Register Login
CARI Infonet Return home

teletubis's space https://b.cari.com.my/?1030489 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


Knowlee 26-4-2020 10:58 PM
teletubis: hi Knowlee

saja  nak share my experience ni...i skrg ni deal dgn satu persatuan di jabatan kerajaan di sebuah daerah di satu negeri..mmg sbb post my  ...
Ya, itulah perangai diorg ni. Bab menempel kat org atas mmg nombor 1, tapi kerja mcm hampeh. Bercakap macam dia paling hebat.
Knowlee 2-1-2020 07:54 AM
teletubis: hi Knowlee

saja  nak share my experience ni...i skrg ni deal dgn satu persatuan di jabatan kerajaan di sebuah daerah di satu negeri..mmg sbb post my  ...
Banyak ptd mcm tu kat jabatan kerajaan ni. Yg buat kerja bagus memang ada, tapi yg teruk pun ramai. Ada yg berlagak betul dgn pegawai lain, tapi kalau pengarah atau timbalan pengarah, bukan main lagi dia manis muka. Pastu sesuka hati buat rules sendiri, cucuk pengarah suruh approve. Pengarah pun main ikut je. In the end rules tu menyusahkan semua staff. Ada yg sampai bertekak sesama staff sebab rules tu, padahal dia yg sepatutnya bertanggungjawab. Bila staff mula bising, dia diamkan diri. Irresponsible betul.
Radin_ning 17-4-2013 08:44 AM
wasalam.  maafkanlah..tk tahu kenapa tak leh PM.  So i reply kat sini ya.

Ianya business Cosway Farmasi. Cosway Farmasi adalah di bawah Berjaya Group. mereka memberi kita peluang untuk menjalankan perniagaan tanpa perlu berhutang. Semuanya di tanggung oleh mereka. Malah sewa kedai pun kita tak perlu bayar. Yang perlu, kita cuma pilih lokasi. dan mereka akan preparekan untuk awak.

apa yang kita dapat? Kita dapat keuntungan dan ketenangan fikiran dari memikir hutang atau bil tiap bulan. Malahan kita akan dapat lebih dari yang kita jangkakan. Dan kita mampu membayar hutang yang sedia ada dan mampu memiliki apa yang kita idamkan selama ini.

Ini bukan angan. Saya percaya teletubis boleh menjadi Pemilik Kedai seperti kami. btw, anda di mana ya?

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 05:36 PM GMT+8 , Processed in 0.033494 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top