CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lelaki Tersangkut Di Longkang

2-4-2015 10:16 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 9310| Komen: 28

Description: Malangnya, Situasi Bertukar Tragedi Apabila Lelaki Berkenaan Gagal Keluar Dan Tersangkut Berjam-Jam Lamanya Dalam Longkang Berkenaan.
Lelaki Tersangkut Di Longkang

AKIBAT satu perselisihan faham, seorang lelaki bertindak menyembunyikan diri dengan menyorok dalam sebuah longkang di Taman Daya, Johor Bahru.

Malangnya, situasi bertukar tragedi apabila lelaki berkenaan gagal keluar dan tersangkut berjam-jam lamanya dalam longkang berkenaan.

Susulan itu, sepasukan anggota Bomba dan Penyelamat Tebrau terpaksa dihubungi untuk mendapatkan bantuan bagi menyelamatkan mangsa.


 


 




 
Mujurlah, mangsa berjaya dikeluarkan oleh pasukan Bomba dan Penyelamat kira-kira pukul 11.30 malam.
Insiden yang dilaporkan berlaku malam tadi ini, dikongsikan di Facebook Korporat Ibu Pejabat Bomba Putrajaya.
- MYNEWSHUB.CC
6

Bagus
1

Marah
7

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote famri7 1-4-2015 04:34 PM
Dah la pussy pastu memalukan diri sebab gemuk?

Cash lah kan.
Quote Vellfire 1-4-2015 04:36 PM
nyorok mcm budak2
Quote zameyla 1-4-2015 04:41 PM
umuq brapa nie dekkk????
Quote CrowneGlory 1-4-2015 04:44 PM
Badan tembun nak menyorok longkang kecik...x memasal jd badut for the day..silap2 sampai mati jd bahan lawak...
Quote Cyempaka 1-4-2015 04:49 PM
sembunyi dari sapa sebenarnya ni..
kesian bomba, dah la kena susah payah selamatkan dia, kena susah payah tahan gelak lagi
Quote cikdot 1-4-2015 04:50 PM
prektis nak jadi gelandangan ke? pastu susahkan orang..
Quote mattzzx 1-4-2015 04:50 PM
Merajuk lah tu...........
Quote sapp73 1-4-2015 05:02 PM
Ummah mana ni....patutnya, ukur longkang dan diri sendiri,...baru boleh nyorok
Quote liyamariska 1-4-2015 05:20 PM
bengong... amik tindakan tanpa berpikir habis... pastu nyusahkan pihak bomba...
Quote pearl.silver 1-4-2015 05:29 PM
laki ni sakit ke?

autisme?
down syndrome?

simpati kat die..
Quote lavabutang 1-4-2015 05:41 PM

la.....patut la si misniga tadi malam mencari2 partner dia...

rupanyer dlam longkang busuk ni si dino tu nyorok...





Quote mikasa 1-4-2015 05:54 PM
mesti kena air longkang...badan terus kembang....tu yang boleh masuk ..tak leh keluar
Quote dino 1-4-2015 05:56 PM
ni musti kena marah dek bos ni..... lambat ambik cek kat mydin
Quote lavabutang 1-4-2015 06:00 PM
lain kali bayar hutang p1wimax...

tarak la tiap kali posto ketuk pintu rumah....

lu pi nyorok dalam longkang sebab lu ingat org datang mintak hutang.







Quote mak_wa95 1-4-2015 06:21 PM
xcerdik sgt
Quote Mary_jane 1-4-2015 07:46 PM
Dia merajuk kenapa? Kesian abam bomba
Quote perang_candu 1-4-2015 07:57 PM
@peYno tak mau tabur garam ke ? mungkin lepas tabur garam badan kecut sikit. bole lolos
Quote peYno 1-4-2015 08:22 PM
ummah jdt ni

yg bila kat atasium berale ale berlakon fanatik ganas

tapi dlm hati ada taman sering terasa dibenci dan org dengki kat merwka
terus sembunyi dlm longkang
Quote mesmerize 1-4-2015 08:25 PM
hahahah ok lawak berita ni.. nak merajuk pun bawa la diri ke tempat yg senonoh sikit

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 07:52 AM GMT+8 , Processed in 0.047516 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top