CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Penjawat Awam Ditangkap Khalwat

7-10-2014 03:25 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 14760| Komen: 67

Description: Menurut Sumber, Penguat Kuasa Jabatan Agama Islam Perak (Jaipk) Menahan Kedua-Dua Individu Berusia Lewat 20-An Yang Bekerja Di Jabatan Sama Itu Pada Kira-Kira Jam 12 Malam.

Penjawat Awam Ditangkap Khalwat


IPOH – Dua penjawat awam ditangkap khalwat ketika sedang berdua-duaan dalam sebuah rumah di taman perumahan dekat Tasek, di sini, tengah malam, semalam.

Menurut sumber, Penguat kuasa Jabatan Agama Islam Perak (Jaipk) menahan kedua-dua individu berusia lewat 20-an yang bekerja di jabatan sama itu pada kira-kira jam 12 malam.

Katanya, tangkapan tersebut dibuat setelah Jaipk mendapat maklumat daripada orang awam bahawa kedua-dua mereka berada dalam keadaan meragukan di kediaman itu.

Ketika diperiksa, didapati kedua-duanya berpakaian lengkap, namun gagal menunjukkan sebarang dokumen yang mengesahkan mereka mempunyai hubungan mahram atau suami isteri.

“Tiada alasan diberikan bagaimana mereka berada di rumah berkenaan, namun siasatan masih dijalankan dan kita akan panggil kedua-duanya untuk merakam percakapan dalam masa terdekat,” katanya.

Pasangan itu disiasat di bawah Seksyen 54 (1) dan (2) Enakmen Jenayah Syariah Perak 1992.


11

Bagus
10

Marah
14

Terkejut
11

Sedih
15

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (71 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote haryatie 3-10-2014 11:28 AM
xa tahu nk kata apa lebih2..
pasni ko org kahwin je la..
Quote AMDTurion 3-10-2014 11:28 AM
profesion kerja juga yg dapat nama...kah kah...nasiblah badan.
Quote Athrun.Zalaa 3-10-2014 11:34 AM
Penat2 g interview pastu dpt keje, cmni la diorg...
Hmmm...baik bg jawatan tu kat penganggur yg masih blum dpt keje...
Quote kejoraria 3-10-2014 11:35 AM
mungkin lelaki tu temankan pompuan tu kot....pompuan tu takut pas tgk citer hantu kat asterok
Quote mak_wa95 3-10-2014 11:39 AM
orang nak raya..depa p raya dulu
Quote etonjelita 3-10-2014 11:53 AM
She's nice girl... Tp kerana nafsu kerjaya binasa.. Susah payah training 9 bln.. Ranap kerjaya...
Quote abas8888 3-10-2014 12:19 PM
etonjelita posted on 3-10-2014 11:53 AM
She's nice girl... Tp kerana nafsu kerjaya binasa.. Susah payah training 9 bln.. Ranap kerjaya... {: ...

kak eton kenal ke depa ni??? training sembilan blan ni kerja apa ek??
Quote mattzzx 3-10-2014 12:20 PM
Bila nafsu menguasai diri...
Quote liyamariska 3-10-2014 12:21 PM
ai rasa diorg ni dah diperhatikan lama oleh penduduk sekeliling...
Quote etonjelita 3-10-2014 12:23 PM
abas8888 posted on 3-10-2014 12:19 PM
kak eton kenal ke depa ni??? training sembilan blan ni kerja apa ek??

Kenal.. Pernah lepak mkn minum sekali... Sedih kn.... Pasal kerjaya pandai2 cari sndr yerk..x moh buka aib depa.
Quote cheeky_meal 3-10-2014 12:24 PM
etonjelita posted on 3-10-2014 11:53 AM
She's nice girl... Tp kerana nafsu kerjaya binasa.. Susah payah training 9 bln.. Ranap kerjaya... {: ...

ce cite ce cite..hik3...
Quote atira 3-10-2014 12:25 PM
tak suka la set2 skodeng ni..
dgn rakyat marhean pprt depa berani la... puiii
Quote lompatikam 3-10-2014 12:35 PM
etonjelita posted on 3-10-2014 12:23 PM
Kenal.. Pernah lepak mkn minum sekali... Sedih kn.... Pasal kerjaya pandai2 cari sndr yerk..x moh  ...

kak eton satu jabatan dgn depa ka?
Quote etonjelita 3-10-2014 12:37 PM
Dh kerjaya depa berisiko..byk org x puas hati n memerhati... Siap langkah inilah jadinya.. Tmbhan rasanya kawasan tmn tu ramai melayu.. So sndr mau Ingat la..
Quote kudajantan77 3-10-2014 12:38 PM
etonjelita posted on 3-10-2014 12:23 PM
Kenal.. Pernah lepak mkn minum sekali... Sedih kn.... Pasal kerjaya pandai2 cari sndr yerk..x moh  ...

Pompuan camni la senang naik pangkat dalam gomen ... orang atas dah tau jenis "boleh dipakai" ...  

Aku ada kenal pompuan gomen (KPM) yg perangai camni dan ada kes khalwat ... sekarang sudah jadi ketua jabatan ... nak tutup malu dia pi ambik master, pastu balik semula bertugas dengan kenaikan pangkat ...

nasihatkan kawan ko nih apply cuti belajar ...
Quote batmana 3-10-2014 12:41 PM
Bodo.. Dh ade gaji masing2.. Pi la Kawin kt sempadan.. Penat UFB aja.. Tk reti2 lagi...
Quote batmana 3-10-2014 12:42 PM
kudajantan77 posted on 3-10-2014 12:38 PM
Pompuan camni la senang naik pangkat dalam gomen ... orang atas dah tau jenis "boleh dipakai" ...  ...

Cm cikgu.. Wat skandal. Susah nk kene pecat. Takat tuka skola..
Quote etonjelita 3-10-2014 12:44 PM
kudajantan77 posted on 3-10-2014 12:38 PM
Pompuan camni la senang naik pangkat dalam gomen ... orang atas dah tau jenis "boleh dipakai" ...  ...

Bos besar sudah mengamuk dlm meeting tadi. Ada harapan ke nk settle down? Silap2 kena kick out.. Tp possible juga jabatan tu kurang perempuan pun..
Quote mak_wa95 3-10-2014 12:46 PM
tengok badan mengiring tu macm2 acik2 dah

Lihat semua komen(67)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 05:15 AM GMT+8 , Processed in 0.066201 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top