpg

Tarikan berbuka puasa di Menara Kuala LUMPUR!

  • Berpeluang ke observation deck di atas menara Kuala Lumpur secara percuma

  • Ruangan solat disediakan

  • Bertemu dengan Chef Ismail setiap Rabu hingga Jumaat ketika buffet beroperasi.

Sumber : http://www.caridestinasi.com/buka-puasa-buffet-menara-kl-2015/

9

Bagus
17

Marah
13

Terkejut
11

Sedih
25

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (90 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cendawanbonyok 19-6-2015 05:30 PM
Kalau harga kat atmosphere 360 lain kan? Tak silap yg tu 199/pax. Ni yg macam kat ballroom eh?
Quote atekome 21-6-2015 12:04 AM
Nape aku rs mcm tk bbaloi byr bufet bukak pose mhl trutama kt otel.dh mnum air, mkn spinggan dh tk blh mkn..tp kalo pi restoren puteri mokcik rubiah suparman mmg besh..sedapp n harga pun rm27 je nett..
Quote olaoli 22-6-2015 04:07 PM
yang paling mahal kat hotel mana?

Lihat semua komen(3)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 05:46 AM GMT+8 , Processed in 0.046063 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top