CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Di Kelantan Remaja 15 Tahun Dirogol 38 Lelaki

28-5-2014 11:02 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 36526| Komen: 112

Description: Kejam Dan Tidak Berperi-Kemanusiaan. Seorang Pelajar Tingkatan Tiga Dan Rakannya Mendakwa Dirogol Bergilir-Gilir Oleh Sekumpulan 38 Lelaki Tidak Dikenali Di Sebuah Rumah Kosong Di Ketereh, Kelantan.

Gambar hiasan

Kejam dan tidak berperi-kemanusiaan. Seorang pelajar tingkatan tiga dan rakannya mendakwa dirogol bergilir-gilir oleh sekumpulan 38 lelaki tidak dikenali di sebuah rumah kosong di Ketereh, Kelantan.

Lebih mengejutkan, ada rakan mangsa yang dikatakan menyaksikan kejadian itu. Kejadian didakwa berlaku kira-kira jam 7.30 malam, 20 mei lalu.

Kedua-dua mangsa sebelum itu telah keluar bersama dua lagi rakan mereka.
Mereka kemudian telah pergi ke sebuah rumah tidak berpenghuni dan di situ kedua-dua mangsa dikatakan telah dirogol oleh sekumpulan lelaki.

Rakan lelaki mangsa yang menyaksikan kejadian itu memaklumkan kepada mangsa, seramai 38 lelaki melakukan perbuatan terkutuk itu.

Laporan polis hanya dibuat oleh mangsa di Ibu Pejabat Polis Daerah Pasir Puteh, awal pagi semalam.
Mangsa kemudian dibawa ke hospital kuala krai untuk pemeriksaan.

Kes disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana kesalahan merogol.


18

Bagus
11

Marah
32

Terkejut
14

Sedih
18

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (106 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote annehuda 27-5-2014 08:56 PM
ko ni terjangkit ngan poremer board gosip ke bukak thread separuh separuh?
Quote pakwetizzaqyah 27-5-2014 08:57 PM
astaghfirullah al azim...ape nak jadi la..awek2 kelantan sila tinggalkan kelantan dan jadilah rakyat selangor....lebih selamat....jngn ko menggatal ngn paki, bangla dan mat lombok udah lerrrrrrrrr
Quote kodokke 27-5-2014 08:58 PM
Betolke sian
Quote tensic~ 27-5-2014 08:58 PM
Dia kira ke?
Quote RockRockRock 27-5-2014 08:58 PM
annehuda posted on 27-5-2014 12:56 PM
ko ni terjangkit ngan poremer board gosip ke bukak thread separuh separuh?

jap ag ada berita penuh,aku panjangkan..........................
Quote Kittie 27-5-2014 08:59 PM
Kat berita td pun mcm sikit jer yg derang ckp. Yg jd saksi derang kena rogol ni kwn sekolah derang gak.
Quote RockRockRock 27-5-2014 09:00 PM
Kittie posted on 27-5-2014 12:59 PM
Kat berita td pun mcm sikit jer yg derang ckp. Yg jd saksi derang kena rogol ni kwn sekolah derang g ...


Quote Kittie 27-5-2014 09:00 PM
tensic~ posted on 27-5-2014 08:58 PM
Dia kira ke?

Kwn sekolah derang (lelaki) yg ckp kat derang.

Quote taikor 27-5-2014 09:01 PM
msia banyak orang sakit jiwa
Quote RockRockRock 27-5-2014 09:01 PM
Kes jenayah rogol di Kelantan khususnya membabitkan golongan kanak-kanak bawah umur semakin membimbangkan apabila negeri itu mencatatkan peningkatan 25 peratus atau 313 kes tahun lepas.

Ketua Polis Kelantan Datuk Abdul Rahim Hanafi berkata 60 peratus daripada jumlah kes rogol dilaporkan sepanjang tahun lepas di negeri itu membabitkan mangsa berumur bawah 16 tahun.

"Sebanyak 23 kes rogol membabitkan mangsa bawah 12 tahun, 165 kes (umur 13 hingga 16 tahun) dan 125 kes melibatkan mangsa 16 tahun ke atas," katanya kepada pemberita pada perjumpaan khas dengan wartawan Kelantan di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) di Kota Bharu.



Quote roblucci 27-5-2014 09:02 PM
pakwetizzaqyah posted on 27-5-2014 08:57 PM
astaghfirullah al azim...ape nak jadi la..awek2 kelantan sila tinggalkan kelantan dan jadilah rakyat ...

habislah perogol kat Kelanrtan nanti sebab hudud akan dilaksanakan
Quote prettymanja 27-5-2014 09:03 PM

awat lagu nie TT oii, cer citer pnjg ckit pls.. huhu
Quote pakwetizzaqyah 27-5-2014 09:05 PM
roblucci posted on 27-5-2014 09:02 PM
habislah perogol kat Kelanrtan nanti sebab hudud akan dilaksanakan

rogol mana ada hukuman hudud dalam Hukum Sharak, tetapi ulama anggap rogol ni salah satu hirabah...hanya boleh hukum tazir sahaja....... sbb tu aku gelak apabila idola ko zul nordin kata liwat isteri kene hukum hudud..kah kah kah

tp yang paling hina ada lagi sorang tu kata hudud ni ciptaan ulama...dasar tk skolah ugama punya keleng..rob ko jngn terikut2 rob..baik ko layan game watch_dogs... tropico 5 pun seronok
Quote roblucci 27-5-2014 09:07 PM
pakwetizzaqyah posted on 27-5-2014 09:05 PM
rogol mana ada hukuman hudud dalam Hukum Sharak, tetapi ulama anggap rogol ni salah satu hirabah.. ...

Huk aloh hanya PES 2015 di hati kawe
Quote RockRockRock 27-5-2014 09:08 PM
prettymanja posted on 27-5-2014 01:03 PM
awat lagu nie TT oii, cer citer pnjg ckit pls.. huhu


Balai Polis Ketereh Polis Diraja Malaysia 16450 Kota Bahru, Kelantan.
Telefon :09-7886014

kisah sepenuhnya ..........

Quote kucen_miang 27-5-2014 09:08 PM
Jantan2 keparat tu suka mkn ikan tongkol tak?
Quote larikesurga 27-5-2014 09:11 PM
meraung kesedapan, sambil mengira jumlah perogol (pakai jari telunjuk)
Quote prettymanja 27-5-2014 09:11 PM
RockRockRock posted on 27-5-2014 09:08 PM


sowie tt, dan2 iols post je tt dh pnjgkn citer seminit b4.. hihi
Btw, sure koyak-rabak Mangsa2 tu kan.Cian.. Takziah !! Last edited by prettymanja on 27-5-2014 09:16 PM

Quote CiliPadiSedap 27-5-2014 09:16 PM
buka thread lepas tu gossip sendiri.

bahan cerita tak de.



Lihat semua komen(112)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 05:35 AM GMT+8 , Processed in 0.047926 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top