Register Login
CARI Infonet Return home

teletubis's space https://b.cari.com.my/?1030489 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 26

    No Albums yet

    No doings found

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


Knowlee 26-4-2020 10:58 PM
teletubis: hi Knowlee

saja  nak share my experience ni...i skrg ni deal dgn satu persatuan di jabatan kerajaan di sebuah daerah di satu negeri..mmg sbb post my  ...
Ya, itulah perangai diorg ni. Bab menempel kat org atas mmg nombor 1, tapi kerja mcm hampeh. Bercakap macam dia paling hebat.
Knowlee 2-1-2020 07:54 AM
teletubis : hi Knowlee saja  nak share my experience ni...i skrg ni deal dgn satu persatuan di jabatan kerajaan di sebuah daerah di satu negeri..mmg sbb post my  ... Banyak ptd mcm tu kat jabatan kerajaan ni. Yg buat kerja bagus memang ada, tapi yg teruk pun ramai. Ada yg berlagak betul dgn pegawai lain, tapi kalau pengarah atau timbalan pengarah, bukan main lagi dia manis muka. Pastu sesuka hati buat rules sendiri, cucuk pengarah suruh approve. Pengarah pun main ikut ... ...
Radin_ning 17-4-2013 08:44 AM
wasalam.  maafkanlah..tk tahu kenapa tak leh PM.  So i reply kat sini ya. Ianya business Cosway Farmasi. Cosway Farmasi adalah di bawah Berjaya Group. mereka memberi kita peluang untuk menjalankan perniagaan tanpa perlu berhutang. Semuanya di tanggung oleh mereka. Malah sewa kedai pun kita tak perlu bayar. Yang perlu, kita cuma pilih lokasi. dan mereka akan preparekan untuk awak. apa yang kita dapat? Kita dapat keuntungan dan ketenangan fikiran dari memikir hutang a ... ...
Write to Wall

No friends yet

Visitors

No visitors yet

Groups

No groups yet

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:03 PM GMT+8 , Processed in 0.053896 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top