CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Realiti Menjadi Seorang Ibu

29-4-2015 03:00 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 4791| Komen: 9

Description: Saat anak lahir ke dunia merupakan saat yang paling bahagia yang tak mampu digambarkan dengan kata-kata.

Saat anak lahir ke dunia merupakan saat yang paling bahagia yang tak mampu digambarkan dengan kata-kata. Selepas menimang cahaya pertama dalam perkahwinan kamu bagaimana perasaan kamu? Adakah masa cukup untuk menguruskan anak-anak dan perkahwinan kamu? Mari kita lihat antara realiti menjadi seorang ibu yang mungkin tidak diketahui oleh seorang suami. Semoga sang suami lebih menghargai isteri anda: 



13

Bagus
14

Marah
9

Terkejut
17

Sedih
21

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (90 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote setokinpurple 5-12-2015 05:06 PM
Kalau lepas berak nk basuh camne anak dok dukung?
Quote starbee 7-9-2015 02:23 PM
yang tengah drive 2 mmg tak tahan..
Quote nur_fiza 15-7-2015 12:27 AM
pastu. yg dlm tandas tu. pun mcm aku gak.. hahaha.. yg lain tu. x de pun, aku smart.. idok le gitu skali..
Quote nur_fiza 15-7-2015 12:25 AM
ada jg la mcm aku skt tp aku dh anak 3, sikt je la, x la mcm tu skali gamaknya aku, tang tgh drive, n anak melalak tu, ha.. tu la aku.. sbijik, hadoi. memg x thn.
Quote stillen 14-7-2015 11:52 AM
Anak seorg pun ingat senang ka
Quote anakmerah 1-5-2015 04:24 PM
So true
Quote emma.giggs 30-4-2015 09:04 PM
Gmbt last tu btol. Haha tp Baru anak sorg xkan la teruk mcm tu skali. Lain la kalo kembar
Quote ajunara 30-4-2015 03:23 PM
ye la...takde la sampai macam tu teruk...memang la kurang rest...tapi ok kot lau ada suami yang memahami...
Quote krustykrab 30-4-2015 11:45 AM
hehehhehehhe...idok la kut sampai cam tu skali

Lihat semua komen(9)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 02:23 AM GMT+8 , Processed in 0.050286 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top